Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, IRADev είπε

@Joshua21 επειδή όταν με ρώτησε... και εγώ αυτήν που έδειξες κατάλαβα ότι εννοούσε, αλλά όταν γύρισα σπίτι και έψαξα τιμές στο σκρουτζ για αυτόματες σφραγίδες η 1η σφραγίδα που εμφανίζει είναι η παρακάτω (ημερομηνίες :o)

product_6240-950x1000.jpg

Συγχωρήστε με για τις παιδαριώδες ερωτήσεις αλλά όλα αυτά είναι καινούργια για μένα και πλέω σε βαθιά νερά

Άρα φίλε μου, η σφραγίδα είτε ξύλινη είτε αυτόματη, θα περιέχει τα στοιχεία που τους έδωσα και τίποτα παραπάνω (όπως ημερομηνίες κτλπ) σωστά ?

Την αυτόματη την σετάρεις και μονος σου.Θέλει υπομονή όμως.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Την αυτόματη την σετάρεις και μονος σου.Θέλει υπομονή όμως.

Μου είπε να περάσω αύριο οπότε υποθέτω θα την σετάρουν αυτοί, thx για το tip

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την αγορά της σφραγίδας λογικά μπορώ να ζητήσω τιμολόγιο ? έξοδα της επιχείρησης δεν θεωρείται ?

Επεξ/σία από IRADev
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, IRADev είπε

Για την αγορά της σφραγίδας λογικά μπορώ να ζητήσω τιμολόγιο ? έξοδα της επιχείρησης δεν θεωρείται ?

Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια, ΔΕΝ έχεις επιχείρηση, τουλάχιστον όχι νόμιμη...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, IRADev είπε

Μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά αυτόματης και ξύλινης σφραγίδας ?

@NikosKallithea γνωρίζω τι είναι η ξύλινη σφραγίδα αλλά όταν λένε αυτόματη εννοούν την μηχανική ? πήγα να παραγγείλω σφραγίδα με τα στοιχεία μου και με ρώτησαν αυτόματη ή ξύλινη 🥴

Η διαφορά είναι ότι η αυτόματη έχει το ταμπόν μέσα στο μηχανισμό ενώ στην ξύλινη αγοράζεις και ένα ταμπόν , και ταμπόν είναι το "μαξιλαράκι" που βάζεις την μελάνη.

Έχω δει να χρησιμοποιούν αυτόματη ως ξύλινη. Ακόμα γελάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια, ΔΕΝ έχεις επιχείρηση, τουλάχιστον όχι νόμιμη...

Τι εννοείς ότι δεν έχω νόμιμη επιχείρηση ?

Έκανα έναρξη εφορία και εγγραφή εφκα , η ατομική επιχείρηση δεν είναι επιχείρηση ? τουλάχιστον όχι νόμιμη ??

Επεξ/σία από IRADev
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, IRADev είπε

Τι εννοείς ότι δεν έχω νόμιμη επιχείρηση ?

Έκανα έναρξη εφορία και εγγραφή εφκα , η ατομική επιχείρηση δεν είναι επιχείρηση ? τουλάχιστον όχι νόμιμη ??

Στα προηγούμενα post είδα πως είχες γράψει ότι ΘΑ κάνεις έναρξη, για αυτό υπέθεσα ότι δεν την είχες κάνει ακόμα. Αν έχεις κάνει ήδη έναρξη, τότε η επιχείρηση σου είναι νόμιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...