theodoros8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να ποστάρω ένα πρόβλημα που είχα και ομολογώ πρώτα φορά είδα τέτοιο θέμα με την συνδεσμολογία. Απλά το αναφέρω για μελλοντική αναφορά μήπως και συμβεί και σε άλλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα απλό switch (TP-LINK TL-SF1005D 5-PORT UNMANAGED 10/100M DESKTOP SWITCH) το οποίο το σύνδεσα με το router μου και μέσω του switch 2 υπολογιστές. Από τότε έιχαν αρχίσει οι διακοπες της γραμμής μου αλλά λογω καλοκαιριού δεν τις είχα αντιληφθεί τόσο πολύ. Πρόσφατα αφού αγανάκτησα, πήρα τηλ στο πάροχο μου και μου είπαν οτι το πρόβλημα είναι από το σπίτι μέσα. Δοκιμάσαμε άλλα καλώδια, φαξ μαξ και τα λοιπά αλλά το πρόβλημα υπήρχε ακόμα. Τελικά, με φώτισε και έβγαλα το καλώδιο ethernet(και αρα το switch) απο το ρουτερ και .....όλα λύθηκαν! Δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο στο ιντερνετ και για αυτό το παραθέτω εδώ μπας και βοηθήσω κανένα φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δηλαδή αφαίρεσε το switch απο το δικτυο αυτό δεν λες; Ηταν προβληματικό το switch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ναι, έβγαλα το switch από το δικτυο και η γραμμη έφτιαξε. Τωρα αν ήταν προβληματικό....μάλλον, αλλά την δουλειά του την έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα