Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.....που είναι και περιβαλλοντισμός να έχει κάποιος apple.
Αν δεν είναι κάποιος επαγγελματίας πολύ συγκεκριμένων κλάδων, το να έχει κάποιος apple είναι σκέτος καταναλωτισμός.

• Like 7
Δημοσ.

To Τ2 ενσωματώνει ένα video encoder μέσω hardware για το σκοπό αυτό που χρησιμοποιεί το Netflix. Playback και encoding video γινεται και Mac μέσω τρίτων codec (που δεν χρησιμοποιεί το Netflix).

To Netflix έχει αντίστοιχους περιορισμόύς για τα windows. 

https://www.tomshardware.com/news/netflix-kaby-lake-cpu-4k,33070.html

• Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Γιατί, τα mac του 2018 είχαν 4k οθόνες?

δεν ξερω αν ειχαν αλλα ολοι οι υπολογιστες συνδεονται και σε εξωτερικη οθονη. 4Κ βιντεο πιο λογικο ειναι να το απολαμβανεις σε μεγαλη 4Κ οθονη

• Like 1
Δημοσ.

Το φαουλ ειναι του Netflix που δεν μπορει να υποστηριξει προστατευομενο 4K περιεχομενο χωρις workarounds.

Θα μπορουσαν ανετα να βγαλουν εφαρμογη για MacOS και να προσπερασουν τον τεχνικο περιορισμο του DRM (οπως κανανε στα Windows 10), αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχουν κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Πότε δεν συμπάθησα τον Chip, πάντα θεωρούσα τον Dale καλύτερο σκίουρο. 😛😀

Κρίμα για αυτούς που το έχουν και για να βλέπουν Netflix αλλά κι εγώ τους θεωρώ μικρό ποσοστό αυτούς που θα επηρεαστούν! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα Macbook και στα iMac ποιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα με το T2 μιας και δεν προκειται να δειτε διαφορα απο το 1080p στο 4Κ...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, billdanos είπε

Που να μάθετε πως και να έχετε το Τ2 chip θα πρέπει να βλέπετε netflix μόνο μέσα από τον safari για να έχετε 4Κ μιας και οι υπόλοιποι browsers υποστηρίζουν μέχρι 720p...

Επίσης ο περιορισμός για το 4K αφορά το netflix μόνο, οπότε καλό θα ήταν να μη βιάζεστε ως προς την "αγανάκτηση"... 😛 

Μέχρι 1080p δεν υποστηρίζει ο Safari ; Στα Windows πάντως βάζεις την εφαρμογή από το Store και είσαι κομπλέ οπότε κλάιν.

Edit: Με το Big Sur θα υποστηρίζει 4Κ από 1080p απότι βλέπω.

Επεξ/σία από Phoenix4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, billdanos είπε

Που να μάθετε πως και να έχετε το Τ2 chip θα πρέπει να βλέπετε netflix μόνο μέσα από τον safari για να έχετε 4Κ μιας και οι υπόλοιποι browsers υποστηρίζουν μέχρι 720p...

Επίσης ο περιορισμός για το 4K αφορά το netflix μόνο, οπότε καλό θα ήταν να μη βιάζεστε ως προς την "αγανάκτηση"... 😛 

Συνήγορος του διαβόλου εγώ, αυτό γίνεται και σε windows που για να δεις 1080p μέχρι και 4Κ μπορείς μόνο από edge ή την εφαρμογή των Windows 10

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jack124 είπε

Συνήγορος του διαβόλου εγώ, αυτό γίνεται και σε windows που για να δεις 1080p μέχρι και 4Κ μπορείς μόνο από edge ή την εφαρμογή των Windows 10

Το μόνο που έχει σημασία για πολλούς εδώ μέσα είναι "κάποιο apple δεν μπορεί να κάνει κάτι". 

Όλα τ'άλλα είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρει να μου πει κάποιος ποια είναι η απόσταση θέασης στην οποία το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει την λεπτομέρεια του 4Κ σε μια οθόνη 13 ιντσών ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stivaks72 είπε

Αν και κάτοχος MacBook Air 2017 που δε με απασχόλησε ποτέ η συγκεκριμένη δυνατότητα, το θεωρώ φάουλ.

Σόρυ κιόλας.

Απο μενα έχεις την συγχώρεση αλλα μην επαναληφθεί 😛

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, jack124 said:

Δεν φταίνε τα Windows/Mac OS όμως, αλλά οι υπόλοιποι browsers που δεν μπορούν.

4 minutes ago, AristidisZ said:

Ξέρει να μου πει κάποιος ποια είναι η απόσταση θέασης στην οποία το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει την λεπτομέρεια του 4Κ σε μια οθόνη 13 ιντσών ; 

Δεν έχει σημασία, "αξιοποιείς" το υψηλότερο bitrate του 4Κ μιας και του 1080p είναι λίγο μιζέρια. 😛

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι αμε, εγω, 2 πόντους 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...