pablobuennas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα Opel Astra j 1.6 turbo 180hp το οποίο έχει από το 2018 εγκατεστημένο σύστημα lpg Landi renzo το οποίο και το εγκατέστησαν στην Opel βελμάρ, το αμάξι έχει 100000 χιλιόμετρα. Τι συμβουλές έχετε; κάθε γνώμη δεκτή... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από pablobuennas
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Πάρε Opel astra j 1,6 136 άλογα ντίζελ. Το έχει γνωστός και με βάσει εμπειρίες και φωτογραφίες που ποστάρει έχω δει ότι έχει εξωπραγματικά χαμηλή κατανάλωση
conkal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πάρε Opel astra j 1,6 136 άλογα ντίζελ. Το έχει γνωστός και με βάσει εμπειρίες και φωτογραφίες που ποστάρει έχω δει ότι έχει εξωπραγματικά χαμηλή κατανάλωση και τι σχεση εχει αυτο το αμαξι που λες με το σπορ μεταχειρισμενο βενζινης που λεει ο φιλος ?
pablobuennas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πάρε Opel astra j 1,6 136 άλογα ντίζελ. Το έχει γνωστός και με βάσει εμπειρίες και φωτογραφίες που ποστάρει έχω δει ότι έχει εξωπραγματικά χαμηλή κατανάλωση Η αλήθεια είναι ότι diesel και προσωπικο αυτοκίνητο δεν ταιριάζουν και πολυ κατα την γνώμη μου! Είμαι της άποψης ότι αν θελεις diesel καλυτερα παρτο leasing! Μια βλάβη σε ουρία, μπεκ ή dpf θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, pablobuennas είπε Η αλήθεια είναι ότι diesel και προσωπικο αυτοκίνητο δεν ταιριάζουν και πολυ κατα την γνώμη μου! Είμαι της άποψης ότι αν θελεις diesel καλυτερα παρτο leasing! Μια βλάβη σε ουρία, μπεκ ή dpf θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Του πότε είναι το αμάξι που κοιτάς;
pablobuennas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Του πότε είναι το αμάξι που κοιτάς; 11/2010
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, pablobuennas είπε 11/2010 Και έχει 100.000 χλμ?Και του έβαλε και γκάζι για 10.000 τον χρόνο;Κάτι βρωμάει και δεν είναι το ντίζελ που σου πρότειναν. 1
pablobuennas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και έχει 100.000 χλμ?Και του έβαλε και γκάζι για 10.000 τον χρόνο;Κάτι βρωμάει και δεν είναι το ντίζελ που σου πρότειναν. Πάντως το βιβλίο service συμφωνεί με τα χιλιόμετρα! Και μίλησα με την αντιπροσωπεία! Το αμάξι είναι σε νησί που εκεί η αμόλυβδη είναι στον Θεό τα τελευταία χρόνια! Φαντάζομαι για αυτό το έβαλε! Δεν έχει πεσει κατω απο το 1.4 το λίτρο! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από pablobuennas
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, pablobuennas είπε Πάντως το βιβλίο service συμφωνεί με τα χιλιόμετρα! Και μίλησα με την αντιπροσωπεία! Το αμάξι είναι σε νησί που εκεί η αμόλυβδη είναι στον Θεό τα τελευταία χρόνια! Φαντάζομαι για αυτό το έβαλε Τι να σου πω;Εμένα και μονο που έχει γκάζι με κάνει να το σκέφτομαι πολύ αρνητικά.Ασε που το βιβλιαράκι δεν είναι δύσκολο να το κάνεις να γράφει ότι θες.
pablobuennas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι να σου πω;Εμένα και μονο που έχει γκάζι με κάνει να το σκέφτομαι πολύ αρνητικά.Ασε που το βιβλιαράκι δεν είναι δύσκολο να το κάνεις να γράφει ότι θες. Ο λόγος που σκέφτεσαι αρνητικά το γκάζι;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, pablobuennas είπε Ο λόγος που σκέφτεσαι αρνητικά το γκάζι; Οτι δεν είναι εργοστασιακό.Οτι κάποιος μάστορας τρύπησε ,έκοψε,σύνδεσε σωλήνες και καλώδια . Αλλά αυτός είμαι εγώ.Περίεργος.
pablobuennas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Οτι δεν είναι εργοστασιακό.Οτι κάποιος μάστορας τρύπησε ,έκοψε,σύνδεσε σωλήνες και καλώδια . Αλλά αυτός είμαι εγώ.Περίεργος. Ναι εσυ το βλεπεις από την πλευρα της παρεμβατικότητας! Σεβαστή η αποψη σου! Πάντως το συγκεκριμένο το έβαλαν μέσα στην opel!
tutuyo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Η μετατροπη σε γκαζι δεν παυει να ειναι μια μετατροπη. Εξαλλου το μοτερ δεν μελετηθηκε και κατασκευαστηκε για γκαζι, οποτε οπως καταλαβαινεις παντα υπαρχει το ρισκο σε ζημια οπουδηποτε. Το οτι ειναι αντιπροσωπειας δεν του δινει καποιο εξτρα πονταλακι αξιοπιστιας. Απλα ειναι ενα αμαξι απο ανταλλαγη. Εισαι σιγουρος οτι το γκαζι το εγκατεστησε η Opel? Εχω αμφιβολιες για αυτο, νομιζα οτι οι αντιπροσωπειες δεν κανουν τετοιες εγκαταστασεις Σου δινουν καποια εγγυηση?
Dantε Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, pablobuennas είπε Ναι εσυ το βλεπεις από την πλευρα της παρεμβατικότητας! Σεβαστή η αποψη σου! Πάντως το συγκεκριμένο το έβαλαν μέσα στην opel! Επειδη αναφερεις συνεχεια οτι παιζει αντιπροσωπεια opel ,μη το παιρνεις απαραιτητα σα θετικο αυτο. Μια χαρα μαγειρεματα κανουν και εκει.Φιλος εδωσε σε εμπορο astra opc με βιβλιαρακι κομπλε και μετα απο κανα δυο χρονια του ρθε ενας που το αγορασε με τα μισα χλμ και συμπληρωμενο βιβλιαρακι που να επιβεβαιωνει τα γυρισμενα χλμ. Παντως οντως δε βγαζει λογικη το 100000χλμ και το αεριο.Δε θα εκανε αποσβεση ποτε με αυτο το ρυθμο...
AristidisZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Γιατί ρε παιδιά δε κάνει απόσβεση το αέριο με 100,000 χλμ ; Αν έχεις μια κατανάλωση 8/100km, με μια μέση τιμή βενζίνης στο 1.50€, έχεις κόστος 12€/100 χλμ Το αέριο πάει ας πούμε 70 λεπτά και να δώσουμε και ένα +10% στην κατανάλωση, πάμε στα 0.7*8*1.1, κόστος 6.2 €/100χλμ Στις 10,000 δηλαδή διαφορά 580 ευρώ, αν πούμε ότι το έχει από τις 50,000, μιλάμε για κοντά 3 χιλιάρικα διαφορά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα