Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγαπητοί μου Ινσομνίτες!

Έχω έναν φίλο νταλικέρη, στην ηλικία μου κοντά - 33 ετών, ο οποίος αρχίζει μετά τα 4-5 έτη να κόβει φλέβα με τόσα χιλιόμετρα που κάνει κάθε εβδομάδα. Πάει Ιταλία/Πολωνία λ.χ. κάθε λίγο και λιγάκι και πίσω. Εκεί διανυκτερεύει μέσα στο φορτηγό επίσης. Επειδή δεν μπορεί να κάνει πολλά χωρίς να βάζει πάντα κανέναν σε κίνδυνο.. ξεκινήσαμε να κάνουμε brainstorming το τι μπορεί να κάνει.

Σκεφτήκαμε τα Audio-Books. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζει καλά Αγγλικά.

Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει διατριβή στα Ελληνικά audio-books; Υπάρχουν Free; Από ποιο application προτείνετε να αγοράζει (που να έχει αυστηρά Ελληνικά όμως);

Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά! 

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά βιβλία στα ελληνικά που δημιουργηθήκαν κυρίως για άτομα με δυσκολίες στην όραση.

Δες τα πμ σου.

Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το έχω δει ήδη και το έχω προωθήσει στο φίλο τόσο το δικό σου sakura-chan όσο και του DRLO.

Σας ευχαριστώ και επανέρχομαι με εντυπώσεις.

Εάν έχουν και άλλη πρόταση, παρακαλώ μη διστάσετε - το παρακολουθώ το θέμα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, sakura22 είπε

Υπάρχουν αρκετά βιβλία στα ελληνικά που δημιουργηθήκαν κυρίως για άτομα με δυσκολίες στην όραση.

Δες τα πμ σου.

μπορεις να στειλεις και εμενα ενα ΠΜ για μια ηλικιωμενη που θελει και αυτη να ακουει βιβλια?

Δημοσ.

Από την εποχή του ραδιοφώνου (60ς, 70ς) είχαν μεταφερθεί πολλά θεατρικά, ελληνικά και ξένα, στο ραδιόφωνο με σημαντικούς ηθοποιούς.

Αυτά τα κυκλοφόρησε κάποια περίοδο σε cd η "ραδιοτηλεόραση" αλλά πλέον μπορούν να βρεθούν και στο youtube (ίσως και αλλού για "κατέβασμα")

Υπάρχουν κλασσικά έργα, αστυνομικά, κωμωδίες, κλπ. Ίσως θα άξιζε να το δοκιμάσει.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα έχουμε κάτι σε ελληνικά μυθιστορήματα ; ποιήματα κάτι;  δεν θέλω συζητήσεις θεατρικά η τραγούδια κλπ κάτι ξεκάθαρα σε βίβλο που θα μου το διαβάζει άλλος 

Υ.Γ. στείλτε πμ αν βρείτε χρόνο, ευχαριστώ προκαταβολικά 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιζει να ναι κ για νανουρισμα μερικα βιβλια που ακουσα παραπανω...οποτε οχι:P

θα κατεβασει απο youtube to mp3 χαζοεκπομπες που μπορει να τον ενδιαφερουν στυλ ραδιο αρβυλα,χαζοθεατρικα,εκπομπες σε ραδιο με τηλ.στον αερα στυλ παραπολιτικα ή realfm,fightclub,netwix ,εκπομπες tv με μουσικη styl σπιτι με το mega,στην υγεια σας ρε παιδια,. εν ολιγης ,οποιον βλεπει στο youtube οποτε αραζει ..

ta podcast παιζει να ναι κατι φειλ σαν την εποχη που ο καθενας εκανε ραδιο μεσω web για ελαχιστα ατομα..

Επεξ/σία από kage
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να δοκιμασεις το bookvoice.gr. Δεν εχει ακομα τη μεγαλυτερη συλλογη αλλα θα βρει σιγουρα αρκετα πραγματα να ακουσει. Δεν ειναι δωρεαν (εχει τιμες κανονικου βιβλιου) αλλα εχει γινει εξαιρετικη δουλεια στην αναγνωση και στην επιλογη των ηθοποιων που απαγγελουν. Βαζουν συνεχεια καινουργια βιβλια

και εχει γινει και πολυ καλη δουλεια με το app. στην ουσια εχουν κανει copy τα features του audible της αμαζον, με την εξαιρεση του χρονομετρου υπνου. Αλλα το συστηνω για μια δοκιμη. 

Στις 7/10/2020 στις 12:41 ΜΜ, DrLo είπε

εκλεισε αυτο; δυστυχως δεν παιζει σε μενα

• Like 1
  • Sad 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

auvril.com

Τα καλύτερα και περισσότερα Ελληνικά audiobooks. Έχει και προσφορά με μόνο 24 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Αλλού παίρνεις 24 ευρώ ΕΝΑ audiobook μόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...