modechristo_13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα σας , θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα το οποιό επειδή έχω ένα μάθημα για το μεταπτυχιακό και θα δουλεύω θα πρέπει να το μαγνητοσκοπήσω! Οπότε θέλω και εικόνα και ήχο! Επίσης μήπως έχετε κατά νου στο περίπου πόσο χώρο θα πιάσει στον δίσκο για περίπου 3 ώρες εγγραφής?
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Obs https://obsproject.com/ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από jim_p
antbyron Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Εκτός από το Obs που πρότεινε ο φίλος και το οποίο είναι καλό, υπάρχει και το flashback το οποίο το χρησιμοποιώ αρκετά και μου φαίνεται πιο απλό από το obs. Άλλο ακόμη πιο απλό το οποίο σου παράγει αυτόματα σε φορμάτ της επιθυμίας σου εφόσον το υποστηρίζει είναι το Apowersoft που λειτουργεί και online. Το flashback express παράγει δικό του αρχείο το οποίο πρέπει να το μετατρέψεις εσύ(μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα). Για 3 ώρες εγγραφή σε 1080p περίμενε κάπου στα 400-700 mb αναλόγως το πρόγραμμα(με επιφύλαξη αλλά σίγουρα κάτω από 1 gb) και το φορματ.
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αυτό είναι ακόμα πιο απλό (και παλιό). Για τον ίδιο λόγο το χρησιμοποιώ.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Αυτό είναι ακόμα πιο απλό (και παλιό). Για τον ίδιο λόγο το χρησιμοποιώ. Και εγώ το ocam έχω 2 χρόνια χωρίς θέματα. Αλλά στις πρώτες 10 καταγραφές οι 5 είχαν θέμα με τον ήχο ο οποίος πήγαινε πιο μπροστά από την εικόνα και όταν η εικόνα τελείωνε ο ήχος κοβόταν. Το αναφέρω πληροφοριακά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και πως το φτιάξατε; Απλά έβαλα τον ήχο να πάει προς τα πίσω, αλλά τα τελευταία λεπτά τα είχα χάσει. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό και θυμόμουν αυτό που έλειπε. Αλλά μετά από τότε δεν ξανα είχα θέμα. Στο ocam δεν πείραξα τίποτα, ήταν απλά δυσλειτουργια που φτιάχτηκε αυτόματα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700 1
modechristo_13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! αυτο που με βολευσε ειναι τo flashback express!
Σκαρπέλης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Fraps επίσης είναι καλή επιλογή, λίγο βαρύτερο από obs κατά την καταγραφή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα