busellatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Σκας 899€ πρωτη μέρα και 50 για θήκη και 45 φορτιστη κσι χωνεις και μια κάρτα 8€ για 400 λεπτα προς ολους και αρχιζεις και στελνεις απο το messager σε όλους το ποσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΜΟΥΘ είναι. Μετα οι άλλοι ζηλευουν και ΣΚΑΝΕ ΣΚΑΝΕ απί την ζήλια τους. 1
Papakaliati Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, busellatos είπε Σκας 899€ πρωτη μέρα και 50 για θήκη και 45 φορτιστη κσι χωνεις και μια κάρτα 8€ για 400 λεπτα προς ολους και αρχιζεις και στελνεις απο το messager σε όλους το ποσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΜΟΥΘ είναι. Μετα οι άλλοι ζηλευουν και ΣΚΑΝΕ ΣΚΑΝΕ απί την ζήλια τους. Έχεις δίκαιο, χρειάζεται να αγοράσω και 13ο φορτιστή, οι άλλοι 12 δεν με ικανοποιούν. Στα αλλά συμφωνώ, αλλά πραγματικά έχω 15 φορτιστές στο σπίτι μου, και πιστεύω ότι δεν είμαι και ο μόνος. 1
koutsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, busellatos είπε Σκας 899€ πρωτη μέρα και 50 για θήκη και 45 φορτιστη κσι χωνεις και μια κάρτα 8€ για 400 λεπτα προς ολους και αρχιζεις και στελνεις απο το messager σε όλους το ποσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΜΟΥΘ είναι. Μετα οι άλλοι ζηλευουν και ΣΚΑΝΕ ΣΚΑΝΕ απί την ζήλια τους. Το να δώσω ένα 500αρι μετά από κάποιους μήνες για μεταχειρισμένο, να πάρω μια ωραία θήκη Spigen με 15€ και να χρησιμοποιήσω το φορτιστή που έχω ήδη πως σου φαίνεται; 5
eptapsyxos3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 καλα οχι οτι με νοιαζει αλλα ουτε φορτιστη στο κουτι;
Chris_BMW Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 To “ Hi speed” δεν νομίζω να αναφέρεται στις επιδόσεις των συσκευών (αν και να συμπεριλαμβάνει και αυτές μέσα ελέω A14) αλλά στο 5G.. Από εκεί και έπειτα αν κάποιος μελετάει τα γραφήματα της Apple ανά τους καιρούς όταν ανακοινώνεται μια καινούργια παρουσίαση μπορεί να πει πως το Hi speed μπορεί να είναι και (εκτός των προαναφερθέντων )και υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης της οθόνης ... Για να δούμε .. 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 54 λεπτά πριν, koutsis είπε Το να δώσω ένα 500αρι μετά από κάποιους μήνες για μεταχειρισμένο, να πάρω μια ωραία θήκη Spigen με 15€ και να χρησιμοποιήσω το φορτιστή που έχω ήδη πως σου φαίνεται; Οταν λες καποιους μηνες μαλλον μιλας για χρονο κοντα. Και πολλοι δε θελουν μεταχειρισμενα, οποτε το παραδειγμα σου δεν ισχυει για ολους. Βεβαια ειναι καλη λυση για οποιον θελει το καινουργιο iphone ντε και καλα και να τη βγαλει πιο φτηνα.
koutsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Οταν λες καποιους μηνες μαλλον μιλας για χρονο κοντα. Και πολλοι δε θελουν μεταχειρισμενα, οποτε το παραδειγμα σου δεν ισχυει για ολους. Βεβαια ειναι καλη λυση για οποιον θελει το καινουργιο iphone ντε και καλα και να τη βγαλει πιο φτηνα. Φίλε μου αν μετά από 10 μήνες βρω το ίδιο τηλέφωνο 300€ κάτω σε άριστη κατάσταση και με 97% υγεία μπαταρίας γιατί να μην το πάρω μεταχειρισμένο; σου εδωσα μια εναλλακτική λύση για κάποιον που θέλει τελευταίο μοντέλο iphone με λιγότερα λεφτά (που πιθανόν να το κάνω κι εγώ) σε σχέση με αυτό που γράφτηκε...
najinblue3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου αν μετά από 10 μήνες βρω το ίδιο τηλέφωνο 300€ κάτω σε άριστη κατάσταση και με 97% υγεία μπαταρίας γιατί να μην το πάρω μεταχειρισμένο; σου εδωσα μια εναλλακτική λύση για κάποιον που θέλει τελευταίο μοντέλο iphone με λιγότερα λεφτά (που πιθανόν να το κάνω κι εγώ) σε σχέση με αυτό που γράφτηκε... καλα αυτο που γραφτηκε ειναι οτι να ναι, αλλα τεσπα. Συμφωνω με τη λογικη σου παντως, αν μπορεις να περιμενεις. 1
Costis92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νταξει ,ας κανουν την καμερα απο καλη ΥΠΕΡΤΑΤΗ και την οθονη OLED απο LCD και ειλικρινα δε με απασχολει καθολου το 120Hz, οπως και κανεναν κατα βαθος, γιατι αν ειναι να μου κανει τη μπαταρια για πεταμα σε 2 μηνες ευχαριστω δε θα παρω. Φυσικα και δε θα με χαλαγε να υπηρχε , αλλα απ τη στιγμη που δεν την βαλανε ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....(hello αυτονομια) Επισης πριν παρθει μια αποφαση εχει γινει και το αντιστοιχο marketing research , οποτε μην θεωρειται οτι ολος ο κοσμος θεωρει στη ζωη του dealbreaker το 60Hz. οσο για το "αν αξιζει η μεταβαση απο το 11" , γιατι να ΠΡΕΠΕΙ να αξιζει αρχικα? Ειναι σαν να λετε οτι μια εταιρια για την οποια πληρωσατε 1.000 ευρω το 2019, πρεπει να σας κανει να ξετρελαθειτε και να δωσετε αλλα 1.000 το 2020, που μετα θα την κατηγορουσατε ΚΑΙ γι'αυτο εννοειται. Για οποιον αξιζει η μεταβαση, θα την κανει, οπως την εκανε και ολες τις υπολοιπες χρονιες. Και για οποιον δεν αξιζει στα ματια του, δε θα την κανει. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. -κατι εντελως ασχετο- με το IOS to καινουριο εχουν φερει καθολου multitasking της προκοπης? να μπορεις δλδ να απαντας στο messenger οσο βλεπεις κατι στο utube η εισαι στο maps, η οχι? γιατι αυτο ειναι ενα σοβαρο θεμα λογισμικου που ειλικρινα απορω σε ποσες χιλιαδες χρονια θα ερθει, ΑΝ ερθει ποτε Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Costis92 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 ιζ ε μπιουτιφουλ τρικ βλαξ! μπατ αη λαβιτ =
panathatube Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Οτι δηλαδη στις αλλες ναυαρχιδες με gorilla glass αν πεσει το κινητο,δεν σπαει....... Το γυαλι γινεται τιτανιο..... Ο φίλος αναφέρεται στο συγκριτικό τεστ iPhone 11 Pro με το "πιο ανθεκτικό γυαλί που έγινε ποτέ" με Note Ultra με Gorilla glass victus στο οποίο το Ultra ράγισε στη γωνία που είναι οι κάμερες και το Pro έγινε κομμάτια. 9 ώρες πριν, papp0us είπε Ναι αλλα στη σειρά 11 είχαν καταπληκτική αυτονομία. Δε χρειάζεται να πάνε καρφί στα 120 και τα 144, υπάρχουν και τα 90. Υπάρχουν και τα Variable Refresh rates, δε χρειάζεται να τρέχει συνεχώς στα 120. Μεγαλοπρεπέστατο όχι. Αν πιάσεις μια οθόνη 120hz επιπέδου Samsung και τη θεωρήσεις "gimmick" τότε μεταξύ μας κάτι πάει λάθος. Και δεν είναι με την οθόνη. Μη φτύνουμε εκει που αύριο θα γλείφουμε ε; Άλλωστε μην πας μακριά, ρώτα κάποιον με iPad Pro και θα σε καλύψει για το αν αξίζει ή όχι. Το gorilla glass είναι αντιχαρακτικη επίστρωση. Άμα φάει μετωπική το κινητό σου και πίθηκο να έχει πάνω πάλι θα σπάσει. Μερικές από τις γρατζουνιες γλιτώνει, και όπως θα έχεις δει από τα νούμερα των πωλήσεων σε tempered glasses, όχι και πάρα πολλές. Το Gorilla glass δεν είναι μόνο αντιχαρακτική επίστρωση. Το victus πραγματικά στο Note Ultra κάνει θαύματα στα drops. https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en.html Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από panathatube
JcD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, stivaks72 είπε Λέμε αν έχεις το 11, αν αξίζει η αναβάθμιση. Έγραψα ότι μπορεί και να μην αξίζει, να το δούμε κιόλας. Εμένα μου φαίνεται το 11αρι στις καλές του εκδόσεις θα είναι η καλύτερη αγορά για τα επόμενα δύο χρόνια, έχει καλές κάμερες και μπαταρία, για τα επόμενα 3 χρόνια είναι καλυμμένος οποίος το έχει. 3
stivaks72 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, JcD είπε Εμένα μου φαίνεται το 11αρι στις καλές του εκδόσεις θα είναι η καλύτερη αγορά για τα επόμενα δύο χρόνια, έχει καλές κάμερες και μπαταρία, για τα επόμενα 3 χρόνια είναι καλυμμένος οποίος το έχει. Ναι, όντως δεν έχεις άδικο. Απλά έχω μια περιέργεια, πόσο θα πέσει το 11 pro max ας πούμε τώρα με την έλευση των 12. Ίσως να αξίζει όντως η αγορά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα