Προς το περιεχόμενο

Error MySQL shutdown unexpectedly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα
Είναι η πρώτη μου δουλειά με wordpress, και την έστησα σε localhost, εχτές μου έβγαλε το σφάλμα που αναφέρω στον τίτλο και εφάρμοσα την μέθοδο που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=4C2y9Ym4Kwg
Από εκεί και ύστερα κάθε φορά που επισκέπτομαι το site, μου εμφανίζει την αρχική σελίδα εγκατάστασης του worspress και μου ζητάει τίτλο ιστότοπου και email. Έπειτα μου ξεκινάει μια σειρά από σφάλματα του τύπου: 
Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Table '...' already exists]
Στην phpmyadmin η βάση υπάρχει κανονικά με όλα τα tables, αλλά στην επιλογή κάποιου μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα
#1932 - Table '...' doesn't exist in engine
Υπάρχει κάποια λύση, έτσι ώστε να μη χάσω δύο εβδομάδων εργασία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotsakis24 είπε

Καλημέρα
Είναι η πρώτη μου δουλειά με wordpress, και την έστησα σε localhost, εχτές μου έβγαλε το σφάλμα που αναφέρω στον τίτλο και εφάρμοσα την μέθοδο που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=4C2y9Ym4Kwg
Από εκεί και ύστερα κάθε φορά που επισκέπτομαι το site, μου εμφανίζει την αρχική σελίδα εγκατάστασης του worspress και μου ζητάει τίτλο ιστότοπου και email. Έπειτα μου ξεκινάει μια σειρά από σφάλματα του τύπου: 
Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Table '...' already exists]
Στην phpmyadmin η βάση υπάρχει κανονικά με όλα τα tables, αλλά στην επιλογή κάποιου μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα
#1932 - Table '...' doesn't exist in engine
Υπάρχει κάποια λύση, έτσι ώστε να μη χάσω δύο εβδομάδων εργασία;

Τα μηνύματα που αναφέρεις νομίζω σου λένε ξεκάθαρα τι πρέπει να κοιτάξεις....

Δημοσ.
  1. Θα πρέπει να στείλεις ως επίσης τη βάση και μερικά στοιχεία που μάλλον θα μας φανούν χρήσιμα
    1. Ποιο table δεν αναγνωρίζει; Τι μορφή έχει; Πως γίνεται η ένωση;
  2. Αν είναι όντως πρόβλημα του xampp μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο
    1. Laragon (δεν το δοκίμασα προσωπικά αλλά είδα να το αναφέρουν πολύ), λέει πως σε 30 λεπτά τα στήνεις όλα και είσαι κομπλέ.
    2. Κάνε κάποιο virtual machine που να τρέχει linux
  3. Δεν χρειάζεται πανικό. Αν τα κάνεις όλα σωστά, ή τέλος πάντων κάπου δουλεύει τότε πρέπει να είναι θέμα configuration. Αν όχι και το λάθος κρίνεται σε σένα τότε θα πρέπει να ψάξουμε τι πάει λάθος στον κώδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...