lebron15 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Kαλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι -βασικά επείγει- να αγοράσω αυτοκίνητο. Ψάχνω για κάποιο μεταχειρισμένο και σήμερα έμαθα μετά από αρκετά τηλέφωνα που έκανα ότι δεν μπορώ να προχωρήσω στην αγορά επειδή υπάρχει πρόβλημα με τον server του υπουργείου. Ένας μαντράς λέει ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση αυτήν τη στιγμή, άλλοι λένε ότι μπορεί να βγει προσωρινή άδεια με υπογραφή του υπουργείου. Και επειδή μόνο κατατοπιστικά δεν είναι τα παραπάνω, ξέρει κανείς τι πράγματι ισχύει;
lebron15 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Πριν λίγο μίλησα με τους μαντράδες και από το υπουργείο δεν το σηκώνουν.
lebron15 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Όπως έγραψα παραπάνω, και νομίζω ότι γράφω πολύ κατανοητά, μίλησα πριν λίγο με τους μαντράδες.
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Όπως έγραψα παραπάνω, και νομίζω ότι γράφω πολύ κατανοητά, μίλησα πριν λίγο με τους μαντράδες. Όχι, δεν έγραψες μόνο αυτό, έγραψες κιάλλα στην ίδια πρόταση: 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Πριν λίγο μίλησα με τους μαντράδες και από το υπουργείο δεν το σηκώνουν. Αν εννοούσες ότι κάλεσες στο υπουργείο το πρωί ας πούμε, τότε το έχεις διατυπώσει λάθος. 1
papoys1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αφού του είπαν οι μαντράδες ότι δεν το σηκώνουν. 😉
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Τριτη και Πέμπτη δεν είναι οι μερες που δεν εξυπηρετουν γιατι γίνονται οι εξετάσεις;
john_But Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Φίλε δώσε ένα 30€ σε έναν διεκπεραιωτή και θα έχεις την άδεια σε μια μέρα.Φακελακι παντού δυστυχώς.Και στο υπουργείο να καταφέρεις να πας δεν θα πάρεις άδεια σε λιγότερο από 20 μερες 2
barimagas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ενας φιλος μου που περίμενει πινακίδες σε καινούργιο αυτοκίνητο του ειπαν για καποιο προβλημα με το υπουργείο. Αρα μπορει και να αληθεύουν τα λεγομενα του μαντρα. Τι κρατος ειναι αυτο ελεος.
panosno1com Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι ισχύει με τις άδειες οδήγησης μετά τη βλάβη στο σύστημα του Υπουργείου Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από panosno1com 1
recon3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τι γίνεται με τις μεταβιβάσεις ΙΧ? Προσπαθώ απο το πρωί να βγάλω άκρη, έχω μιλήσει με 2-3 ανθρώπους απο υπουργεία και οδηγό πολίτη και με κάνουν μπαλάκι. Δεν μπορώ/δεν ξέρω που να κλείσω ραντεβού για μεταβίβαση. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει μεταβίβαση πρόσφατα και θα μπορούσε να βοηθήσει; Ευχαριστώ!
paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, recon3 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τι γίνεται με τις μεταβιβάσεις ΙΧ? Προσπαθώ απο το πρωί να βγάλω άκρη, έχω μιλήσει με 2-3 ανθρώπους απο υπουργεία και οδηγό πολίτη και με κάνουν μπαλάκι. Δεν μπορώ/δεν ξέρω που να κλείσω ραντεβού για μεταβίβαση. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει μεταβίβαση πρόσφατα και θα μπορούσε να βοηθήσει; Ευχαριστώ! εκανα εγω, 30-40€σε γραφειο διεκπαιρεωσεων και 3 ωρες μετα ειχε ο αγοραστης την άδεια... μη παιδευεστε με ραντεβου κλπ πληρωστε ενα μεροκαματο και πιειτε το καφε σας εκεινη την ωρα στο κατω κατω ποσο κοστολογειτε τη ψυχικη σας ηρεμια;
recon3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, paylidis είπε εκανα εγω, 30-40€σε γραφειο διεκπαιρεωσεων και 3 ωρες μετα ειχε ο αγοραστης την άδεια... μη παιδευεστε με ραντεβου κλπ πληρωστε ενα μεροκαματο και πιειτε το καφε σας εκεινη την ωρα στο κατω κατω ποσο κοστολογειτε τη ψυχικη σας ηρεμια; Ε αυτό θα κάνω μάλλον. Πολύ μεγάλο στη μέρα το κακό της.... Απαράδεκτο πάντως που σαν πολίτες δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού στο υπουργείο και για μια απλή υπηρεσία πρέπει να πληρώνουμε ραβασάκι σε τρίτους (γραφεία διεκπαιρεώσεων). Νταβατζιλίκι παλιάς κοπής απο υπουργείο και ιδιώτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα