pigos23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 αρα σωστα κ νορμαλ αυτο Θα χεις κατι στα χερια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ναι, αν όντως μου τα λέει σωστά, το ερώτημα είναι τι παίζει με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση ατυχήματος. Θυμάται κανείς τι προβλέπεται όταν σου δίνουν προσωρινό δίπλωμα αυτοκινήτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, pigos23 είπε Αγαπητε εχω διπλωμα ΚΑΙ για 50 ρι Μαθηματα λεμε δινουν ΜΟΝΟ οσοι εχουν διπλωμα αυτοκινητου Συγνώμη δεν το κατάλαβα. Έχεις δίκιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, pigos23 είπε Σε βλεπουνε online Διπλωμα εχω που γραφει ποσα χρονια οδηγω αυτοκινητο κ μοτοποδηλατο κ ταυτοτητα που λεει ποσο χρονων ειμαι Σε τι ειμαι παρανομος; Δε καταλαβαίνετε βασικά πράγματα μου φαίνεται Αν ισχύουν οι προϋποθέσεις μπορείς να βγάλεις δίπλωμα για 125 Όσο δεν έχεις δίπλωμα (γιατί βαριέσαι να πας να το αλλάξεις πχ) είσαι παράνομος Χωρια που θεωρώ ότι δεν εννοούν τα πράσινα διπλώματα της τροχαίας, αλλά το καινούργιο δίπλωμα με την ένδειξη ΑΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ε αυτο λεω το εχω ηδη το καινουριο διπλωμα που αναφερει οτι οδηγω κ 50 κ αυτοκινητο Μια χαρα καταλαβαινουμε απλα θελουν λαδακι... Εμενα με.πηρε πριν λιγο ενας που ειχα αφησει το τηλ μου κ μου ειπε παρολο που εχεις κ για 50ρι κ για αυτοκινητο θα δωσεις 120 ευρο χωρις μαθηματα θα μου δωσεις 2 φωτο διαβατηριου μια αιτηση συμπληρωνεις κ φωτοτυπιες διπλωμα κ ταυτοτητα Δεν ξερει ακομα αν μπορει να.μου δωσει προσωρινο μυλος γινετε... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από pigos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, pigos23 είπε ε αυτο λεω το εχω ηδη το καινουριο διπλωμα που αναφερει οτι οδηγω κ 50 κ αυτοκινητο Μια χαρα καταλαβαινουμε Εγώ καταλαβαίνω ότι έχεις δικαίωμα να αλλάξεις το δίπλωμά σου για να οδηγείς 125 Όσο δεν το αλλάζεις, δε μπορείς Anyway, ότι θέλετε κάντε, εγώ έχω A 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoriatiss Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Απορία με δίπλωμα Α1 μπορω να οδηγήσω αυτή την μηχανή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μακάρι να μπορούν να δώσουν προσωρινό χαρτί θα ξανά ρωτήσω την άλλη εβδομάδα θα πάρω ένα τηλέφωνο διότι από κοντά μου είχε πει δεν δίνουν κανένα χαρτί ούτε θα φαίνομαι στο σύστημά. Διότι έστω να γινόμουν στο taxisnet μου είπαν ότι θα μπορούσα και από εκεί να βγάλω μια φωτοτυπία το δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, xoriatiss είπε Απορία με δίπλωμα Α1 μπορω να οδηγήσω αυτή την μηχανή; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, xoriatiss είπε Απορία με δίπλωμα Α1 μπορω να οδηγήσω αυτή την μηχανή; Τα scooter δεν είναι μηχανές, είναι scooter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, AristidisZ είπε Τα scooter δεν είναι μηχανές, είναι scooter Τα αυτόματα αυτοκίνητα πώς τα λές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Τα αυτόματα αυτοκίνητα πώς τα λές; Αυτόματα αυτοκίνητα Εσύ τα λεωφορεία ή τις νταλίκες τα λες αυτοκίνητα ; Τα scooter είναι scooter, τα παπιά είναι παπιά, και οι μοτοσυκλέτες είναι μοτοσυκλέτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αυτόματα αυτοκίνητα Εσύ τα λεωφορεία ή τις νταλίκες τα λες αυτοκίνητα ; Τα scooter είναι scooter, τα παπιά είναι παπιά, και οι μοτοσυκλέτες είναι μοτοσυκλέτες Τα λεωφορεία και οι νταλίκες θέλουν ειδικό δίπλωμα για αυτά. Τα Scooter , τα παπιά και τις μοτοσυκλέτες, τις οδηγάς με Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Τα λεωφορεία και οι νταλίκες θέλουν ειδικό δίπλωμα για αυτά. Τα Scooter , τα παπιά και τις μοτοσυκλέτες, τις οδηγάς με Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας. Δηλαδή και τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τα λέμε αυτοκίνητα αφού οδηγούνται με το απλό δίπλωμα αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) οκ scooter για να μην χασουν τον υπνο τους μερικοι εδω μεσα που γραφουν απλα για να γραφουν Ναι φιλε μου xoriatiss το scooteraki sym μια χαρα το οδηγεις Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από pigos23 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα