Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν φοιτητής πληροφορικής και επηρεασμένος λίγο από ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα social media που είδα, θα ήθελα να μου πείτε ιδέες, τι social app θα θέλατε να υπάρχει; Κάτι ξεχωριστό από instagram, facebook κλπ αλλα στο ίδιο μήκος κύματος. Δηλαδή, μια εφαρμογή που θα σας βοηθούσε στην καθημερινότητα σας ή στην δουλειά σας, αλλά πάντα μιλάω για social network.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KouMasGR είπε

Σαν φοιτητής πληροφορικής και επηρεασμένος λίγο από ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα social media που είδα, θα ήθελα να μου πείτε ιδέες, τι social app θα θέλατε να υπάρχει; Κάτι ξεχωριστό από instagram, facebook κλπ αλλα στο ίδιο μήκος κύματος. Δηλαδή, μια εφαρμογή που θα σας βοηθούσε στην καθημερινότητα σας ή στην δουλειά σας, αλλά πάντα μιλάω για social network.

Για εμένα, υπάρχει ήδη κορεσμός στα social media (και κατ' επέκταση στα apps αυτών). Σκέψου υπάρχουν: FB, Twitter, Instagram, TikTok, Tumblr, Snapchat, Reddit, Quora, και άλλα πολλά που σίγουρα αν αρχίσω να τα γράφω όλα θα ξεχάσω αρκετά. Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπική μου γνώμη.

Επεξ/σία από maniacos93
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Για εμένα, υπάρχει ήδη κορεσμός στα social media (και κατ' επέκταση στα apps αυτών). Σκέψου υπάρχουν: FB, Twitter, Instagram, TikTok, Tumblr, Snapchat, Reddit, Quora, και άλλα πολλά που σίγουρα αν αρχίσω να τα γράφω όλα θα ξεχάσω αρκετά. Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπική μου γνώμη.

Δεκτή η γνώμη σου απλά προσπαθώ να σκεφτώ ένα είδος κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά θα βοηθούσε τον κοσμό και όχι απλά να τους εθίζει και να τους αποβλακώνει όπως κάνουν όλα αυτά που ανέφερες. Ξέρω η ιδέα μου είναι σε φάση "να αλλάξω τον κοσμό" αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα κοινωνικό δίκτυο που πραγματικά να βοηθάει αλλά να είναι και ξεχωριστό από όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

Δεκτή η γνώμη σου απλά προσπαθώ να σκεφτώ ένα είδος κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά θα βοηθούσε τον κοσμό και όχι απλά να τους εθίζει και να τους αποβλακώνει όπως κάνουν όλα αυτά που ανέφερες. Ξέρω η ιδέα μου είναι σε φάση "να αλλάξω τον κοσμό" αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα κοινωνικό δίκτυο που πραγματικά να βοηθάει αλλά να είναι και ξεχωριστό από όλα αυτά.

Να βοηθάει ως προ τι ακριβώς; Γιατί όλα τα κοινωνικά μέσα βοηθούν σε κάτι, είτε λίγο είτε πολύ. Προσωπικά, στο Reddit αλλά και στο Quora έχω βρει απαντήσεις σε πολλά προβλήματα τεχνολογικής φύσεως. Το FB και το instagram από την άλλη με βοηθάει στο να κρατάω επαφές με πρόσωπα που έχω καιρό να τα δω και να μαθαίνω νέα. Και τέλος, δεν είναι ούτε εθιστικά αλλά και ούτε αποβλακώνουν τον κόσμo, ο κόσμος απλώς δεν ξέρει πως να τα χρησιμοποιεί.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αλλά μια ιδέα είναι να δημιουργήσεις ένα κοινωνικό δίκτυο που να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό ή συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες π.χ. να δημιουργήσεις ένα κοινωνικό μέσο μόνο για γιατρούς που θα μαθαίνουν πρώτοι νέα πάνω στην επιστήμη τους, ειδικά τώρα εν μέσω covid. (Μια απλή ιδέα αναφέρω εφόσον ζήτησες γνώμη). Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει και από μία κλειστή σελίδα στο FB, απλώς ανέφερα παράδειγμα μπας και σε βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...