Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  σημερα παρελαβα  την   secretlab   titan απλα εχω ενα προβλημα και δεν καταλαβαινω γιατι το καθισμα πλατη  δεν παει  στην μεση  ,, η και μπροστα   ειναι  συνεχεια πισω  οπως βλεπετε στην φωτο..

Το  καθiσμα πλατη   δεν μπορω να καταλαβω  πως  μπορω να το παω  στην μεση  και μπροστα..?? Εινε σε αυτο το  σημειο κολλημενο..και δεν μπορω να το παω  στην μεση  ,, η και μπροστα 

Υπαρχει  κατι  που δεν κανω σωστα;

εχω  βγαλει και μια  φωτογραφια  για να δειτε τι εννοω..

spacer.png

Επεξ/σία από technotrance
Δημοσ.

99% κάτι λάθος έχεις κάνει στη συναρμολόγηση. Ακολούθησες τις οδηγίες ακριβώς? Έχει και αναλυτικό βιντεάκι στο site τους στο youtube, εγώ τα έβλεπα από εκεί και τα κανα βήμα βήμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Λύστην και ξανακάνε όλη τη διαδικασία απ την αρχή, αν και πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα επικοινώνησε με Secretlab και μην ανησυχείς καθόλου γενικά, το support τους είναι απίστευτο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Coppermine είπε

τρολάρεις έτσι;

καινούρια καρέκλα του κουτιού με εγγύηση θα την πάει σε έλληνα καρεκλά που κάνει επισκευές;

17 ώρες πριν, technotrance είπε

spacer.png

ο μοχλός που φαίνεται κάτω από το δεξί στήριγμα αγκώνα είναι που ρυθμίζει την κλίση της πλάτης. τον σηκώνεις προς τα επάνω χωρίς να βάζεις βάρος στη πλάτη και έρχεται μπροστά. έχει και σημεία που κλειδώνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...