Newbean Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα το Lenovo Legion 4600 το 16αρι στα 1.049 από media markt. Είχα χρόνια να πιάσω καινούργιο λάπτοπ και έχω κάποιες απορίες. Η μπαταρία που βρίσκετε; είναι ενσωματωμένη; αν ναι, πως δουλεύω το λάπτοπ; το έχω στη πρίζα μέχρι να φορτίσει κι όταν φτάνει 100% το βγάζω ή δεν πειράζει να το έχω μόνιμα στο ρεύμα; Να αγοράσω antivirus ή έχει; Αν αγοράσω ποιο προτείνεται; Αν το βάλω στο ρεύμα, πρέπει να περιμένω να φορτίσει στο 100% ή δεν πειράζει να τρέχει ενώ φορτίζει; Σόρρυ για τις αστείες ερωτήσεις αλλά έχω μείνει στα προ 10ετιας λάπτοπ που η μπαταρία ήταν αποσπωμενη κι εγώ προσωπικά την είχα καταργήσει.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Newbean είπε είναι ενσωματωμένη; Ναι. 37 λεπτά πριν, Newbean είπε δεν πειράζει να το έχω μόνιμα στο ρεύμα; Θεωρητικά ναι, απενεργοποιείται η φόρτιση. 37 λεπτά πριν, Newbean είπε Να αγοράσω antivirus ή έχει; Αν αγοράσω ποιο προτείνεται; Ότι γράφει η συσκευασία. Κανονικά δεν έχει. Από τα καλύτερα είναι το Bitdefender και το Kaspersky. 37 λεπτά πριν, Newbean είπε Αν το βάλω στο ρεύμα, πρέπει να περιμένω να φορτίσει στο 100% Είναι φορτισμένη γύρω στο 60-80%, αφήστε τη πρώτα να φορτίσει. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
Newbean Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ. Περίμενα να με χλευάσουν είναι η αλήθεια. Όταν αναφέρει το manual τα παρακάτω, τι ακριβώς εννοεί; 1."Οπή κουμπιού Novo" 2. "Kensington μίνι υποδοχή κλειδαριάς ασφαλείας" Τι σημαίνει "υποδοχή usb (always in)"? 1
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Newbean είπε Περίμενα να με χλευάσουν είναι η αλήθεια. Προσπαθώ να κρατώ το forum σε ένα επίπεδο. 1
Aris_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Newbean είπε Να αγοράσω antivirus ή έχει; Αν αγοράσω ποιο προτείνεται; Αν το βάλω στο ρεύμα, πρέπει να περιμένω να φορτίσει στο 100% ή δεν πειράζει να τρέχει ενώ φορτίζει; Σόρρυ για τις αστείες ερωτήσεις αλλά έχω μείνει στα προ 10ετιας λάπτοπ που η μπαταρία ήταν αποσπωμενη κι εγώ προσωπικά την είχα καταργήσει. τα win10 εχουν AV δεν χρειαζεται να παρεις , ειναι και καλος και ο πιο γρηγορος το win defender μπορείς να το εχεις μόνιμα στο ρεύμα κανει trickle charging Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Aris_ 1
Newbean Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχουν αλλάξει πολλά από το τελευταίο λάπτοπ που είχα πάρει το 2009. Οκ, περίμενα αλλαγές αλλά όχι τόσες. Τελικά βρήκα το e manual μέσω κάμερας και έχω καλυφτεί σχεδόν απόλυτα στις απορίες μου. Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά.
niko13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Newbean είπε Ευχαριστώ. Περίμενα να με χλευάσουν είναι η αλήθεια. Όταν αναφέρει το manual τα παρακάτω, τι ακριβώς εννοεί; 1."Οπή κουμπιού Novo" 2. "Kensington μίνι υποδοχή κλειδαριάς ασφαλείας" Τι σημαίνει "υποδοχή usb (always in)"? Γιατι να σε χλευασουν? Γι αυτο υπαρχουν τα forum.. Να λυνουν αποριες κ προβληματα.. Απο τα μικρα μεχρι τα πιο συνθετα.... Καλοριζικος και ευκολοbootαριστος ο νεος υπολογιστης😁 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα