Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν κατάλαβα. Σου λέω παίζω παιχνίδια παλιά 200-2005-2015 και κάνα manager. 

Υπάρχει κονσόλα σπίτι και σύντομα και 4Κ κονσόλα. 

Θες τα οφέλη αλλάζοντας; οκ πάμε...

PCI EXPRESS 3.1

USB 3.0 Η ανώτερο 

Ddr4 2900+

Ssd τους καινούριος. 

Ε τι άλλο να βάλω; 

Αυτά περίμενα να τα πεις εσύ αλλά δεν σε βλέπω ζεστό :)

Το σύστημα μου είναι 2011 ενώ αυτό που θέλω να πάρω 2019-μερα με νύχτα. 

Ξέρεις τι είναι να έχεις δίσκους usb 3 και να σέρνονται στο usb 2; ταλαιπωρία μεγάλη. 

Σου εδωσε αριστες συμβουλες ο μικρος alien,τι το ψαχνεις παραπανω.Πουλα τα παλια και παρε τα καινουργια. :)

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, benign είπε

Σου εδωσε αριστες συμβουλες ο μικρος alien,τι το ψαχνεις παραπανω.Πουλα τα παλια και παρε τα καινουργια. :)

Ναι δεν αντιλέγω και τον ευχαριστώ. 

Απλώς έτυχε να γνωρίζω πολλά, αν ήταν άλλος θα κρατούσε το παλιό. 

Δημοσ.

Αυτά που θα πάρεις έχουν εγγύηση; Αν έχουν τότε σκέψου ότι αγοράζεις και την εγγύηση μαζί.

Πριν κανένα εξάμηνο πήγα στον συγκεκριμένο επεξεργαστή από 8πύρηνο ίδια συνολικής δύναμης (τουλάχισοτν στα benchmark). Δεν κατάλαβα καμία διαφορά, εκτός του πιο γρήγορου boot που υπεύθυνη είναι η νέα μητρική. Αλλά από τα 200+watt σε idle με την κάρτα γραφικών πήγα στα <40 και η κάρτα γραφικών στο συρτάρι για όταν θέλω να παίξω παιχνίδια, μία φορά τον μήνα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, filarhos είπε

Αυτά που θα πάρεις έχουν εγγύηση; Αν έχουν τότε σκέψου ότι αγοράζεις και την εγγύηση μαζί.

Πριν κανένα εξάμηνο πήγα στον συγκεκριμένο επεξεργαστή από 8πύρηνο ίδια συνολικής δύναμης (τουλάχισοτν στα benchmark). Δεν κατάλαβα καμία διαφορά, εκτός του πιο γρήγορου boot που υπεύθυνη είναι η νέα μητρική. Αλλά από τα 200+watt σε idle με την κάρτα γραφικών πήγα στα <40 και η κάρτα γραφικών στο συρτάρι για όταν θέλω να παίξω παιχνίδια, μία φορά τον μήνα.

Θα τον ρωτήσω οκ για εγγύηση. 

Αν η κάρτα του παίζει 1080 medium θα πουλήσω και την 960, δεν παίζω βαριά παιχνίδια, cs + age of the empires. 

Για 4Κ θα πάρω xbox one X

Αν είχες usb 3 + PCI EXPRESS 3 και μνήμες ddr 4 σίγουρα δεν κατάλαβες τίποτα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Θα τον ρωτήσω οκ για εγγύηση. 

Αν η κάρτα του παίζει 1080 medium θα πουλήσω και την 960, δεν παίζω βαριά παιχνίδια, cs + age of the empires. 

Για 4Κ θα πάρω xbox one X

Αν είχες usb 3 + PCI EXPRESS 3 και μνήμες ddr 4 σίγουρα δεν κατάλαβες τίποτα. 

1080 σε ποιό παιχνίδι; Γενικά πάει καλά αλλά εγώ παίζω F1 που θέλει κάρτα... Θέλεις να μου πει κάποιο παιχνίδι να το δοκιμάσω; Το age of empires του;;;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filarhos είπε

1080 σε ποιό παιχνίδι; Γενικά πάει καλά αλλά εγώ παίζω F1 που θέλει κάρτα... Θέλεις να μου πει κάποιο παιχνίδι να το δοκιμάσω; Το age of empires του;;;

Age of the empires το καινούριο όμως, το έχω στο Steam μαζί με cs και καμιά δέκα ακόμα 

Αυτά παίζω από το 2011.

Κάνω όμως και άλλες δουλειές, φώτο παιδιών με Picasa κλπ. 

Ταινίες, υπότιτλοι κλπ. 

Πάει αργά το συγκεκριμένο όταν του βάζεις να κάνει πολλά. 

Ράλι και αθλητικά αποκλειστικά σε κονσόλα :)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

κοιτα και ενα σετακι με καινουρια

Capture2.JPG.fa2a5ef56ba474af9b0dd771f11a73ca.JPG

Δνε συμφέρει.... Χάνω το Psu. 

19 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

κοιτα και ενα σετακι με καινουρια

Capture2.JPG.fa2a5ef56ba474af9b0dd771f11a73ca.JPG

Το cpu αυτό είναι το 3100 

Δημοσ.

Αυτά που θες να παίξεις παίζουν σε χρεπια. Τσάμπα λεφτά θα δώσεις. Αν έρθει η ώρα να παίξεις κάτι απαιτητικό, κάνε ένα σωστό με τροφοδοτικό και νέα κάρτα γραφικών. 

• Like 4
Δημοσ.

μεινε οπως εισαι ,πεταμενα λεφτα.Αλλου θα υπερισχυει ο 3200 αλλου ο 2500κ,ειδικα αν ειναι κλοκαρισμενος .Το μονο προβλημα σου ειναι εφαρμογες με πανω απο 4 threads.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αυτά που θες να παίξεις παίζουν σε χρεπια. Τσάμπα λεφτά θα δώσεις. Αν έρθει η ώρα να παίξεις κάτι απαιτητικό, κάνε ένα σωστό με τροφοδοτικό και νέα κάρτα γραφικών. 

Χρεπι ο 3200; πως προκύπτει; 

23 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

μεινε οπως εισαι ,πεταμενα λεφτα.Αλλου θα υπερισχυει ο 3200 αλλου ο 2500κ,ειδικα αν ειναι κλοκαρισμενος .Το μονο προβλημα σου ειναι εφαρμογες με πανω απο 4 threads.

Υπαρχουν τέτοιες εφαρμογές; παλιά θυμάμαι δεν υπήρχαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν έχεις vga (η 960/4GB είναι αξιοπρεπής για casual gaming)  πάρε τον 

https://www.skroutz.gr/s/18604708/Intel-Core-i3-9100F-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/19796696/MSI-B365M-PRO-VH.html

https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html

Στην συγκεκριμένη τιμή το σετακι είναι ότι ποιο γρήγορο υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες. O 3200g και ο 3400g είναι ποιο αργοί και ποιο ακριβοί σαν σετάκια.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χρεπι ο 3200; πως προκύπτει; 

Τα παιχνίδια που θες παίζουν και χρεπια PC!

Μια χαρά είναι ο 3200. Απλά εσένα δεν σου ταιριάζει. Είναι ένας μικρός επεξεργαστής για κάποιον που δεν έχει gpu. Δεν απέχει και πολύ από τον 2500K.

Επίσης η gtx 960 ως εκεί φτάνει, αν είναι και κλοκαρισμενος ο 2500 δεν του φτάνει καν η 960. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

αν έχεις vga (η 960/4GB είναι αξιοπρεπής για casual gaming)  πάρε τον 

https://www.skroutz.gr/s/18604708/Intel-Core-i3-9100F-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/19796696/MSI-B365M-PRO-VH.html

https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html

Στην συγκεκριμένη τιμή το σετακι είναι ότι ποιο γρήγορο υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες

Καλή ιδέα κ αυτή όντως. 

4 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τα παιχνίδια που θες παίζουν και χρεπια PC!

Μια χαρά είναι ο 3200. Απλά εσένα δεν σου ταιριάζει. Είναι ένας μικρός επεξεργαστής για κάποιον που δεν έχει gpu. Δεν απέχει και πολύ από τον 2500K.

Επίσης η gtx 960 ως εκεί φτάνει, αν είναι και κλοκαρισμενος ο 2500 δεν του φτάνει καν η 960. 

Οχι στοκ τον έχω. Στην περίπτωση μου περισσότερο μου λείπουν usb 3 και ssd speed. 

Τα games παίζουν καλά όλα αλλά όσο να είναι το μηχανάκι είναι κουρασμένο. 

Δημοσ.

usb 3 και ssd .....εεεε...halo?

και τα δυο εχεις στο 1155

καταλαβαινεις οτι ειτε πας σε 3200 ειτε στη λυση ιντελ 9100,δεν αλλαζει κατι σε επιδοσεις ε? τωρα να πληρωσεις 100+ ευρω για το τιποτα μονο μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...