Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιρνω συνηθως τα φτηνα απο aliexpress 1,5€ τα 4. Ειναι λιγο σκληρα, υπαρχει καμια καλυτερη προταση απο οποιοδηποτε καταστημα;

Δημοσ.

Μου έχουν πει ότι είναι καλά και κάποια από lidl. Προσωπικά παίρνω πάντα τα αυθεντικά σε προσφορές, αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι πιο οικονομικό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, taslikos είπε

Μου έχουν πει ότι είναι καλά και κάποια από lidl. Προσωπικά παίρνω πάντα τα αυθεντικά σε προσφορές, αλλά θέλω να δοκιμάσω και κάτι πιο οικονομικό. 

Είναι συμβατά τα συγκεκριμένα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, christakos07 είπε

Είναι συμβατά τα συγκεκριμένα;

Ναι είναι συμβατά .Μετά απο χρόνια που έπαιρνα μόνο αυθεντικά ,τα δοκίμασα και είμαι πολύ ευχαριστημένη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Des1 είπε

Ναι είναι συμβατά .Μετά απο χρόνια που έπαιρνα μόνο αυθεντικά ,τα δοκίμασα και είμαι πολύ ευχαριστημένη

Βγάζουν συνεχώς ή μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Βγάζουν συνεχώς ή μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους;

Όχι δε βγάζουν συνεχώς.Περιπου μία φορά το μήνα .Μπορείς να παρακολουθείς το site τους εκεί που λέει προσφορές για να ξερεις ποτε θα βάλει .

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι άλλο πέρα από τα γνήσια , αλλά έχω μια απορία. Υπάρχουν σε διάφορες σκληρότητες όπως η κοινή οδοντόβουρτσα; Δεν έχω καταφέρει να δω κάπου να λέει μέτριο μαλακό κλπ πχ.

Ξαφνικά έχουν αρχίσει και με ενοχλούν πολύ σε σημείο να ματώνουν τα ούλα μου όταν χρησιμοποιώ την ηλεκτρική. Με την συμβατικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και ο οδοντίατρος δεν βρίσκει κάποια θέμα στα δόντια μου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panos_saxo είπε

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι άλλο πέρα από τα γνήσια , αλλά έχω μια απορία. Υπάρχουν σε διάφορες σκληρότητες όπως η κοινή οδοντόβουρτσα; Δεν έχω καταφέρει να δω κάπου να λέει μέτριο μαλακό κλπ πχ.

Ξαφνικά έχουν αρχίσει και με ενοχλούν πολύ σε σημείο να ματώνουν τα ούλα μου όταν χρησιμοποιώ την ηλεκτρική. Με την συμβατικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και ο οδοντίατρος δεν βρίσκει κάποια θέμα στα δόντια μου.

ναι υπάρχουν διάφορα είδη - αν τα καταφέρνεις με την απλή οδοντόβουρτσα, δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς την ηλεκτρική.

πχ. https://www.amazon.co.uk/Oral-B-UltraThin-Replacement-Toothbrush-Electric/dp/B072DTPD1X/ref=sr_1_5?crid=DELD02I53EZ&dchild=1&keywords=oral+b+sensitive+replacement+heads&qid=1602057167&sprefix=oralb+sensi%2Caps%2C217&sr=8-5

Για το θέμα των ούλων, προφανώς κάτι κάνεις λάθος με την ηλεκτρική και τα ερεθίζεις.

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με πέτρα , στο 3μηνο χρειάζομαι οπωσδήποτε καθαρισμό. Μου συνέστησε ο οδοντίατρος χρήση ηλεκτρικής ώστε να μειώσουμε την συχνότητα επίσκεψης.

Τα πρώτα 2 χρόνια χρήσης δεν είχα κανένα θέμα με τα ούλα οπότε δεν μπορεί να κάνω λάθος χρήση τώρα ξαφνικά. Απλά όπως φαίνεται είναι πολύ σκληρή η βούρτσα και τα ερεθίζει αμέσως για αυτό αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει και μαλακή και δεν την βρίσκω .Επίσης όντως είδα διαφορά αφού η ανάγκη για καθαρισμό αυξήθηκε στον 10 μήνες με 1 χρόνο πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Des1 είπε

Όχι δε βγάζουν συνεχώς.Περιπου μία φορά το μήνα .Μπορείς να παρακολουθείς το site τους εκεί που λέει προσφορές για να ξερεις ποτε θα βάλει .

Η ονομασια τους ποια ειναι; Σαν oral b ανταλακτικα τα πουλανε; Κατι σε λινκ εχουμε;

υπαρχει μια αλλη εταιρεια του λιντλ nevadent. Αυτη ειναι;

22 ώρες πριν, taslikos είπε

Επεξ/σία από pascalia2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, pascalia2 είπε

Η ονομασια τους ποια ειναι; Σαν oral b ανταλακτικα τα πουλανε; Κατι σε λινκ εχουμε;

υπαρχει μια αλλη εταιρεια του λιντλ nevadent. Αυτη ειναι;

Όχι δεν είναι oral b.Ειναι όμως συμβατά και πολύ οικονομικά .Εγωδε βρήκα διαφορά στην ποιότητα και το αποτέλεσμα και χρησιμοποιώ 10 χρόνια oral b. Ναι νομίζω λέγεται nevadent .Εγώ μπαίνω μια φορά την εβδομάδα στο   site Lidl και βλέπω τις προσφορές που θα βάλει .Εκεί φαίνεται πότε θα τα έχει διαθέσιμα πάλι 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Des1 είπε

Όχι δεν είναι oral b.Ειναι όμως συμβατά και πολύ οικονομικά .Εγωδε βρήκα διαφορά στην ποιότητα και το αποτέλεσμα και χρησιμοποιώ 10 χρόνια oral b. Ναι νομίζω λέγεται nevadent .Εγώ μπαίνω μια φορά την εβδομάδα στο   site Lidl και βλέπω τις προσφορές που θα βάλει .Εκεί φαίνεται πότε θα τα έχει διαθέσιμα πάλι 

Αν μπορείς κάνε ένα post εδώ όταν μπει η προσφορά. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα ^)^

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Αν μπορείς κάνε ένα post εδώ όταν μπει η προσφορά. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα ^)^

Εντάξει .

Δημοσ.

Εγώ τα τελευταία 2 χρόνια ψωνίζω τις αντίστοιχες CrossAction από eBay.

https://www.ebay.com.au/itm/223457956052

Model EB-50A

Τις αλλάζουμε κάθε μήνα χωρίς δεύτερη σκέψη ή τύψεις. Επίσης είμαστε δύο άτομα οπότε από θέμα κόστους συμφέρει. Συμφέρει ακόμα και στις περιπτώσεις που μπορείς να δώσεις και σε κάποιον που θα έρθει σπίτι και θέλει ένα βούρτσισμα.

Αν κάποιος θέλει να πειραματιστεί, μπορεί να δοκιμάσει όλους τους τύπους βουρτσας που έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...