Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Το ερωτημα ταυτιζεται με τον τιτλο του θεματος οπως καταλαβατε. Μιας και οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες για την εποχη με διαφορα σκαμπανεσματα και απ οτι φαινεται και ο νοεμβρης θα εχει μια σχετικη καλοκαιρια μεχρι ποτε πηγαινετε τον ελευθερο χρονο σας στη θαλασσα? Εγω παντως εκανα σημερα ενα και η θαλασσα ηταν υπερβολικα ζεστη.Πιο ζεστη και απο ιουλιο-αυγουστο-σεπτεμβριο. Ηταν σε παραλια  κοντα στην αναβυσσο στην οποια βρεθηκα εκτακτα για να βοηθησω εναν φιλο που μενει εκει αλλα δεν παρελειψα στο αυτοκινητο να εχω ενα μαγιο μηπως και χρειαζοταν.τελικα χρειαστηκε και εριξα τις βουτιες μου.Πειτε αν θελετε την αποψη σας.Και αν θελετε λετε και περιοχες στις οποιες καταφευγετε για κοντινες αποδρασεις ημερησιες ή και παραπανω  ή αν εχετε καποιο εξοχικο πχ καπου εντος αττικης και συνεχιζετε τα μπανια σας.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kirileman είπε

Σε ακτές της Αττικής; Ποτέ.

και εγώ δε τις προτιμώ αλλά μπάνια συνεχίζω μέχρι να αρχίσω να νιώθω εξαιρετικά άβολα όταν βγαίνω από τη θάλασσα . Τη Κυριακή που μας πέρασε ήταν όμορφα. Κάθε θερμοκρασια άνω των 20 με ηλιοφάνεια μου κάνει. 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στη Βορειοανατολική Αττική (όπου μένω μόνιμα), συνήθως κολυμπάω έως Νοέμβριο με αρχές Δεκεμβρίου, αναλόγως πάντα με τον καιρό.

Φέτος όντως το'χει παρακάνει... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μιας κ εχω διπλα τη θαλασα στα νοτια που μενω, Απριλιο με μεσα Ιουνιου κανω στα μερη μας, μετα οσο παμε προς καλοκαιρι, παμε σε πιο απομακρυσμενες παραλιες. 
Ιουλιο-Αυγουστο κ οσο ειμαστε αθηνα ακομη, πολυ νωρις μπανιο, 930-1330
και μετα απο Σεπτεμβρη μεχρι τελη Οκτωβρη σιγουρα 
Το Σαββατο που πηγαμε ηταν ακομη πολυ ζεστη  ηθαλασσα οντως (ειχε κ νοτια κιολας) 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kirileman είπε

Ισχύει, αλλά υπάρχουν παραλίες και νερά που είναι πεντακάθαρα όλα, όπως στην επαρχία, όπως τα Λεγραινά στην Ανάβυσσο - Σούνιο και η Ψάθα στις ακτές του κορινθιακού. Το 90% των παραλιών πάντως όντως είναι σε (Μικρό ή μεγάλο) βαθμό χειρότερα από την επαρχία.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Ισχύει, αλλά υπάρχουν παραλίες και νερά που είναι πεντακάθαρα όλα, όπως στην επαρχία, όπως τα Λεγραινά στην Ανάβυσσο - Σούνιο και η Ψάθα στις ακτές του κορινθιακού. Το 90% των παραλιών πάντως όντως είναι σε (Μικρό ή μεγάλο) βαθμό χειρότερα από την επαρχία.

λεγραινα,αναβυσσο εως λαυριο θεωρουνται τα νερα πολυ καθαρα,εχω παει πολλες φορες. για ψαθα θα διαφωνησω. τιγκα στο πετρελαιο..πραγματικα μολυσμενη η θαλασσα! οι κηλιδες πετρελαιου στην επιφανεια της θαλασσας κανουν παρτυ! 

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μεχρι ~110 αυγουστου, σημερα εχουμε 68 Αυγούστου 😄, υπολογισε τα

μεχρι 19 νοεμβρη κανεις μπανια?? μπραβο ρε θηριο!

Επεξ/σία από sonikk
  • Sad 1
Δημοσ.

Και εγώ πήγα τη Κυριακή Λαγονήσι και ήταν φανταστική. Εντωμεταξύ πήγαινα με το φίλο μου σε φάση θα είμαστε εμείς οι 2 και άλλοι 5-6 και σκάμε παραλία και ήταν τόσο φίσκα όσο και τον Αύγουστο. Ήταν φανταστική η άτιμη, πραγματικά απόλαυση η αίσθηση του νερού συνειδητοποιώντας πόσο τυχερός είσαι που ζείς σε αυτή τη χώρα και μπορείς και απολαμβάνεις τέτοιες στιγμές στη καρδιά του φθινοπώρου. Ελλαδάρα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

μεχρι 19 νοεμβρη κανεις μπανια?? μπραβο ρε θηριο!

Περσι το πήγα μεχρι τον Δεκέμβρη, φέτος είπα να είμαι λιγο πιο συγκρατημένος

.

Απο Αγία Μαρίνα και μετά Αλθεα Λαγονήσι και πέρα κάνετε μπάνιο σαν να είστε στα νησιά

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος τον Ιανουάριο του 2010 ήμουν Ελλάδα και είχα κάνει Καβούρι. Θυμάμαι ρεπορτάζ για μαζικές εξορμήσεις σε παραλίες της Αθήνας λόγω καλοκαιρίας εκείνο τον Ιανουάριο. Είχε χτυπήσει κοντά στους 25 τοπικά στην Αθήνα και 30+ στην Κρήτη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Περσι το πήγα μεχρι τον Δεκέμβρη, φέτος είπα να είμαι λιγο πιο συγκρατημένος

.

Απο Αγία Μαρίνα και μετά Αλθεα Λαγονήσι και πέρα κάνετε μπάνιο σαν να είστε στα νησιά

θυμασαι σημεια-παραλιες και περιοχες που να εχει θαλασσα με βυθο με περιεχομενο?γιατι συνηθιζω να χαζευω με μασκα θαλασσης και βατραχοπεδιλα. ξερω καποιες 2-3 αλλα οχι με ιδιατερα πλουσιο βυθο. οι υπολοιπες που ειναι σκετη αμμο στον βυθο δεν με ενδιαφερουν. ενδιαφερομαι για βυθο που να ειναι βραχωδης ή παρομοια κατασταση.ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω. περιοχες που με ενδιαφερουν ειναι απο αγια μαρινα εως λαυριο. ή αν υπαρχει και κατι αλλο σαν περιοχη που να υπαρχει ενδιαφερον δεκτο.

ευχαριστω.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kirileman είπε

Καθε φορα που περναω απο ΣΕΦ για περπατημα ειναι καμια 5-6αρα ηλικιωμενων που κανουν μπανιο στην "παραλια"/μαρινα διπλα στο Rever! Αλλα βεβαια θα μου πεις εδω αλλοι πανε στο λιμανι του πειραια διπλα ακριβως στα πλοια και ψαρευουν, οποτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...