Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, loofas είπε

γενικα αξιζει η alpha bonus? γιατι εχει και 12 ευρω συνδρομη.

Εγω την εχω σχεδον 2 χρονια τωρα και μονο την συνδρομη εχω δωσει.......δεν κανω βεβαια και πολλες συναλλαγες με την καρτα(εως καθολου).

Αλλα για οποιον κανει φυσικα θα αξιζει ειδικα οταν το ψαχνει αρκετα και ξερει πως να κινηθει.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, loofas είπε

Ειναι μία ή αλλη γενικά. Παρ'ολο που χρησιμοποιώ την κάρτα συνέχεια, δεν κάνω αγορές όμως απο τους Μεγάλους Συνεργάτες (Kotsovolos,hondos center, Κλπ) , ισα-ισα μαζευω 10-15.000 πόντους ετησίως.  

9000 πόντοι στον Κοτσόβολο, είναι 18 ευρώ, με την σημερινή "προσφορά" είναι 36 ευρω, οπότε στον μέσο όρο ίσως βγεις ενα 20ρικο κερδισμένος τον χρόνο.

Υπάρχουν όμως αρκετοι που  ψωνίζουν συνέχεια απο μεγάλους συνεργάτες και φτάνουν 50.000 πόντους τον χρόνο. 

• Like 2
Δημοσ.

Ας μην ξεχάσουμε και το γεγονός ότι παίρνεις την πιο όμορφη εμφανισιακά κάρτα που υπάρχει στην Ελλάδα από ελληνικές τράπεζες 🤣

Πέρα από την πλάκα, για μένα αξίζει να έχει ο καθένας μία κάρτα σε κάθε ελληνική τράπεζα για να μπορεί να συμμετέχει ανά πάσα στιγμή σε προσφορές όπως π.χ. τώρα που τρέχει -30% σε τηλεοράσεις με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Τα 12 ευρώ που ζητάει η αλφα οπως είπε και ο SilentVoice τα παιρνεις χαλαρά πίσω.

Εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε 2 χρόνια τους 65,000 πόντους (μαζί με 40.000 που πήρα από μια αγορά λάπτοπ δώρο) και ψάχνομαι τώρα με την προσφορά που να τα εξαργυρώσω. 

Μάλλον στο attica θα πάνε οι πόντοι μου.

• Like 2
Δημοσ.

το πρόγραμμα bonus αξίζει μόνο αν έχεις προθεσμιακούς λογαριασμούς στην Alpha Bank.. εκεί μαζεύονται οι δεκάδες χιλιάδες πόντοι.. αλλιώς, αν περιμένει κανείς να μαζέψει σοβαρούς πόντους με τις αγορές.. φέξε μου και γλύστρασα..

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε

Ας μην ξεχάσουμε και το γεγονός ότι παίρνεις την πιο όμορφη εμφανισιακά κάρτα που υπάρχει στην Ελλάδα από ελληνικές τράπεζες 🤣

Πέρα από την πλάκα, για μένα αξίζει να έχει ο καθένας μία κάρτα σε κάθε ελληνική τράπεζα για να μπορεί να συμμετέχει ανά πάσα στιγμή σε προσφορές όπως π.χ. τώρα που τρέχει -30% σε τηλεοράσεις με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Τα 12 ευρώ που ζητάει η αλφα οπως είπε και ο SilentVoice τα παιρνεις χαλαρά πίσω.

Εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε 2 χρόνια τους 65,000 πόντους (μαζί με 40.000 που πήρα από μια αγορά λάπτοπ δώρο) και ψάχνομαι τώρα με την προσφορά που να τα εξαργυρώσω. 

Μάλλον στο attica θα πάνε οι πόντοι μου.

συμφωνω, κατι ψιλα παιρνεις πισω, αλλά σε σχεση με αλλες τραπεζες (πχ Εθνικη) νομιζω δεν αξιζει. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

το πρόγραμμα bonus αξίζει μόνο αν έχεις προθεσμιακούς λογαριασμούς στην Alpha Bank.. εκεί μαζεύονται οι δεκάδες χιλιάδες πόντοι.. αλλιώς, αν περιμένει κανείς να μαζέψει σοβαρούς πόντους με τις αγορές.. φέξε μου και γλύστρασα..

και για να κάνεις την προθεσμιακή θέλεις 5κ ελάχιστο με online και για 3 μήνες παίρνεις 300 πόντους (αξία 60 λεπτά) και άλλα 50 λεπτά στο λογαριασμό για να δώσεις φιλοδώρημα σε delivery

https://www.alpha.gr/el/idiotes/katatheseis/prothesmiakes-katatheseis/alpha-online-prothesmiaki-bonus

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, k_dinos είπε

και για να κάνεις την προθεσμιακή θέλεις 5κ ελάχιστο με online και για 3 μήνες παίρνεις 300 πόντους (αξία 60 λεπτά) και άλλα 50 λεπτά στο λογαριασμό για να δώσεις φιλοδώρημα σε delivery

https://www.alpha.gr/el/idiotes/katatheseis/prothesmiakes-katatheseis/alpha-online-prothesmiaki-bonus

ναι.. τώρα βλέπω πως έχει ξεφτυλίσει τις αποδόσεις των bonus..

παλιότερα, έκλεινα 50.000 € και έπαιρνα 21.300 bonus πόντους στο τρίμηνο..

τώρα 50.000 € στο τρίμηνο δίνουν 3.750 bonus πόντους.. 

ξεφτύλα

Επεξ/σία από johnieXoX
  • Like 4
Δημοσ.

Στον κωτσοβολο μπορω να πλήρωσω στο online store με την alpha bank και να βαλω τους ποντους επι τοπου; (να αφαιρεθει το ποσο)

• Like 2
Δημοσ.

Και τα καινουργια ipad λογικα θα αξιζουν αν εχετε ποντους https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/218753-apple-ipad-102-8th-gen-32gb-wifi-space-grey αφου τοσο εχει και στο σκρουτζ. Εκτος και αν δεν συμμετεχουν προιοντα apple αλλα δεν το ειδα πουθενα γραμμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimperor είπε

στο vodafone.gr που πλήρωσα τον λογαριασμού του κινητού δεν μου έβγαλε καμία επιλογή για εξαργύρωση στο λογισμό Φυσικού Αερίου έβγαλε κανονικά από 750 πόντους - 5 ευρώ.

Στο 2ο ποστ ειναι ξεκαθαρο οτι εξαιρειται η βοντα

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Σκέφτομαι για το OnePlus Nord 8GB. Με 280k πόντους που έχω βγαίνει κάτω από 200€. Αξίζει ή να περιμένω BF ?

280.000 ποντους αν τους εξαργυρωσεις σημερα στο φυσικο αεριο εχουν αξια περιπου 1.866 Ευρω. Αν εχεις φυσικο αεριο δηλαδη ειναι κριμα να τους εξαργυρωσεις σε ο,τιδηποτε αλλο, εκτος ισως απο αεροπορικα εισιτηρια.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου βγάζει στην εφαρμογή της Vodafone με 5000 πόντους 25 ευρώ εξαργύρωση που κανονικά τα έπαιρνες με 10.000

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ZaxasK είπε

Εμένα πάντως μου βγάζει στην εφαρμογή της Vodafone με 5000 πόντους 25 ευρώ εξαργύρωση που κανονικά τα έπαιρνες με 10.000

Η πληρωμη λογαριασμου vodafone συμμετεχει κανονικα στην προσφορα.

Αυτο που δεν συμμετεχει απο τη vodafone ειναι η παρακατω προσφορα, για την οποια και παλι απαιτουνται 1.000 ποντοι:

image.png.aeabcebcbb149d91fa3cd13d1b7317f8.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aias είπε

Στον κωτσοβολο μπορω να πλήρωσω στο online store με την alpha bank και να βαλω τους ποντους επι τοπου; (να αφαιρεθει το ποσο)

Ναι κανονικοτατα. Στο τελευταιο βημα μολις βαλεις την καρτα, θα εμφανισει την επιλογη με το αντιστοιχο ποσο και ποντους που εχεις για εξαργύρωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, loofas είπε

Έχει δωρεάν την υπηρεσία Alpha alerts που κανονικά έχει 6 ευρώ το χρόνο (εγώ την χρησιμοποιούσα πριν πάρω την Bonus γιατί είναι πολύ βολική). Κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή σου έρχεται sms εκείνη τη στιγμή στο κινητό.

Επίσης έχει δύο ενδιαφέροντες υπηρεσίες, Πρόγραμμα προστασίας αγορών και διπλασιασμού εγγύησης και Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας σε περίπτωση απάτης ή κακής εξυπηρέτησης από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Γενικά κάνει απόσβεση τα 12 ευρώ συνδρομή τον χρόνο.

Το μόνο εκνευριστικό (όπως με όλες τις τράπεζες) είναι ότι μπορούν να αλλάξουν τους όρους ότι ώρα τους καπνίσει. Πχ ενώ στην αρχή έπαιρνες 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής με κατάστημα που δεν συνεργάζεται με την κάρτα,  το άλλαξαν και τώρα νομίζω παίρνεις 1 πόντο για κάθε 2 ευρώ.

Επεξ/σία από geophi
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...