ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ειμαι κατοχος ενος AEROCOOL 500 και θελω να προβω σε αλλαγη του λογο μελοντικου upgrade σε μητρικη και επεξεργαστη. Περα απο το καλο airflow που θελω να εχει το καινουργιο μου κουτι θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε 3 εσωτερικα 3.5 drive bays για τους σκληρους μου καθως και προεραιτικα 2 5.25 drive bays. To τροφωδοτικο μου ειναι semi modular και δεν θα ηθελα να προβω σε αγορα xtension cables. Επισης θα ηθελα να εχει πλαινο παραθυρο tempered η μη αδιαφορο καθως και προεραιτικα να φαινονται οι μπροστα ανεμιστηρες. Τιμη μεχρι 200 ευρω και μου ειναι αδιαφορο εαν ειναι Mid tower η full tower Eυχαριστω πολυ
elpenor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θεωρώ top value for money για όποιον θέλει airflow τα PC case της Lian Li και της Phanteks. H Phanteks έχει τα καλύτερα φίλτρα για τη σκόνη (δεν κόβουν πολύ airflow και ταυτόχρονα δεν αφήνουν να περάσει τίποτα μέσα) ενώ η Lian Li έχει κατά τη γνώμη μου κορυφαίο RnD. Αμέσως μετά βάζω τα Coolermaster (πολύ έμπειρη εταιρεία) και τα Fractal design (πολύ καλά υλικά στα περισσότερα κουτιά). Τα Corsair και τα ΝΖΧΤ με έχουν απογοητεύσει αν και από design σκίζουν. Κάνε μία έρευνα μόνος σου να δεις τι προσφέρουν και τι υπάρχει στην Ελλάδα. To gamersnexus κάνει κάποια test για airflow και το tomshardware μία γενικότερα σωστή κριτική. Εγώ αν ήταν να αγοράσω τώρα κουτί με καλό airflow επειδή μου αρέσουν τα μεγάλα κουτιά και δίνω πολύ σημασία στη ψύξη της GPU θα έπαιρνα από το εξωτερικό το Phanteks Enthoo Pro 2 και θα του έβαζα 3 fan μπροστά και 1 πίσω. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από elpenor
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Το ότι ζητάς 2 5.25 drive bays σε περιορίζει σε κουτιά που έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό (4-5 χρόνια). Η τάση τα τελευταία χρόνια είναι από καθόλου 5.25 έως το πολύ 1.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Το ότι ζητάς 2 5.25 drive bays σε περιορίζει σε κουτιά που έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό (4-5 χρόνια). Η τάση τα τελευταία χρόνια είναι από καθόλου 5.25 έως το πολύ 1. Eγραψα οτι τα θελω προαιρετικα 13 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ θεωρώ top value for money για όποιον θέλει airflow τα PC case της Lian Li και της Phanteks. H Phanteks έχει τα καλύτερα φίλτρα για τη σκόνη (δεν κόβουν πολύ airflow και ταυτόχρονα δεν αφήνουν να περάσει τίποτα μέσα) ενώ η Lian Li έχει κατά τη γνώμη μου κορυφαίο RnD. Αμέσως μετά βάζω τα Coolermaster (πολύ έμπειρη εταιρεία) και τα Fractal design (πολύ καλά υλικά στα περισσότερα κουτιά). Τα Corsair και τα ΝΖΧΤ με έχουν απογοητεύσει αν και από design σκίζουν. Κάνε μία έρευνα μόνος σου να δεις τι προσφέρουν και τι υπάρχει στην Ελλάδα. To gamersnexus κάνει κάποια test για airflow και το tomshardware μία γενικότερα σωστή κριτική. Εγώ αν ήταν να αγοράσω τώρα κουτί με καλό airflow επειδή μου αρέσουν τα μεγάλα κουτιά και δίνω πολύ σημασία στη ψύξη της GPU θα έπαιρνα από το εξωτερικό το Phanteks Enthoo Pro 2 και θα του έβαζα 3 fan μπροστά και 1 πίσω. Ξερεις που μπορω να τα βρω απο Ελληνικο μαγαζι η απο εξω σε νορμαλ τιμη;
life is music Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Ειμαι κατοχος ενος AEROCOOL 500 και θελω να προβω σε αλλαγη του λογο μελοντικου upgrade σε μητρικη και επεξεργαστη. Περα απο το καλο airflow που θελω να εχει το καινουργιο μου κουτι θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε 3 εσωτερικα 3.5 drive bays για τους σκληρους μου καθως και προεραιτικα 2 5.25 drive bays. To τροφωδοτικο μου ειναι semi modular και δεν θα ηθελα να προβω σε αγορα xtension cables. Επισης θα ηθελα να εχει πλαινο παραθυρο tempered η μη αδιαφορο καθως και προεραιτικα να φαινονται οι μπροστα ανεμιστηρες. Τιμη μεχρι 200 ευρω και μου ειναι αδιαφορο εαν ειναι Mid tower η full tower Eυχαριστω πολυ Εδώ είσαι φίλε μου. https://www.skroutz.gr/s/4862110/Phanteks-Enthoo-Pro-Window.html#specs
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, life is music είπε Εδώ είσαι φίλε μου. https://www.skroutz.gr/s/4862110/Phanteks-Enthoo-Pro-Window.html#specs To ξερω αυτο αλλα θα ηθελα κατι ποιο καινουργιο,δεν με πειραζουν και τοσο τα drive bays παρα τα drive bays για τους σκληρους
elpenor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Eγραψα οτι τα θελω προαιρετικα Ξερεις που μπορω να τα βρω απο Ελληνικο μαγαζι η απο εξω σε νορμαλ τιμη; Δυστυχώς μόνο στο UK amazon βλέπω 5 κομμάτια του Enthoo Pro 2 αλλά έχει 45 λίρες μεταφορικά και ήδη τσιμπημένη τιμή, θέλει σκέψη αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Είναι ότι είναι καινούργιο, δημοφιλές και με top airflow στη GPU. Εγώ πάντως όταν ήθελα το P600S είχα πάρει την ημέρα που βγήκε τηλ όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας που φέρνουν Phanteks μέχρι που βρήκα ένα να το παραγγείλει για εμένα (αφού του το προπλήρωσα φυσικά).
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, elpenor είπε Δυστυχώς μόνο στο UK amazon βλέπω 5 κομμάτια του Enthoo Pro 2 αλλά έχει 45 λίρες μεταφορικά και ήδη τσιμπημένη τιμή, θέλει σκέψη αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Είναι ότι είναι καινούργιο, δημοφιλές και με top airflow στη GPU. Εγώ πάντως όταν ήθελα το P600S είχα πάρει την ημέρα που βγήκε τηλ όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας που φέρνουν Phanteks μέχρι που βρήκα ένα να το παραγγείλει για εμένα (αφού του το προπλήρωσα φυσικά). Kαποια αλλη προταση υπαρχει;
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν παινέψεις το σπίτι του PC σου λέει ο σοφός λαός https://www.skroutz.gr/s/16189645/Fractal-Design-Define-R6-USB-C-Black-TG.html Έχει και 1 drive bay 5.25.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ποια ειναι η γνωμη σας για το PHANTEKS ECLIPSE P600S;
elpenor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνω ότι θέλεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση για κουτί αλλά δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου μεταφέρω κάποια πράγματα που έχω καταλάβει ώστε να σε βοηθήσουν να κάνεις εσύ την επιλογή. 1. Τα κουτιά με ηχομόνωση συνήθως παίρνουν αέρα από κάποια ανοίγματα που υπάρχουν στην πρόσοψη. Αυτό τα κάνει εντελώς αθόρυβα την ώρα του browsing και της ταινίας, οριακά ικανοποιητικά την ώρα του gaming αλλά ανεπαρκή για τα πιο σκληρά workloads που ο επεξεργαστής ή η GPU ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες. 2. Τα κουτιά που έχουν mesh μπροστά και δεν έχουν ούτε ηχομόνωση ούτε καν φίλτρα έχουν φοβερό airflow. Ιδίως κάποια Coolermaster με 200mm fans μπροστά και κάποια Lian Li μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία του CPU ακόμα και 10 βαθμούς σε σχέση με αυτά με την ηχομόνωση. Είναι και ιδιαίτερα φτηνά. 