Sergios28 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Έχω μια απορία. Έκανα αναγγελία έναρξης άσκησης επαγγέλματος βοηθός χειριστή μηχανημάτων έργου ( κλαρκ) μου κολλάνε απλά ένσημα(101) , γράφει " εργάτης" σε παρένθεση " βοηθός χειριστή" είναι νόμιμο? Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από Sergios28
dl3921 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας. Εργάζομαι εδώ και μερικούς μήνες με ειδικότητα βοηθού χειριστή μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης ειδών σε αποθήκες, εργοστάσια, σταθμούς. Ο κωδικός ειδικότητας με τον οποίο είμαι δηλωμένος είναι 885210 και το πακέτο κάλυψης 106. Ωστόσο ο συγκεκριμένος κωδικός ειδικότητας αναφέρεται σε "χειριστές μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης......." και όχι σε "βοηθό χειριστή μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης....". Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι δηλωμένος με τον σωστό κωδικό ειδικότητας ή όχι. Ευχαριστώ.
nickboss12345 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 καλημέρα σε όλους! Για ότι χρειαστείτε σχετικά με άδειες χειριστών μηχανημάτων έργου, με βρίσκετε εδώ: www.prodriver.gr Στις 28/5/2022 στις 3:17 ΜΜ, dl3921 είπε Καλησπέρα σας. Εργάζομαι εδώ και μερικούς μήνες με ειδικότητα βοηθού χειριστή μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης ειδών σε αποθήκες, εργοστάσια, σταθμούς. Ο κωδικός ειδικότητας με τον οποίο είμαι δηλωμένος είναι 885210 και το πακέτο κάλυψης 106. Ωστόσο ο συγκεκριμένος κωδικός ειδικότητας αναφέρεται σε "χειριστές μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης......." και όχι σε "βοηθό χειριστή μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης-μετακίνησης....". Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι δηλωμένος με τον σωστό κωδικό ειδικότητας ή όχι. Ευχαριστώ. Είναι σωστός ο κωδικός. Αρκεί να έχεις και τις υπόλοιπες βασικές προϋποθέσεις.
Petros458 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δίνω πρακτική εξάσκηση για δεύτερη φορά στην Μάνδρα Αττικής. Γνωρίζει κάποος που μπορώ να απευθυνθώ ώστε να με προετοιμάσει λίγο με την ερωτήσεις θεωρίας και τον χειρισμό του παπαγάλου ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από Petros458
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα