dinos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Καλησπέρα πήγα ρώτησα έκανα εγγραφή. Το δίπλωμα καλύπτει μέχρι 50 κυβικά πάνω από 50 μου είπαν πρέπει να παρακολουθήσω πρακτικά 5 μαθήματα αξίας 200 ευρώ. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι δεν δίνουν ένα χαρτί ότι παρακολουθησες τα μαθήματα και ότι δεν φαίνεσαι μέσα στο σύστημα θα πρέπει να περιμένεις 45 μέρες + να έρθει το δίπλωμα.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Εγώ πήρα σε μία σχολή και μου είπε η γραμματέας ότι περιμένουν ενημέρωση εντός 60 ημερών και ότι το μόνο που ξέρουν είναι ότι μιλάμε για μηχανάκι χωρίς συμπλέκτη. Στην αρχή μου είπε για αυτόματο, κι επειδή μου φάνηκε περίεργο ξαναρώτησα και καταλήξαμε στο ότι εννοεί ότι μπορεί να έχει ταχύτητες αλλά όχι συμπλέκτη. 1 1
geobikas Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μιας και ανακοινώθηκε επίσημα θα ήθελα να δω τι κόστος ορίζουν οι σχολές σε κάθε περιοχή. Στην Βέροια είναι ταρίφα 200 ευρώ. Στις 23 Μαρτίου στο NewsAuto υπολόγιζαν να είναι 100 ( ίσως και 80 ή λιγότερο λόγω του ανταγωνισμού ) Διπλώματα: Πόσο κοστίζει η ισοδυναμία μεταξύ αυτοκινήτου και δίκυκλου | NewsAuto.gr. Όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησε να γίνει χωρίς μαθήματα και σήκωσαν μπαϊράκι οι σχολές για να μπορούν τα τα οικονομήσουν. Ενώ είχε γίνει 3 μαθήματα για να τους κατευνάσουν στο τέλος αποφασίστηκε να είναι 5 μαθήματα . Πόσο το χρεώνουν δηλαδή το μάθημα; Άσε που πιθανών να πουν έλα δώσε τα λεφτά και θα σου βγάλω το χαρτί χωρίς να χάσεις τον χρόνο σου. Έτσι δεν θα έχουν ούτε έξοδα.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Να δω πώς θα το δικαιολογήσουν αν όντως βάλουν ταρίφα 200€, όταν τα μαθήματα για τις άλλες περιπτώσεις κοστίζουν 15€/έκαστο.
geobikas Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Να δω πώς θα το δικαιολογήσουν αν όντως βάλουν ταρίφα 200€, όταν τα μαθήματα για τις άλλες περιπτώσεις κοστίζουν 15€/έκαστο. Δεν υποθέτω ότι είναι τόσο . Έχουν αποφασίσει μεταξύ τους οι σχολές και αυτό δίνουν σαν απάντηση στο τηλέφωνο.
dinos234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Στην Βέροια που πήγα γράφτηκα 200 ευρώ μου ζήτησαν και έδωσα αρκετά χρήματα. Δεν μου είπαν κάτι για συμπλέκτη η όχι πάντως εμένα με συμπλέκτη είναι το μηχανάκι. 3 ώρες πριν, geobikas είπε Μιας και ανακοινώθηκε επίσημα θα ήθελα να δω τι κόστος ορίζουν οι σχολές σε κάθε περιοχή. Στην Βέροια είναι ταρίφα 200 ευρώ. Στις 23 Μαρτίου στο NewsAuto υπολόγιζαν να είναι 100 ( ίσως και 80 ή λιγότερο λόγω του ανταγωνισμού ) Διπλώματα: Πόσο κοστίζει η ισοδυναμία μεταξύ αυτοκινήτου και δίκυκλου | NewsAuto.gr. Όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησε να γίνει χωρίς μαθήματα και σήκωσαν μπαϊράκι οι σχολές για να μπορούν τα τα οικονομήσουν. Ενώ είχε γίνει 3 μαθήματα για να τους κατευνάσουν στο τέλος αποφασίστηκε να είναι 5 μαθήματα . Πόσο το χρεώνουν δηλαδή το μάθημα; Άσε που πιθανών να πουν έλα δώσε τα λεφτά και θα σου βγάλω το χαρτί χωρίς να χάσεις τον χρόνο σου. Έτσι δεν θα έχουν ούτε έξοδα. Βέροια που γράφτηκα 200 ευρώ έδωσα δεν δίνουν μου είπε χαρτί τίποτα απλά είπε θα δώσεις το δίπλωμα σου αυτό που έχεις και θα πάρεις το αναμενόμενο δίπλωμα που θα λέει για μηχανάκι για 125 κυβικά. Κανινικα μου είπαν για συμπλέκτη δεν άκουσα κάτι με συμπλέκτη οδηγώ εγω. 4 λεπτά πριν, dinos234 είπε Στην Βέροια που πήγα γράφτηκα 200 ευρώ μου ζήτησαν και έδωσα αρκετά χρήματα. Δεν μου είπαν κάτι για συμπλέκτη η όχι πάντως εμένα με συμπλέκτη είναι το μηχανάκι. Βέροια που γράφτηκα 200 ευρώ έδωσα δεν δίνουν μου είπε χαρτί τίποτα απλά είπε θα δώσεις το δίπλωμα σου αυτό που έχεις και θα πάρεις το αναμενόμενο δίπλωμα που θα λέει για μηχανάκι για 125 κυβικά. Κανινικα μου είπαν για συμπλέκτη δεν άκουσα κάτι με συμπλέκτη οδηγώ εγω. Μου είπε ότι σε 45 με 3 μήνες κάνει να βγει πάντως.
pigos23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ε μεχρι να βγει ομως σου δινει καποιο χαρτι ε ; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από pigos23 2
dinos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, pigos23 είπε Ε μεχρι να βγει ομως σου δινει καποιο χαρτι ε ; Όχι δυστυχώς τίποτα ούτε χαρτί ούτε φαίνομαι στο σύστημα έτσι μου είπε νόμιμος στην ουσία θα είμαι οταν δωσο το παλιό δίπλωμα και πάρω το καινούριο.
pigos23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 τι λενε οι καραγκιοζηδες θα δωσουμε λεφτα κ διπλωμα δεν δινουν;;; θα περιμενω δλδ εναμιση μηνα για να παρω scooter ; θα ρωτησω κ γω απ βδομαδα που μου ειπαν να ξαναπαρω
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Αφού σου είπαμε ότι δε χρειάζεται να έχεις το δίπλωμα για να αγοράσεις μηχανάκι. Απλά κάποιοι θα κυκλοφορούν χωρίς δίπλωμα μέχρι να βγάλουν άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο.
dinos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, pigos23 είπε τι λενε οι καραγκιοζηδες θα δωσουμε λεφτα κ διπλωμα δεν δινουν;;; θα περιμενω δλδ εναμιση μηνα για να παρω scooter ; θα ρωτησω κ γω απ βδομαδα που μου ειπαν να ξαναπαρω Ναι δυστυχώς γιατί γράφτηκα εγώ που να ήξερα κιόλας και ρώτησα μετά από κάνα δυο μέρες και μου είπαν ότι δεν δίνουμε κάτι μόνο το δίπλωμα λέω έστω αν με σταματήσουν να φαίνομαι στο σύστημα μου είπαν ότι ούτε αυτό δεν γίνεται για 45 έως 3 μήνες δεν μπορώ να το κυκλοφορησω
greekfragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, phanispal είπε Αφού σου είπαμε ότι δε χρειάζεται να έχεις το δίπλωμα για να αγοράσεις μηχανάκι. Απλά κάποιοι θα κυκλοφορούν χωρίς δίπλωμα μέχρι να βγάλουν άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο. όποιος εμπλακεί σε ατύχημα και δεν έχει δίπλωμα να έχει εύκαιρη βαζελίνη για το κλύσμα που θα φάει από αστυνομία και ασφαλιστικές.
dinos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Θα έπρεπε έστω ένα χαρτί να δίνουν ότι παρακολουθησες τα 5 υποχρεωτικά μαθήματα και αυτό με ξενέρωσε δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι από μέρα σε μέρα.
pigos23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Ναι δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο... Μηπως ειναι ασχετος αυτος που το πηγες δεν μπορει... Θα ρωτησω κ γω συντομα
dinos234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, pigos23 είπε Ναι δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο... Μηπως ειναι ασχετος αυτος που το πηγες δεν μπορει... Θα ρωτησω κ γω συντομα Δεν ξέρω τι να σου πω 2 φορές ρώτησα κιόλας εκεί είχα δώσει δίπλωμα πριν 8 χρόνια ακόμη γενικά μου είπε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την νέα εγκύκλιο. Στην προκειμένη περίπτωση μου είπε δεν δίνουν απολύτως τίποτε ούτε θα φαίνομαι στο σύστημα ότι έχω περάσει έχω κάνει τα υποχρεωτικά μαθήματα. Το θέμα είναι για κάτι που χρειάζομαι ποιος περιμένει το λιγότερο 45 μέρες μέχρι τέλος καλοκαιριού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα