wdaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα σας Εδω και 8 μήνες εχω αναβαθμίσει τη σύνδεση μου απο Adsl σε vdsl 50. Απο την πρώτη μερα φουλ αποσυνδέσεις, αμέτρητα τηλεφωνα στον πάροχο (nova). Ηρθε τεχνικός, το εδωσε στον ΟΤΕ και μετα απο καιρο έφτιαξε. Μετα απο 15 μερες απο τη λύση ξεκίνησε αλλο προβλημα. Πεφτει τελειως, δεν ανάβει το dsl καθολου, και συγχρονίζει 2-3 ωρες τη μερα. Εχει ερθει τεχνικός τρεις φορες, το εχει δωσει στον ΟΤΕ άλλες τόσες και η λύση διαρκεί 10 μερες και μετα παλι τα ίδια. Ιδιο ακριβώς προβλημα και ο γείτονας (Vodafone). Προφανώς εχει καποιο προβλημα η κάρτα και αλλάζουν πόρτες ο ΟΤΕ. Φτιάχνει εμενα χαλάει κάποιου αλλου κτλ. Τι μπορω να κανω ; Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αν δυο στην ιδια εταιρεις εχουν το ιδιο προβλημα, τοτε ποσες πιθανοτητες δινεις εσυ για το ποιος φταιει;
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 On 06/10/2020 at 22:33, NikosKallithea said: Αν δυο στην ιδια εταιρεις εχουν το ιδιο προβλημα, τοτε ποσες πιθανοτητες δινεις εσυ για το ποιος φταιει; διαφορετικη εταιρεια ειναι. το kv ειναι ομως κοινο.
wdaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Update: έπειτα απο διακοπή ρεύματος στη περιοχή επανήλθε προσωρινά και ξανά έπεσε...με ενημέρωσε γείτονας οτι εχει προβλημα ο κατανεμητης (διανεμητης, κάπως ετσι) και οτι ο ΟΤΕ δεν εχει σκοπό να τον αλλάξει γτ ειναι ακριβός. Spoiler Τα στοιχεία μεσα απο το ρπυτερ..τα fec ειναι στο θεό (20k/sec.)
Aris_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 σου αφαιρουνε τη χρεωση εφόσον ειναι ανίκανοι να τιμήσουν το συνβολαιο και να παρέχουν υπηρεσία ?
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 μπουρλότο στον κατανεμητή όχι εσύ...ένας γείτονας που δε τον ξέρεις....θα μείνετε 2 μέρες χωρίς υπηρεσίες αλλά μετά θα έχετε καινούριο KV 1
wdaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Χαχα το εχω σκεφτεί..δεν υπαρχει αυτο το πραγμα δεν ξερω πως να τους πιέσω. Πια χρέωση...θα και θα..αλλα δεν με νοιαζει αυτο το θεμα ειναι κάπως να το φτιάξουν
insopower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας!!!! @wdaman Σε περνώ στο FEC κατά πολύ! (Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το FEC) Όμορφες εποχές στο adsl με 11mbps και 50 έως 80 ping... Τώρα κλαίμε οικογενιακός! Πολλές αποσυνδέσεις και κάποιες φορές δεν έχω τηλέφωνο. Είπαν θα έρθουν να το κοιτάξουν από κοντά. Cosmote!
DanielRGr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, insopower είπε Καλησπέρα σας!!!! @wdaman Σε περνώ στο FEC κατά πολύ! (Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το FEC) Όμορφες εποχές στο adsl με 11mbps και 50 έως 80 ping... Τώρα κλαίμε οικογενιακός! Πολλές αποσυνδέσεις και κάποιες φορές δεν έχω τηλέφωνο. Είπαν θα έρθουν να το κοιτάξουν από κοντά. Cosmote! Η καλωδιωση σου εχει μεγαλο θεμα. Φερε εναν ηλεκτρολογο να κοιταξει αν οι πριζες ειναι σωστα συνδεδεμενες μετσξυ τους, αν εχουν αλεξικεραυνο μεσα, και γενικα να κανει εναν ελεγχο στο διαμερισμα, στη καθετη γραμμη και στο κουτι της πολυκατοικιας. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
insopower Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, DanielRGr είπε Η καλωδιωση σου εχει μεγαλο θεμα. Φερε εναν ηλεκτρολογο να κοιταξει αν οι πριζες ειναι σωστα συνδεδεμενες μετσξυ τους, αν εχουν αλεξικεραυνο μεσα, και γενικα να κανει εναν ελεγχο στο διαμερισμα, στη καθετη γραμμη και στο κουτι της πολυκατοικιας. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Στην παρακατω φωτο, δειχνω πως τα εχω συνδεδεμενα. Νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστη συνδεση.
DanielRGr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, insopower είπε Στην παρακατω φωτο, δειχνω πως τα εχω συνδεδεμενα. Νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστη συνδεση. Δεν μιλαω για τη συνδεσμολογια ρουτερ προφανως. Το προβλημα σου ειναι η εσωτερικη καλωδιωση ή η καθετη γραμμη, οσο πιο γρηγορα παρεις τηλ εναν ηλεκτρολογο, τοσο καλυτερα.
insopower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 13/10/2020 στις 6:14 ΜΜ, DanielRGr είπε Δεν μιλαω για τη συνδεσμολογια ρουτερ προφανως. Το προβλημα σου ειναι η εσωτερικη καλωδιωση ή η καθετη γραμμη, οσο πιο γρηγορα παρεις τηλ εναν ηλεκτρολογο, τοσο καλυτερα. Με τo adsl δεν ειχα αποσυνδεσεις ποτε ή εστω 1-2 φορες τον χρονο, νομιζω - πιστευω (χωρις να ειμαι ειδικος) πως δεν εχω το προβλημα. Καταλαβαινω πως θες να βοηθησεις και σε ευχαριστω!
DanielRGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, insopower είπε Με τo adsl δεν ειχα αποσυνδεσεις ποτε ή εστω 1-2 φορες τον χρονο, νομιζω - πιστευω (χωρις να ειμαι ειδικος) πως δεν εχω το προβλημα. Καταλαβαινω πως θες να βοηθησεις και σε ευχαριστω! Αλλη τεχνολογια το adsl και αλλη το vdsl, ειναι η μερα με την νυχτα. To VDSL παιζει σε μεγαλυτερες συχνοτητες και ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ στη συνδεσμολογια. Σου προτεινω να δεις την συνδεσμολογια σου, τοσο καιρο διαβαζουμε τοσα και τοσα θεματα και βλεπουμε τοσες απαντησεις/ερωτησεις/λυσεις/προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα