Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα αναβαθμισω τον υπολογιστη μου κα θελω να παρω καρτα γραφικων η Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Nitro+ ειναι καλη καρτα για 4κ gaming

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Manos995 είπε

θα αναβαθμισω τον υπολογιστη μου κα θελω να παρω καρτα γραφικων η Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Nitro+ ειναι καλη καρτα για 4κ gaming

Όχι δεν είναι 😉 θες τουλάχιστον 2080τι/3080/ για 4κ! Η περίμενε την ρτχ 3070 και τις αντίστοιχες της amd 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

τι games θες να παιξεις ;
σηκωνει σε 4κ αρκετα games η RX 5700xt με καποιες υποχωρησεις στα γραφικά αναλογα το game
 αλλα ποιο πολυ την λες 1440p καρτα
οπως λεει ο nikos5800 απο πανω περιμενε την RTX 3070 
η
την AMD με τις νεες RX 6000

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

τι games θες να παιξεις ;
σηκωνει σε 4κ αρκετα games η RX 5700xt με καποιες υποχωρησεις στα γραφικά αναλογα το game
 αλλα ποιο πολυ την λες 1440p καρτα
οπως λεει ο nikos5800 απο πανω περιμενε την RTX 3070 
η
την AMD με τις νεες RX 6000

ο επεξεργαστης που θα παρω θα ειναι ο ι7 10700 kai me ouonh 4k oyte tote den ua mporv na paijv 4k;

ε τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι το καινουργιο watchdogs assasins creed cyberpunk & hitman

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Manos995 είπε

ο επεξεργαστης που θα παρω θα ειναι ο ι7 10700 kai me ouonh 4k oyte tote den ua mporv na paijv 4k;

ε τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι το καινουργιο watchdogs assasins creed cyberpunk & hitman

Ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός αλλά σε 4κ θες βαρβατη κάρτα γραφικών 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Manos995 είπε

Δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής στα 4K. 3080 χρειάζεσαι ή κάποια αντίστοιχη AMD όταν βγουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη παιδια τι μου προτεινετε να στησω τον υπολογιστη και να βαλω τα γραφικα στον επεξεργαστη και να το εχω για κανενα λολ και να περιμενω να βγει η rx 6000 και αν ειναι σε καλη τιμη να παρω αυτη;

Επεξ/σία από Manos995
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manos995 είπε

Δηλαδη παιδια τι μου προτεινετε να στησω τον υπολογιστη και να βαλω τα γραφικα στον επεξεργαστη και να το εχω για κανενα λολ και να περιμενω να βγει η rtx 6000 και αν ειναι σε καλη τιμη να παρω αυτη;

rtx 6000 λέγοντας;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manos995 είπε

της AMD RX 6000  που ανεφεραν και ποιο πανω εκανα λαθος

Ναι καλύτερα να περιμένεις, και να περιμένεις και τους καινούργιους cpus της AMD. Σήμερα ανακοινώνονται, οπότε διαθεσιμότητα φαντάζομαι μέσα στο μήνα κάποια στιγμή..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Ναι καλύτερα να περιμένεις, και να περιμένεις και τους καινούργιους cpus της AMD. Σήμερα ανακοινώνονται, οπότε διαθεσιμότητα φαντάζομαι μέσα στο μήνα κάποια στιγμή..

εχω ειδη τον i7 10700 και ειμαι ικανοποιημενος τοσα χρονια με την intel ο καθενας εχει τα γουστα του

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manos995 είπε

εχω ειδη τον i7 10700 και ειμαι ικανοποιημενος τοσα χρονια με την intel ο καθενας εχει τα γουστα του

A ναι οκ τότε, με συγχωρείς δεν είδα τα μηνύματα πιο πάνω. Εννοείται τούμπανο είναι ο 10700..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Manos995 είπε

για αυτά τα games σε 4K θα πρέπει να πας σε 3070/3080
η αντιστοιχώ από AMD όταν βγάλει τις RX 6000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...