APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 FREE & best δεν πανε μαζι αλλα ας δοκιμασω. θελω να ειναι το μηχανημα μου ασφαλης. καταρχάς το windows sec δεν Δουλεύει εχω SPYBOT malware bytes PrivaZer τι αλλο προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Βάλε 2-3 ακόμα antivirus και είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 36 λεπτά πριν, zx1234r είπε Βάλε 2-3 ακόμα antivirus και είσαι οκ san ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τρολάρει o zx!!! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Σου προτεινουμε να χαλαρωσεις σε πρωτη φαση..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, logvphys είπε Σου προτεινουμε να χαλαρωσεις σε πρωτη φαση..................... καλα ναι, απλα θελω να ειμαι καλυμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Με απενεροποιημένο το windows security και με αυτά που αναφέρεις είσαι (όπως λένε και στο χωριό) "ξέφραγο αμπέλι" Το security γιατί δε δουλεύει; Τι windows έχεις κατ' αρχάς και το vpn τι σχέση έχει με την ασφάλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Σημασια δεν εχει να φορτωσεις το pc με 100 προγραμματα προστασιας αλλα να νιωθεις λιγο που σερφαρεις τι κατεβαζεις κτλπ. βαλε ενα antivirus απο τα τοπ τεν του 2020 και εχε το malwarebyte για τα γυρω γυρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Με απενεροποιημένο το windows security και με αυτά που αναφέρεις είσαι (όπως λένε και στο χωριό) "ξέφραγο αμπέλι" Το security γιατί δε δουλεύει; Τι windows έχεις κατ' αρχάς και το vpn τι σχέση έχει με την ασφάλεια; δεν ανοιγει καν δεν ξερω τι επα8ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν ανοίγει το security αυτό μπορεί κα να σημαίνει ότι έχεις ήδη μολυνθεί, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητο. Τι windows έχεις; Δοκίμασες να βάλεις άλλο antivirus π.χ. το bitdefender free ή το avira; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν δεν ανοίγει το security αυτό μπορεί κα να σημαίνει ότι έχεις ήδη μολυνθεί, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητο. Τι windows έχεις; Δοκίμασες να βάλεις άλλο antivirus π.χ. το bitdefender free ή το avira; εχω windows 10 pro θα δοκιμασω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, micos000 είπε Τρολάρει o zx!!! Ναι ήμουν πριν τον καφέ και δεν ένιωθα πολύ. 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε εχω windows 10 pro θα δοκιμασω ευχαριστω Βρες τι φταίει για το security γιατί όπως είπε ο @micos000 μπορεί να είναι ένδειξη μόλυνσης. Αν έχεις αυτό ενεργοποιημένο και ένα adblock, δεν έχεις πρόβλημα. Αρκεί να προσέχεις και λίγο που μπαινοβγαίνεις, τι κατεβάζεις και τι τρέχεις. Θες καλύτερη προστασία? Βάλε ένα Internet Security (antivirus και firewall μαζί) όπως π.χ. το Eset ή κάτι αντίστοιχο. Απλά το καλό θα κοστίσει ετήσιο license. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από zx1234r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ναι ήμουν πριν τον καφέ και δεν ένιωθα πολύ. Βρες τι φταίει για το security γιατί όπως είπε ο @micos000 μπορεί να είναι ένδειξη μόλυνσης. Αν έχεις αυτό ενεργοποιημένο και ένα adblock, δεν έχεις πρόβλημα. Αρκεί να προσέχεις και λίγο που μπαινοβγαίνεις, τι κατεβάζεις και τι τρέχεις. Θες καλύτερη προστασία? Βάλε ένα Internet Security (antivirus και firewall μαζί) όπως π.χ. το Eset ή κάτι αντίστοιχο. Απλά το καλό θα κοστίσει ετήσιο license. ad block εχω ναι εχω κανει SPY BOT test every day no problem και ολα τα αλλα που ειπα πιο πανω ευχαρστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε ad block εχω ναι εχω κανει SPY BOT test every day no problem και ολα τα αλλα που ειπα πιο πανω ευχαρστω Φιλε ,μας ζητας πληροφοριες για να αυξησεις την ασφαλεια στο συστημα σου και στο προφιλ σου βλεπω την φραση '' global domination'' δεν βρισκεις οτι ειναι καπως οξυμωρο?🤓 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, benign είπε Φιλε ,μας ζητας πληροφοριες για να αυξησεις την ασφαλεια στο συστημα σου και στο προφιλ σου βλεπω την φραση '' global dmination'' δεν βρισκεις οτι ειναι καπως οξυμωρο?Εκτος και αν ο ορος ''domination'' εχει την αλλη γνωστη σημασια που αντιλαμβανονται οι τσαχπινηδες. 🤓 new world order ! γενικα θελω να το ψαξω με το security και θα δω ποια προγραμματα αξιζουν Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από APPLEGEEK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα