Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Εναλλακτικά σήμερα σε καινούρια κάρτα με τις επιδόσεις ίσως και λίγο καλύτερες της 570 που είναι πλέον κάρτα 10ετίας, ποιες υπάρχουν; Αντίστοιχων επιδόσεων κάρτες είναι οι GTX 660, GTX 750Ti, RX 460/ 560. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Τι να κάνουμε, οι τιμές αυτές είναι πραγματικά κοροϊδία και φοβάμαι μήπως είναι απλώς η αρχή και συνεχιστεί για καμιά 10ετία ακόμη όλο αυτό. Στο θέμα μου τώρα, έχετε ιδέα πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει η επισκευή, εφόσον φτιάχνεται; Εναλλακτικά σήμερα σε καινούρια κάρτα με τις επιδόσεις ίσως και λίγο καλύτερες της 570 που είναι πλέον κάρτα 10ετίας, ποιες υπάρχουν; Πάρε μια μεταχειρισμένη 1030 στο 100ρικό. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις επισκευή σε τόσο παλιά κάρτα που έχει πρόβλημα μάλλον με τις μνήμες και reballing θα είναι ημίμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ilos είπε Πάρε μια μεταχειρισμένη 1030 στο 100ρικό. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις επισκευή σε τόσο παλιά κάρτα που έχει πρόβλημα μάλλον με τις μνήμες και reballing θα είναι ημίμετρο. Η 1030 είναι χειρότερη από την 570; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Cyberdemon87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ναι. Περίπου μισή απόδοση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δεν αξίζει, θα κοιτάξω για καμιά μεταχειρισμένη όπως είπες, αλλιώς θα μείνω με το xbox για games και τελείωσε το θέμα, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση. 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Δεν αξίζει, θα κοιτάξω για καμιά μεταχειρισμένη όπως είπες, αλλιώς θα μείνω με το xbox για games και τελείωσε το θέμα, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση. 😒 https://www.skroutz.gr/s/23537468/Sapphire-Radeon-RX-550-2GB-Pulse-11268-21.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Δεν αξίζει, θα κοιτάξω για καμιά μεταχειρισμένη όπως είπες, αλλιώς θα μείνω με το xbox για games και τελείωσε το θέμα, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση. 😒 H χαλασμένη κάρτα σου είναι με δικούς μου υπολογισμούς 235-240 watt. Βλέπω δύο gtx770 στις αγγελίες με απόδοση υπερδιπλάσια σε κάθε παιχνίδι από την gtx570 σου. Είναι και αυτές gainward και μάλιστα ίδιο μοντέλο και είναι 230 watt. Καλή, κακή μάρκα η gainward, δεν ξέρω, αυτή που είχες όμως σε έβγαλε μια δεκαετία. Η βλάβη της δε σχετίζεται με το τροφοδοτικό σου. Αποδίδεται σε φυσιολογική αστοχία υλικού, η οποία όμως είναι δυνατόν να επισπεύστηκε λόγω όχι τέλειων θερμοκρασιών στο κουτί σου. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο πωλητές ή την κατάσταση των καρτών τους. Τις έχουν 120 και 130 ευρώ αντίστοιχα. Είναι καλύτερα αν μπορείς να έβλεπες κάποια τους. Αν κατάφερνες για όποιο λόγο να εμπιστευτείς κάποιον τους για την κατάσταση της κάρτας τους χωρίς να τη δεις, ακόμα και με μεταφορικά+αντικαταβολή σου μένουν από το 150ευρο και 10-15 ευρώ για κάνα δυο ανεμιστήρες κουτιού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ, θα τις κοιτάξω! Από θέμα ψύξης το tower είναι μια χαρά, είναι το CoolerMaster HAF X. Το pc είχε μείνει για μήνες εκτός λειτουργίας και η κάρτα χάλασε μετά από 2 ώρες την ημέρα που το άνοιξα ξανά μετά από τόσο καιρό, παρότι του είχα συσφίξει τις σκόνες με φυσητήρα πριν το ανάψω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Cyberdemon87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μία καλύτερη από 760 σε καλή τιμή: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1893932-asus-gtx-1050-dual-fan-oc-πώληση/ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μία καλύτερη από 760 σε καλή τιμή: κακη υλοποιηση (εχω μια 1650 ακριβως ιδια και με ιδιο tdp με την 1050 ανεβαζει αρκετα ) ιδιο cooler με μια asus 1030 αυτη με το πολυ μικρο φανακι εχει απλως της εχουν βαλει δυο φανακια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Ενδιαφέρουσα παρατήρηση! Spoiler Πάντως, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν ταιριάζουν και πιάνουν τα χέρια του, ίσως μπορεί να προσαρμόσει τη ψύκτρα της 570 στη 1050 (δεν φέρω ευθύνη για τυχών καταστροφές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναφέρω το θέμα για δεύτερη φορά (!) 😂 μιας και το PC το είχα αφήσει στην τύχη του και σκέφτηκα μήπως παίξει καμία προσφορά σε gpu αυτές τις μέρες, να έχω το νου μου, απλώς θέλω προτάσεις ξανά. Επειδή τα πράγματα σίγουρα θα έχουν αλλάξει από όταν άνοιξα το θέμα, θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές οικονομικές (~200€) κάρτες που υπάρχουν αυτόν τον καιρό και το πιο σημαντικό, που να κάνουν για το γέρικο PC μου. Γράφω τα specs κάτω. Βλέπω πάντως πως ακόμα και σχεδόν 2 χρόνια μετά, κάποια μαγαζιά πουλάνε την 1650 super που είχε προταθεί τότε. Να κινηθώ προς τα εκεί ή υπάρχουν νέες καλύτερες πλέον στην θέση της; Έτσι και αλλιώς το bottleneck με αυτό το PC είναι δεδομένο, αλλά πιστεύω πως με μια νέα κάρτα αρκετά games σε medium θα τα σηκώνει. (Δεν ψάχνω μεταχειρισμένη κάρτα, οπότε παρακαλώ μην στέλνετε μηνύματα.) To PC φοράει mobo Gigabyte Z68X-UD3P B3 και CPU i5 2500K (δεν είναι overclocked) . Το tower είναι το HAF X. Τροφοδοτικό Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Cyberdemon87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα