Προς το περιεχόμενο

zoom record screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το zoom και το OBS studio. Τα χρησιμοποιεί κάποιος και τα δύο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ydrochoaki είπε

Καλησπερα σας,

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το zoom και το OBS studio. Τα χρησιμοποιεί κάποιος και τα δύο;

Θέλετε κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω minimize το παράθυρο από το zoom(για να δω αλλο παραθυρο) τότε σταματάει να μου κανει καταγραφη της οθονης το OBS.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος όταν καταγράφω την τηλεδιάσκεψη  να καταγράφει και τον ήχο ?

Με κινητό και το iPad που δοκίμασα δεν καταγράφει ήχο ,απενεργοποιεί  το ηχείο λόγω ότι χρησιμοποιείται στο zoom.

Με share content >screen που δοκίμασα έβγαζε κάποιο μήνυμα στον συντονιστή και το δεν το προχώρησα να δω αν δουλεύει .

Δημοσ.

Aπο τον υπολογιστή με obs δουλεύει σίγουρα η εγγραφή. Απο κινητό ακριβώς επειδή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο η εφαρμογή δεν γίνεται να κάνει και ταυτόχρονη εγγραφή. Για κινητό android αν είσαι root με  magisk ίσως σου λειτουργήσει αυτή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.voiprecorder

Στις 7/10/2020 στις 2:54 ΜΜ, Ydrochoaki είπε

Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνω minimize το παράθυρο από το zoom(για να δω αλλο παραθυρο) τότε σταματάει να μου κανει καταγραφη της οθονης το OBS.

Nαι σωστά. Αν εχεις 2η οθόνη συνδεδεμένη ρίχνεις εκεί το παράθυρο του zoom και μετά κάνεις display capture στο obs. Αν δεν έχεις 2η φυσική οθόνη αλλά πχ κανένα laptop,κινητό, tablet δες αυτό https://spacedesk.net/

με αυτό το πρόγραμμα συνδέω ένα παλιό laptop και ένα κινητό ως 2 επιπλέον οθόνες στο pc μου με windows 10 και τις περνάω στο obs, του laptop ως παράθυρο για το zoom και το κινητό το έχω ως 3η οθόνη για να έχω ότι χρειάζομαι για share screen στο zoom και  στο obs

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...