Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή ήμουν εκτός, το PC για κάνα 3μηνο το ήταν off. Οπότε χτες με το που επέστρεψα το ανοίγω, μπαίνει στα Windows 10 κανονικά και μετά από κανένα 10λεπτο κολλάει τελείως. Το κάνω reset και αρχίζει να κολλάει στο boot loading. Πάω σε recovery mode και με τα πολλά κατάφερε και bootαρε. Για καμιά ώρα που ήμουν απλά σε windows/youtube/κλπ όλα καλά. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχει περίπτωση να τα έπαιξε η κάρτα γραφικών και βάζω κανένα game να τρέξει, το Diablo III για την ακρίβεια. Μου πετάει D3D error. Βάζω μετά το Black Mesa και με το που τελειώνει το loading και με βάζει in-game freezαρε τελείως και πέταξε κόκκινες οριζόντιες γραμμές στην οθόνη. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν bootαρει και βγάζει τις γραμμές. Παραθέτω και μια φώτο: Η κάρτα είναι παλιά αλλά ήταν από τις high-end όταν την πήρα, κυμαίνονταν γύρω στα 300€. Είναι η Gainward GeForce GTX 570 1280MΒ Golden Sample (Goes Like Hell Edition). Υπάρχει έστω και μικρή περίπτωση να μην είναι η κάρτα και να συμβαίνει κάτι άλλο; Δυστυχώς δεν έχω καμία δεύτερη να δοκιμάσω. Επίσης, υπάρχει περίπτωση να χάλασε λόγω υγρασίας; Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε Υπάρχει έστω και μικρή περίπτωση να μην είναι η κάρτα και να συμβαίνει κάτι άλλο; Το πιθανότερο. Άντε το τροφοδοτικό. Ενσωματωμένα γραφικά έχει να δοκιμάσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το πιθανότερο. Άντε το τροφοδοτικό. Ενσωματωμένα γραφικά έχει να δοκιμάσετε; Δυστυχώς όχι, να φταίει το PSU δηλαδή; Το τροφοδοτικό είναι το Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Cyberdemon87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν δίνει τα κατάλληλα ρεύματα. 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ενσωματωμένα γραφικά έχει να δοκιμάσετε; Αυτό το ανέφερα σε περίπτωση που φταίει ραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Οπότε πρέπει να βρω καμιά άλλη κάρτα να δοκιμάσω πρώτα πριν πάρω καινούρια, αλλά που να βρω δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Κάποιος που θα δει το θέμα σας ίσως προσφερθεί να βοηθήσει. Βρίσκεστε Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ναι, Αθήνα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 κατα συντριπτικη πιθανοτητα ειναι καρτα γραφικών. (η οποια δεν ηταν βεβαια high-end οταν βγηκε αλλα μικρης σημασιας ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Νομίζω πως ήταν από τις δυνατές τότε. Το θέμα είναι να σιγουρευτώ 100% όμως πως είναι αυτό και όχι κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε Νομίζω πως ήταν από τις δυνατές τότε. Το θέμα είναι να σιγουρευτώ 100% όμως πως είναι αυτό και όχι κάτι άλλο. Ηταν απο τις δυνατες πραγματι . συγεκριμενα το 3ο πιο δυνατο μοντελο απο την σειρα της nvidia. σαχλαμαρες κουβεντιαζουμε αλλα για τους τυπους , τα GTX-50ti // GTX- 60 // GTX- 70 θεωρουνται mid-range και τα 80/90 high end Προσπαθησε να βρεις μια καρτα απο καποιο γνωστο να δοκιμασεις αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να ειναι κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Αλλιώς αν τυχόν δεν είναι η κάρτα, είναι το PSU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Κλασσική περίπτωση βλάβης κάρτας γραφικών όπως είπαν και οι υπόλοιποι, θεωρώ τα ~10 χρόνια που άντεψε πολλά μιας και μιλάμε για Fermi 2.0 GPU με κάπου ~240W TDP! Δοκίμασε με μία άλλη πρώτα να 'σαι σίγουρος, απο αγγελίες θα βρείς στα 40-60€ αρκετά μοντέλα που 'ναι γρηγορότερα και καίνε το μίσο. Π.χ 750 Ti 2GB καμιά GTX/950/960/R9 270X/RX 560 κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Αιωνία η μνήμη. Κάρτα 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 23 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Αλλιώς αν τυχόν δεν είναι η κάρτα, είναι το PSU; Αν ηταν το psu δεν θα σου εβγαζε κοκκινες γραμμες στην οθονη. Θα κρασαρε μολις πηγαινες να φορτωσεις ενα απαιτητικο προγραμμα ή δεν θα ανοιγε καθολου το πισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Βρήκα από έναν φίλο μια παλιά Radeon 6670. Τελικά όπως το υποψιαζόμασταν, η GTX μας άφησε. To PC φοράει mobo Gigabyte Z68X-UD3P B3 και CPU i5 2500K. Προτείνετε μερικές vfm να παίζω κανένα game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα