Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/10/2020 στις 5:48 ΜΜ, loofas είπε

γενικα αξιζει η alpha bonus? γιατι εχει και 12 ευρω συνδρομη.

Αν ψωνίζεις από ΑΒ και βάζεις βενζίνη σε ΒΡ, τα έχεις βγάλει σε 2 μήνες από τις επιστροφές...

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, johnkok1 είπε

15.000 πόντους θα πάρει για το συγκεκριμένο προϊόν, ασχέτως πόσα πλήρωσε. Και όλο το ποσό να το πλήρωνε με πόντους, πάλι 15.000 θα έπαιρνε bonus.

Ok , για να το λες μάλλον θα γνωρίζεις κάτι σίγουρα. Σε επικοινωνία που είχα και με τον Κωτσόβολο και με την τράπεζα , μου είπαν ότι θα πιστωθουν για την αγορά μου ( πήρα και εγώ το ίδιο προϊόν με πόντους) 10000 πόντοι μεχρι 16/12.

Εσύ από που έχεις την πληροφόρηση για 15000 πόντους; ( Αν είναι να τους ενοχλήσω ξανά τηλεφωνικά)

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ.

Οι πόντοι που σου δίνουν είναι για το ποσό που πληρώνεις, όχι από την εξαργύρωση.

Παράδειγμα: 100€ - 20€(εξαργύρωσης) = 80€ επί 4 = 320πόντοι (και όχι 400πόντοι).

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, filarhos είπε

Οι πόντοι που σου δίνουν είναι για το ποσό που πληρώνεις, όχι από την εξαργύρωση.

Παράδειγμα: 100€ - 20€(εξαργύρωσης) = 80€ επί 4 = 320πόντοι (και όχι 400πόντοι).

Αυτό ισχύει για τις καθημερινές αγορές....

Οι 15000 πόντοι είναι ειδική προσφορά όταν αγοράζεις το συγκεκριμένο προϊόν

Δημοσ.

Στον Βασιλόπουλο, για τα προϊόντα από την προσφορά εξαργύρωσης, πρέπει να κάνεις αγοράσεις πράγματα αξίας τουλάχιστον 5€ και μπορείς να εξαργυρώσεις πόντους για μέχρι 8 τεμάχια.

plaisio_autumn_01.png

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Στον Βασιλόπουλο, για τα προϊόντα από την προσφορά εξαργύρωσης, πρέπει να κάνεις αγοράσεις πράγματα αξίας τουλάχιστον 5€ και μπορείς να εξαργυρώσεις πόντους για μέχρι 8 τεμάχια.

plaisio_autumn_01.png

Δεν είναι ανάγκη να παίρνεις τα προίντα αυτά. Σα συνεργαζόμενο κατάστημα, τετραπλασιάζεις τους πόντους που παίρνεις με ότι αγορές και αν κάνεις. Οπότε πες πως το μήνα ξοδεύεις 200€, παίρνεις 800 πόντους στην alpha bonus. Μόλις μαζέψεις 2500 πόντους μετά, έχεις έκπτωση 5€ στο ταμείο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

plaisio_autumn_01.png

Όχι, εξαργυρωσα με 1 ευρώ αξιας  αλλου προιοντος  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, zabonaki είπε

Όχι, εξαργυρωσα με 1 ευρώ αξιας  αλλου προιοντος  

Στον Βασιλόπουλο έτσι μου είπαν και μόνο έτσι μου έκαναν εξαργύρωση.

Πάντως σε 2 καταστήματα που πήγα, οι ταμίες δεν ήξεραν την διαδικασία και ήταν ψιλοχαμένες.

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ.
5 ώρες πριν, katcos είπε

Ok , για να το λες μάλλον θα γνωρίζεις κάτι σίγουρα. Σε επικοινωνία που είχα και με τον Κωτσόβολο και με την τράπεζα , μου είπαν ότι θα πιστωθουν για την αγορά μου ( πήρα και εγώ το ίδιο προϊόν με πόντους) 10000 πόντοι μεχρι 16/12.

Εσύ από που έχεις την πληροφόρηση για 15000 πόντους; ( Αν είναι να τους ενοχλήσω ξανά τηλεφωνικά)

Δεν θα κάνεις τίποτα απολύτως, τη μέρα που είναι να μπουν οι πόντοι, θα μπουν 15.000. Ο κωδικός του προϊόντος που αγόρασες δίνει 15.000, εφόσον πλήρωσες με κάρτα bonus της alpha, ανεξαρτήτως πόσο πλήρωσες. Μην το καις με τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...