Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά ως κύριο υπολογιστή MacBook Pro του 2010 (με 2 SDD και 8GB RAM) και παίζω και κανά παιχνιδάκι σε Windows με virtual machine και χρησιμοποιώ και προγράμματα ήχου. Αλλά αν αγόραζα τώρα δε ξέρω αν θα αγόραζα πάλι MacBook γιατί πλέον δεν είναι αναβαθμίσιμα.

Δημοσ.

Το σημαντικο εδω ειναι πως σιγα σιγα ,αργα αλλα σταθερα,αντι να μπορεις να κανεις τα παντα με ενα λαπτοπ ,ειτε pc ειτε mac μικρη σημασια εχει,βαζουν εμποδια και δημιουργουν προβληματα σε διαφορα σχετικα ευκολα πραγματα..ολοι..οχι μονο η Apple

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος macbook pro 16 με 4K εξωτερική οθόνη.

Νομίζω ότι το Basic πρόγραμμα του Netflix φτάνει μια χαρά και δεν βλέπω το λόγο να πάω στο premium πακέτο, που είναι και το πιο ακριβό από όλα.

Μια χαρά βλέπω τα πάντα και στο basic πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H λυση ειναι οπως παντα η ιδια αν καποιος εχει mac και θελει καλυτερη υποστηριξη του hardware του:
βαζει windows 10 στο Mac του και μπορει ανετα να βλεπει 4k Netflix.

Το ιδιο ισχυει και αν καποιος θελει να παιξει παιχνιδια ή αν θελει να κανει 3d cad σχεδιο: σε windows τα mac ειναι συνηθως πιο γρηγορα λογω καλυτερης υποστηριξης του hardware.

Επεξ/σία από haHa
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, skiabox said:

Νομίζω ότι το Basic πρόγραμμα του Netflix φτάνει μια χαρά και δεν βλέπω το λόγο να πάω στο premium πακέτο, που είναι και το πιο ακριβό από όλα.

Δλδ βλέπεις σε 4Κ οθόνη 480p Netflix? Μιας και το basic δεν έχει καν HD...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δλδ βλέπεις σε 4Κ οθόνη 480p Netflix? Μιας και το basic δεν έχει καν HD...

Εβγαλες αυθαίρετο συμπέρασμα ότι κάνω full screen?

Δημοσ.

Γενικα η ποιοτητα εικονας και ηχου του νετφλιξ ειναι για πεταμα.

Αλλα το target group του ειναι η μαζα, οποτε λογικο να μην ενοχλειται κανενας.

Ο μονος λογος που βλεπω ενιοτε netflix , ειναι η ευκολια να συνεχισεις εκει που ησουνα.

8 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μονο αυθαιρετο? Μιλαμε παραβιαζει την συνθηκη της γενευης.

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, skiabox said:

Ναι, σου φαίνεται παράξενο?

Κατά τα άλλα, με τόσο χαμηλό bitrate, ακόμα και windowed να είναι το 480p netflix video, είναι ψιλοτραγικό...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι, σου φαίνεται παράξενο?

Κατά τα άλλα, με τόσο χαμηλό bitrate, ακόμα και windowed να είναι το 480p netflix video, είναι ψιλοτραγικό...

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, skiabox said:

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά.

Σε περίπτωση παρέας στο σπιτι, βλέπετε windowed, ο ένας δίπλα στον άλλο σε απόσταση αναπνοής απο την οθόνη?

Δημοσ.

Γελάω από το τουμπανιασμένο 27αρι iMac μου i7 με SSD και 32gb μνημης τελος του 2012 iMac μου! Γελάω βλέποντας την 65αρα QLED Samsung μου! Οι περιορισμοί που βάζει η Apple αποκαλύπτουν περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι πελάτες της και λιγότερο την ίδια. Είμαι σίγουρος οτι αρκετόι κάτοχοι παλαιώτερων μηχανημάτων θα τρέξουν να αγοράσουν καινούργιο για να βάλουν το καινούργιο OS (μπαίνει και στο δικό μου με μισή ωρα δουλειά) η επειδή η Siri δεν δουλέυει αν δεν πατήσεις κουμπι (μια χαρά δουλεύει) η επειδή δεν παίζει Netflix 4k (είμαι σίγουρος με κάποιο patch θα παίζει μια χαρα). Η ουσία είναι οτι ένα μηχάνημα σαν το δικό μου ειναι απλά ΑΠΟΛΑΥΣΗ να δουλεύει κάποιος και να έχει απο Cisco Remote πάνω έως Viber , έως να παίζει ταυτόχρονα 2.5k YouTube μεσω Chrome και να γράφει και local emails και, και ,και...

Η ουσία είναι να φέρεις το μηχάνημα εκεί που μπορείς και να το απολαύσεις στο max. Σημειωτέον οτι έχω ήδη χαλάσει πάνω του 2 πληκτρολόγια , ενα ποντίκι και ενα trackpad. Απλά περάστε καλά και μην ασχολείστε με το τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει το μηχάνημα σας. 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dasimo είπε

.. Οι περιορισμοί που βάζει η Apple αποκαλύπτουν περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι πελάτες της και λιγότερο την ίδια...

Εδω εισαι!

6 ώρες πριν, billdanos είπε

Που να μάθετε πως και να έχετε το Τ2 chip θα πρέπει να βλέπετε netflix μόνο μέσα από τον safari για να έχετε 4Κ μιας και οι υπόλοιποι browsers υποστηρίζουν μέχρι 720p...

Επίσης ο περιορισμός για το 4K αφορά το netflix μόνο, οπότε καλό θα ήταν να μη βιάζεστε ως προς την "αγανάκτηση"... 😛 

5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Στα Macbook και στα iMac ποιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα με το T2 μιας και δεν προκειται να δειτε διαφορα απο το 1080p στο 4Κ...

3 ώρες πριν, dr_frozenarm είπε

Τι δε θα μπορω να δω 4κ περιεχόμενο στο Macbook Pro late 2012 μου δηλαδή? Απα απα απατεώνες ...

2 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε

Εντελώς αδιάφορο όμως!

1 ώρα πριν, skiabox είπε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...