3. Τα κουτιά που έχουν fan να χτυπάει τη GPU (ακόμα και από το πλάι ή μπροστά) την ψύχουν ιδιαίτερα καλά όμως σχεδόν πάντα δημιουργούν ένα airflow που περνάει το ζεστό αέρα από το CPU. 3. Κάθε φίλτρο που μπαίνει για τη σκόνη κόβει σε airflow. Όμως ακόμα και με full positive pressure αν υπάρχει σκόνη στο χώρο θα μπει στο κουτί αν δεν υπάρχουν φίλτρα. 4. Άλλα κουτιά μπορεί έχουν layout που έχει συγκριτικά καλύτερο airflow όταν τα fan δουλεύουν αθόρυβα (ιδίως τα μικρά κουτιά) και άλλα όταν τα fan δουλεύουν στο maximum. Το ίδιο ισχύει και για τα fans, υπάρχουν fans που κάνουν πολύ θόρυβο και έχουν ασυναγώνιστες επιδόσεις και άλλα που έχουν μέτριες επιδόσεις στο τέρμα αλλά πολύ καλό airflow σε silent mode. Επίσης τα μικρά κουτιά καταφέρνουν καλύτερη ψύξη όταν δουλεύει τέρμα μόνο το CPU ενώ τα μεγάλα όταν δουλεύει τέρμα η GPU ή και τα δύο. 5. Τα καινούργια κουτιά που έχουν κορυφαίο airflow σε aircooled builds (χωρίς υδρόψυξη ή AIO) δεν έχουν τόσο καλά υλικά γιατί οι εταιρείες προσπαθούν να τα κάνουν όσο πιο φτηνά γίνεται, τέτοια κουτιά είναι κάποια από τα καινούργια Phanteks και τα Lian Li. Καλά υλικά θα βρεις σε πιο παλιά κουτιά, σε κάποια καινούργια που είναι τύπου silent και δεν έχουν σαν target group τους gamers και σε κάποια που απευθύνονται για builds με υδρόψυξη. Λόγω των παραπάνω για να επιλέξεις το σωστό κουτί για aircooled build πρέπει να σκεφτείς πόση προτεραιότητα δίνεις στα παρακάτω: 1. Να είναι εντελώς αθόρυβο το PC την ώρα που κάνεις browsing ή βλέπεις κάποια ταινία (με aftermarket CPU cooler φυσικά). 2. Να έχει καλά φίλτρα και να μην περνάει καθόλου σκόνη. 3. Να έχει κορυφαίο airflow στο CPU (και ας είναι θορυβώδες) ώστε να μπορείς να κάνεις rendering ή κάποιο άλλο αντίστοιχο multicore AVX workload. 4. Να έχει καλό airflow σε CPU και GPU ώστε να μην ζορίζεται και να μην ουρλιάζει τίποτα από τα δύο την ώρα που παίζεις. 5. Να έχει ποιοτικά υλικά (αλουμίνιο, κρύσταλλο, ελάχιστα πλαστικά μέρη). 6. Να έχει πολλές θέσεις για ανεμιστήρες ώστε να μπορέσεις να προσθέσεις εσύ πολλούς και να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει κουτί που να προσφέρει/είναι καλύτερο όλα τα παραπάνω. 5 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Ποια ειναι η γνωμη σας για το PHANTEKS ECLIPSE P600S; Το P600S αν βγάλεις την μαγνητική πρόσοψη (αφήσεις μόνο το mesh) και βάλεις ένα ακόμα fan έχει μέτριο προς καλό airflow. Με την πρόσοψη κλειστή είναι ένα κλασσικό silent κουτί, ιδίως η έκδοση χωρίς το κρύσταλλο στο πλάι πλησιάζει τα πιο αθόρυβα κουτιά που υπάρχουν. Φυσικά όπως έχω αναφέρει και από πάνω η κλειστή πρόσοψη δεν είναι κατάλληλη για τα πιο βαριά workloads. Τα υλικά του είναι άνω του μετρίου αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει τα κλασσικά απίστευτα φίλτρα της Phanteks και αρκετά καλή εργονομία. Με λίγα λόγια είναι ένα hybrid κουτί που είναι άνω του μέσου όρου στα πάντα αλλά δεν είναι κορυφή σε τίποτα. Εγώ το διάλεξα γιατί δουλεύω πολλές ώρες και θέλω να μην ακούγεται απολύτως τίποτα αλλά ταυτόχρονα θέλω και το καλοκαίρι να μπορώ να βγάλω την πρόσοψη και να κάνω render ή μεγάλα compile χωρίς να ζορίζω το σύστημα. Επειδή πλέον έχω πάνω από 3 HDD και χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο το GPU σκέφτομαι να στερηθώ το εντελώς silent και να πάρω το Enthoo Pro II που είναι καλύτερο για τις νέες απαιτήσεις μου. Το Fractal Define R6 είναι ένα παρόμοιο Hybrid κουτί με καλύτερα υλικά, το είχα στις επιλογές μου αλλά δεν το διάλεξα γιατί όταν ανοίγει το πορτάκι έχει γρίλιες που έχουν σαν αποτέλεσμα χειρότερο airflow από το mesh που έχει το phanteks χωρίς πρόσοψη. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από elpenor
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, elpenor είπε Καταλαβαίνω ότι θέλεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση για κουτί αλλά δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου μεταφέρω κάποια πράγματα που έχω καταλάβει ώστε να σε βοηθήσουν να κάνεις εσύ την επιλογή. 1. Τα κουτιά με ηχομόνωση συνήθως παίρνουν αέρα από κάποια ανοίγματα που υπάρχουν στην πρόσοψη. Αυτό τα κάνει εντελώς αθόρυβα την ώρα του browsing και της ταινίας, οριακά ικανοποιητικά την ώρα του gaming αλλά ανεπαρκή για τα πιο σκληρά workloads που ο επεξεργαστής ή η GPU ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες. 2. Τα κουτιά που έχουν mesh μπροστά και δεν έχουν ούτε ηχομόνωση ούτε καν φίλτρα έχουν φοβερό airflow. Ιδίως κάποια Coolermaster με 200mm fans μπροστά και κάποια Lian Li μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία του CPU ακόμα και 10 βαθμούς σε σχέση με αυτά με την ηχομόνωση. Είναι και ιδιαίτερα φτηνά. 3. Τα κουτιά που έχουν fan να χτυπάει τη GPU (ακόμα και από το πλάι ή μπροστά) την ψύχουν ιδιαίτερα καλά όμως σχεδόν πάντα δημιουργούν ένα airflow που περνάει το ζεστό αέρα από το CPU. 3. Κάθε φίλτρο που μπαίνει για τη σκόνη κόβει σε airflow. Όμως ακόμα και με full positive pressure αν υπάρχει σκόνη στο χώρο θα μπει στο κουτί αν δεν υπάρχουν φίλτρα. 4. Άλλα κουτιά μπορεί έχουν layout που έχει συγκριτικά καλύτερο airflow όταν τα fan δουλεύουν αθόρυβα (ιδίως τα μικρά κουτιά) και άλλα όταν τα fan δουλεύουν στο maximum. Το ίδιο ισχύει και για τα fans, υπάρχουν fans που κάνουν πολύ θόρυβο και έχουν ασυναγώνιστες επιδόσεις και άλλα που έχουν μέτριες επιδόσεις στο τέρμα αλλά πολύ καλό airflow σε silent mode. Επίσης τα μικρά κουτιά καταφέρνουν καλύτερη ψύξη όταν δουλεύει τέρμα μόνο το CPU ενώ τα μεγάλα όταν δουλεύει τέρμα η GPU ή και τα δύο. 5. Τα καινούργια κουτιά που έχουν κορυφαίο airflow σε aircooled builds (χωρίς υδρόψυξη ή AIO) δεν έχουν τόσο καλά υλικά γιατί οι εταιρείες προσπαθούν να τα κάνουν όσο πιο φτηνά γίνεται, τέτοια κουτιά είναι κάποια από τα καινούργια Phanteks και τα Lian Li. Καλά υλικά θα βρεις σε πιο παλιά κουτιά, σε κάποια καινούργια που είναι τύπου silent και δεν έχουν σαν target group τους gamers και σε κάποια που απευθύνονται για builds με υδρόψυξη. Λόγω των παραπάνω για να επιλέξεις το σωστό κουτί για aircooled build πρέπει να σκεφτείς πόση προτεραιότητα δίνεις στα παρακάτω: 1. Να είναι εντελώς αθόρυβο το PC την ώρα που κάνεις browsing ή βλέπεις κάποια ταινία (με aftermarket CPU cooler φυσικά). 2. Να έχει καλά φίλτρα και να μην περνάει καθόλου σκόνη. 3. Να έχει κορυφαίο airflow στο CPU (και ας είναι θορυβώδες) ώστε να μπορείς να κάνεις rendering ή κάποιο άλλο αντίστοιχο multicore AVX workload. 4. Να έχει καλό airflow σε CPU και GPU ώστε να μην ζορίζεται και να μην ουρλιάζει τίποτα από τα δύο την ώρα που παίζεις. 5. Να έχει ποιοτικά υλικά (αλουμίνιο, κρύσταλλο, ελάχιστα πλαστικά μέρη). 6. Να έχει πολλές θέσεις για ανεμιστήρες ώστε να μπορέσεις να προσθέσεις εσύ πολλούς και να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει κουτί που να προσφέρει/είναι καλύτερο όλα τα παραπάνω. Το P600S αν βγάλεις την μαγνητική πρόσοψη (αφήσεις μόνο το mesh) και βάλεις ένα ακόμα fan έχει μέτριο προς καλό airflow. Με την πρόσοψη κλειστή είναι ένα κλασσικό silent κουτί, ιδίως η έκδοση χωρίς το κρύσταλλο στο πλάι πλησιάζει τα πιο αθόρυβα κουτιά που υπάρχουν. Φυσικά όπως έχω αναφέρει και από πάνω η κλειστή πρόσοψη δεν είναι κατάλληλη για τα πιο βαριά workloads. Τα υλικά του είναι άνω του μετρίου αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Έχει τα κλασσικά απίστευτα φίλτρα της Phanteks και αρκετά καλή εργονομία. Με λίγα λόγια είναι ένα hybrid κουτί που είναι άνω του μέσου όρου στα πάντα αλλά δεν είναι κορυφή σε τίποτα. Εγώ το διάλεξα γιατί δουλεύω πολλές ώρες και θέλω να μην ακούγεται απολύτως τίποτα αλλά ταυτόχρονα θέλω και το καλοκαίρι να μπορώ να βγάλω την πρόσοψη και να κάνω render ή μεγάλα compile χωρίς να ζορίζω το σύστημα. Επειδή πλέον έχω πάνω από 3 HDD και χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο το GPU σκέφτομαι να στερηθώ το εντελώς silent και να πάρω το Enthoo Pro II που είναι καλύτερο για τις νέες απαιτήσεις μου. Το Fractal Define R6 είναι ένα παρόμοιο Hybrid κουτί με καλύτερα υλικά, το είχα στις επιλογές μου αλλά δεν το διάλεξα γιατί όταν ανοίγει το πορτάκι έχει γρίλιες που έχουν σαν αποτέλεσμα χειρότερο airflow από το mesh που έχει το phanteks χωρίς πρόσοψη. Δυστηχως το enthoo pro 2 δεν μπορω να το βρω πουθενα διαθεσιμο,ακομα και απο το εξωτερικο,αν ξερεις κατι δωσε μου link...
elpenor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Δυστηχως το enthoo pro 2 δεν μπορω να το βρω πουθενα διαθεσιμο,ακομα και απο το εξωτερικο,αν ξερεις κατι δωσε μου link... https://www.amazon.co.uk/Phanteks-Enthoo-Full-Tower-Gaming/dp/B0894H2JZ4/ -> €198,76 (από ADMI Limited UK, η τιμή είναι με τη μετατροπή λίρας σε euro του amazon) https://www.amazon.de/-/en/Phanteks-Enthoo-Tower-Gaming-Black/dp/B0894H2JZ4/ -> €182.38 (από e joker) Τα μεταφορικά που περιλαμβάνονται είναι για το δικό μου τόπο κατοικίας, ίσως να είναι λιγότερα για εσένα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από elpenor
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, elpenor είπε https://www.amazon.co.uk/Phanteks-Enthoo-Full-Tower-Gaming/dp/B0894H2JZ4/ -> €198,76 (από ADMI Limited UK, η τιμή είναι με τη μετατροπή λίρας σε euro του amazon) https://www.amazon.de/-/en/Phanteks-Enthoo-Tower-Gaming-Black/dp/B0894H2JZ4/ -> €182.38 (από e joker) Τα μεταφορικά που περιλαμβάνονται είναι για το δικό μου τόπο κατοικίας, ίσως να είναι λιγότερα για εσένα. Καταρχας δεν εχει παραθυρο και νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρηματα...θα προτιμησω το PHANTEKS ECLIPSE P600S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα