Προς το περιεχόμενο

XIII

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Hello insomniacs, loipon pira sta xeria mou to XIII, poly oraio game, porotiko tha elega, oraio cartoon grafika ktl, omos exo exo sobaro tha elega problima.

exo tin Sapphire 9800 Pro Ultimate me tous Catalyst 4.4 kai ta grafika sto paixnidi me to pou xekanaei ginetai xalia. idiaitera sto bathos opos blepeis mesa apo ta matia tou character pou elenxeis ola einai maura :(

exei kai allos to idio problima?

exo xrisimopoihsei kai tous catalyst 4.2 kai tous 4.3 alla tipota ...exei kapoios na proteinei kati? kapoios pou eixe/exei to idio problima??

Perimeno help anypomona ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

den nomizo Marco, gaiti sto deutero mou PC me Nvidia paizei mia xara......

Δημοσ.

Πράγατι και εγώ είχα πρόβλημα όταν έκανα backup το παιχνίδι (για λόγους προστασίας των original cd :shock: ). Με τα backup cd και εγώ είχα πρόβλημα αλλά λύνεται εύκολα αν ψάξεις για ένα αρχείο 20 mb το οποίο το διορθώνει αυτό και μετά πρέπει να χρησιμοποιήσεις το alcohol 120% για να κανεις image το cd και να το εκτελέσεις από τον σκληρό. Δεν νομίζω να σε βοήθησα πολύ αλλά ψάξε γι΄'αυτο και θα βρεις την ακρη. :D

Δημοσ.
...και μετά πρέπει να χρησιμοποιήσεις το alcohol 120% για να κανεις image το cd και να το εκτελέσεις από τον σκληρό.

Δεν είναι καθόλου απαραίτητο, ούτε το πρώτο σκέλος, ούτε το δεύτερο...

Δημοσ.

Ναι μπορεί να μην είναι απλά είναι λενας τρόπος να τρέξεις το παιχνίδι. Δεν είπε κανεις πως δεν υπάρχει αλλος τρόπος. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...