nikos73gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα σας, Εχει κανεις σας το realme 6 pro? Μπορει καποιος να μου πει εαν εχει ραδιοφωνο fm tuner? Σε οσα site εχω δει λενε οτι εχει! Εγω απο την ημερα που το πηρα δεν εχω βρει εφαρμογη ραδιοφωνου fm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχει, αλλά που αναφέρεται κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 πχ. εδω... https://www.gsmarena.com/realme_6_pro-10114.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα, Μια αλλη ερωτηση σχετικη εαν το κανω root το τηλεφωνο θα μπορεσω να εχω ραδιοφωνο FM, εφαρμογη tuner κτλ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
termitiss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, ναι έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Παιδια δεν εχει, λενε μπαρουφες τα σαητ. Το αγορασα επειδη ελεγαν οτι εχει αλλα τελικα δεν εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις