Προς το περιεχόμενο

Ημερομηνίες με προσφορές από παρόχους σταθερού internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μετακόμισα και ψάχνομαι για σταθερό internet (δεν με ενδιαφέρει η τηλεφωνία). Ευτυχώς είμαι δίπλα σε συγγενή που μου δίνει ασύρματα από ΑDSL έως 24mbps. Mε καλύπτει για μαθήματα Skype/Zoom -τουλάχιστον τώρα που ακόμα τακτοποιούμαι-, αλλά στην πορεία Θέλω να βάλω VDSL 50 για να είμαι άνετος.
Πότε συνήθως βγάζουν οι πάροχοι προσφορές; Θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω υπομονή μέχρι Black Friday, ίσως και μέχρι Χριστούγεννα αν η έκπτωση είναι "γενναία" (της τάξης των 5+ ευρώ)...

Επεξ/σία από paniti
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, paniti είπε

Μόλις μετακόμισα και ψάχνομαι για σταθερό internet (δεν με ενδιαφέρει η τηλεφωνία). Ευτυχώς είμαι δίπλα σε συγγενή που μου δίνει ασύρματα από ΑDSL έως 24mbps. Mε καλύπτει για μαθήματα Skype/Zoom -τουλάχιστον τώρα που ακόμα τακτοποιούμαι-, αλλά στην πορεία Θέλω να βάλω VDSL 50 για να είμαι άνετος.
Πότε συνήθως βγάζουν οι πάροχοι προσφορές; Θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω υπομονή μέχρι Black Friday, ίσως και μέχρι Χριστούγεννα αν η έκπτωση είναι "γενναία" (της τάξης των 5+ ευρώ)...

Μπορεις να ξεκινησεις μια ιστορια τυπου: Εχουμε 2 σπιτια, μια γραμμη στο ονομα του χχχ (συγγενη) αλλα θελουμε να βαλουμε 2η γραμμη για μεγαλυτερη ανεση, τι καλυτερη τιμη κανετε σε αυτη τη περιπτωση για vdsl 50? Αν χρειαστει, ας κανει την κληση ο συγγενης σου και να εισαι και εσυ μπροστα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θα αναβαθμίσουμε τη γραμμή του και θα τρυπήσουμε τοίχο για να τραβήξουμε καλώδιο στο διαμέρισμα. Συμφέρει περισσότερο!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις 😀

Επεξ/σία από paniti

• 1 μήνα μετά...

Οταν εχεις > 50% της αγοράς δεν κάνεις προσφορές.  Simple as that.. Δεν θέλουν να έχουν και θέματα με την ΕΕΤΤ

Αν υπάρχει καμπινα νέου τύπου κοντά σου δες αν μπορεις να πάρεις VDSL από Vodafone ή Wind.  Οι τιμές είναι αρκετά καλύτερες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...