Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  ,  εχω  ενα xps 9360   και απο χτες δεν μου φορτιζει , δινει ρευμα στο λαπτοπ   αλλα δεν φορτιζει . ( τον εχω πανω τον φορτιστη να μην τελειωσει η μπαταρια )

Το καλο ειναι οτι εχει ο αδελφος μου ακριβως το ιδιο ,  δοκιμασα  τον φορτιστη μου στο δικο του  και φορτιζει  ( οποτε μαλλον φορτιστης δεν ειναι )  ,  καθησα και εβγαλα και το power jack και εκανα τραμπα  ..  το δικο μου  φορτιζει κανονικα του αδελφου μου   ( οποτε δεν ειναι και το power jack  , αν και φτηνο ειναι απο ebay )  ,  αρα  δε φταιει ο φορτιστης μου ουτε η θυρα φορτισης στο λαπτοπ ..   (  φορτιστες  ειναι  η γνησιοι  της dell  45w   19.5V   2.31A     ,  οι  slim ) 

Παιζει περιπτωση να ειναι μητρικη?   φιλος μου ειπε κατα 99%   οχι  δεν ειναι μητρικη εφοσον το λαπτοπ περνει ρευμα ,       μπορει να μην δεχεται τους φορτιστες  τους γνησιους ?   εχω το μηνυμα  που ειναι στην φωτο.   Παιζει να ειναι μπαταρια?  αν και ειναι σε exellent κατασταση  και γνησια dell που ειχα απο μαμα το λαπτοπ.

dell.jpeg

Δημοσ.

τα dell αν δεν αναγνωρίσουν γνήσιο φορτιστή δεν φορτίζουν μπαταρία

αφού το γνήσιο υπάρχει και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα είναι στην μητρική που δεν το αναγνωρίζει, θα δουλεύει σε όλα κανονικά εκτός από την φόρτιση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sil_unique είπε

τα dell αν δεν αναγνωρίσουν γνήσιο φορτιστή δεν φορτίζουν μπαταρία

αφού το γνήσιο υπάρχει και δουλεύει κανονικά το πρόβλημα είναι στην μητρική που δεν το αναγνωρίζει, θα δουλεύει σε όλα κανονικά εκτός από την φόρτιση

Ναι αλλα  η μητρικη  περνει  ρευμα  κανονικα ,   αν ειναι και εχει  προβλημα  η μητρικη  δεν θα επρεπε να μην περνει ρευμα ?   

μηπως ειναι καλο να δοκιμασω με καποιον οχι γνησιο  φορτιστη  και με περισσοτερα  watt ?  π.χ.  65watt.    

εστω  οτι δεν βγαζω ακρη   .........  πιστευεις  οτι με type C  φορτιστη  και μεσω φορτισης  απο  το type C  θα φορτισει  ?   μπας και το σωσω ετσι και παρω εναν type C φορτιστη.

Δημοσ.

για βγάλε μια φωτογραφία το βύσμα του λάπτοπ από κοντά.

συνήθως σπάνε κάποια μικρά πλαστικά κομμάτια που δε φαίνονται εκ πρώτης όψης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τροφοδοτικό έχει 3 επαφές

τα 2 δίνουν ρεύμα κανονικά και το 3 τα data

εσένα δεν μπορεί να διαβάσει τα data

αμφιβάλω αν υποστηρίζει φόρτιση από usb-c αλλά κοίτα το  manual για σιγουριά

Επεξ/σία από sil_unique
Δημοσ.

φορτιση  απο Type C  υποστιριζει κανονικα  , γιατι παλια ειχα το μοντελο  9350  και  το ειχα παρει απεξω  και ηταν με type c φορτιστη κινεζικο ,   το εδωσα και πηρα το 9360.

δηλαδη τι εννοεις οτι δεν διαβαζει τα data  ?   οτι  μπορει να φταει τι ?   γιατι οπως ειπα ο φορτιστης μου φορτιζει κανονικα του αδελφου μου  (   ουτε ο φορτιστης του αδελφου μου  φορτιζει το δικο μου )    και τραμπα εκανα τις φυσες ,   η φυσα μου  καλη ειναι  ...   αν  και το απογευμα πως καταφερα ☹️ και εσπασα το πλαστικο που μπαινει  η ακιδα μεσα ,  αλλα δεν εχει θεμα  γιατι την εβαλα στου αδελφου το dell  και φορτιζει κανονικα, δεν εχουν θεμα οι επαφες.

γιαυτο ρωατω μηπως το σωσω με type C  , να παρω εναν.

IMG_20201006_230708.jpg

IMG_20201006_230745.jpg

IMG_20201006_230818.jpg

Δημοσ.

έχει πρόβλημα το βύσμα του λάπτοπ. δε γλιτώνεις το άνοιγμα και την αντικατάσταση σε αυτό. εκεί είναι το πρόβλημά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχει πρόβλημα το βύσμα του λάπτοπ. δε γλιτώνεις το άνοιγμα και την αντικατάσταση σε αυτό. εκεί είναι το πρόβλημά σου.

Είπα και πιο πάνω ότι έβαλα άλλο βύσμα από άλλο 9360 που έχει ο αδελφός μου και πάλι δεν φορτίζει.  Το δικό μου βύσμα που μου έσπασε το πλαστικό το έβαλα στου αδελφού μου και φόρτιζε κανονικά. Άρα παρόλο το σπάσιμο δε πιστεύω ότι έχει τόσο θέμα , βέβαια θα το αλλάξω ..εννοείτε αυτό...αλλά το θέμα είναι να βρω το πρόβλημα , αλλιώς θα δοκιμάσω την λύση με φορτιστή type C να το φορτίζω από την type C θύρα.

Παίζει καμία περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας;  Να έχει κάποιο θέμα η μπαταρία και να μην μπορεί να την φορτίσει;

Επεξ/σία από jimmisk1974
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το σπάσιμο δεν είναι στο βύσμα που βλέπεις έξω. είναι εσωτερικά.

Τι εννοεις εσωτερικά ; Ναι έχει σπάσει το πλαστικό που μπαίνει η ακίδα του φορτιστή , παρόλα αυτά κάνει επαφή...και είπα όπως είναι το έβγαλα και το έβαλα σε άλλο 9360 και φόρτιζε κανονικα το λάπτοπ. Το βύσμα ειναι αυτό της φώτο , αυτό έβγαλα και δοκίμασα...δεν είναι τίποτα για πλάκα  βγαίνει.

61f20bfc976a7c9136dda3e255b9c691.image.340x255.jpg

Επεξ/σία από jimmisk1974
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα , έχω το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό να το κάνουμε μόνοι μας να μην χρεωθούμε υπερβολικά? Το δικό μου είναι φθηνότερο μοντέλο 30 μηνών

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Καλημέρα , έχω το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό να το κάνουμε μόνοι μας να μην χρεωθούμε υπερβολικά? Το δικό μου είναι φθηνότερο μοντέλο 30 μηνών

Εννοεις την φυσά ; Κάνε μια αναζήτηση ebay , και από Αγγλία κάπου 6 ευρώ έχει και Κίνα κάπου 3 με 4 ευρώ. 

Δεν σου φορτίζει και σένα; Αν ναι στη type C δοκίμασες ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Εννοεις την φυσά ; Κάνε μια αναζήτηση ebay , και από Αγγλία κάπου 6 ευρώ έχει και Κίνα κάπου 3 με 4 ευρώ. 

Δεν σου φορτίζει και σένα; Αν ναι στη type C δοκίμασες ; 

1) δεν έχει type c , είναι Ι7 αλλά φθηνή σειρά inspiron

2) πως το ψάχνω? δώσε ένα δείγμα από ebay η aliexpress

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Λογικά το Inspiron μπορεί να μην έχει ίδια θύρα με τα xps , πάντως για το xps μου το βύσμα είναι αυτό που έχω , αλλάζετε πολύ εύκολα...ανοίγεις το καπάκι μια βίδα και βγήκε.

https://www.ebay.com/itm/Dell-XPS-13-9343-9350-9360-DC-IN-Power-Jack-Charging-Port-Socket-Cable-CN-00P7G3/383383295644?hash=item59436cd69c:g:otMAAOSwby1ehiA4

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

Λογικά το Inspiron μπορεί να μην έχει ίδια θύρα με τα xps , πάντως για το xps μου το βύσμα είναι αυτό που έχω , αλλάζετε πολύ εύκολα...ανοίγεις το καπάκι μια βίδα και βγήκε.

https://www.ebay.com/itm/Dell-XPS-13-9343-9350-9360-DC-IN-Power-Jack-Charging-Port-Socket-Cable-CN-00P7G3/383383295644?hash=item59436cd69c:g:otMAAOSwby1ehiA4

Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω.  Μπορεί να έχει το ίδιο γιατί έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...