Προς το περιεχόμενο

PS5: Βαθύτερη ματιά σε hardware, παιχνίδια και ψύξη

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, makhs83 είπε

ειλικρινα δεν πιστευω οτι με ολα αυτα που γινονται εσει εισαι καλυμμενος για day one αγορα ουτε Fony δεν θα εκανε τοσες κολωτουμπες 

καθε μερα κοβουν και ραβουν ελεος ποια 

Τι ακριβώς γίνεται δλδ? Τι κόβουν και ράβουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, twidel είπε

Δεν υπάρχει το χάλι του PayStation σε αυτή τη γενιά.. κάθε μέρα και χειρότερα.

Μου άρεσε που γυρίσανε το βίντεο και σε λευκό δωμάτιο με λευκές καρέκλες λες και είναι σε κανένα διαστημικό σταθμό. Το ξέρουν πάρα πολυ καλά πως δεν μπορεί να συνδιαστεί αυτο το έκτρωμα με κανένα συνηθισμένο σπίτι, Tragic! 

Ψυχιατρειο

• Like 2
  • Sad 1

14 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

1) 80 ευρώ για παιχνίδι που δεν έχουν δείξει ίχνος gameplay ( destruction all stars)

2) Κανένα νέο για BC

3) Δεν έχουμε δει τίποτα για το UI

4) Αντί να το δώσουν σε κανένα YouTuber και sites της προκοπής το έδωσαν σε κάτι κριντζαρηδες Ιάπωνες που έκαναν λες και έβλεπαν ιπτάμενα αυτοκίνητα 

Όλα αυτά λιγότερο από 2 μήνες πριν την κυκλοφορία. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλα όταν ο ανταγωνισμός έχει δείξει τα πάντα δεν βρίσκω λόγο τέτοιας καθυστέρησης. 

Marketing λέγεται ..

Μαθαίνει από τη μεγάλη διδάξα σε αυτό Apple.

Έτσι υπάρχει hype γύρω από το προϊόν της .

• Like 1

11 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Marketing λέγεται ..

Βάλε και την  Nintendo με σε αυτές... Πού ακόμα και αν βγαλει  παιχνίδι με τον Μάριο να χεζει θα πουλήσει σαν ψωμάκι...Τι να λέμε τώρα 🤣🤣

• Like 2

7 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Τελειο ειναι  και ορθιο , θα ειναι η πρωτη φορα που θα το τοποθετησω ετσι , Τωρα μενει να το πιασουμε τα χερια μας .Ελπιζω να ειναι την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

Σε εμένα είναι η μοναδική τοποθέτηση καθώς δεν χωράει κάτω από την ΤV και είναι η πρώτη κονσόλα που θα κάτσει δίπλα στα όρθια. 

24 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Marketing λέγεται ..

Το ξέρω ότι είναι θέμα μάρκετινγκ για να κρατήσει το hype μέχρι την κυκλοφορία αλλά το να σου πλασάρει ενα game που μοιαζει σαν μιξη rocket league με fortnite και να στο χρεώνει 80 ευρώ χωρίς να σου δείξει ουτε 1 gameplay πλάνο τι σημαίνει? Αν ηταν σίγουροι για το παιχνίδι τους δεν θα μας έδειχαν εστω ενα 2λεπτο βιντεάκι? Δεν ξέρω μπορει να ειμαι λαθος αλλα μου φαινεται περιεργο 

11 ώρες πριν, Raiden5 είπε

Έχει βγει η Sony και έχει πει ότι είναι rdan2 base (τύπου 2δηλαδη)

Ψάξτε λίγο και θα το δεις! 

Το site της AMD αναφέρει ξεκάθαρα ότι και οι δυο κονσολες έχουν RDNA2.

screenshot-www.amd.com-2020.10.06-05_02_58.png

20 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Σε εμένα είναι η μοναδική τοποθέτηση καθώς δεν χωράει κάτω από την ΤV και είναι η πρώτη κονσόλα που θα κάτσει δίπλα στα όρθια. 

Το ξερω και εγω για τον ιδιο λογο  θα την βαλω ορθια .

• Like 1

31 λεπτά πριν, ConstantineP είπε

Βάλε και την  Nintendo με σε αυτές... Πού ακόμα και αν βγαλει  παιχνίδι με τον Μάριο να χεζει θα πουλήσει σαν ψωμάκι...Τι να λέμε τώρα 🤣🤣

Ισχύει εν μέρη όμως καθώς η Nintendo έχει άλλη φιλοσοφία του gaming.

Θέλω να πω πως σε αυτό που δίνει είναι μοναδική δεν υπάρχει ανταγωνισμός .Είναι κάτι διαφορετικό . 
 Βάλε και τον παράγοντα νοσταλγία μέσα ..

Είναι όμως και αυτή στα ίδια βήματα ..

Όλο αυτό το θέμα με το rdna2 ξεκίνησε ΚΑΤΆ ΛΑΘΟΣ από έναν μηχανικό τέλος πάντων που είπε σε μια συνέντευξη ότι είναι τύπου rdan2. 

Mετα η δήλωση κατέβηκε από τα social media έκαναν ερώτηση στην AMD (δεν πιστεύω ότι αν δεν είναι θα το πει αφού παίζονται δισεκατομμύρια ευρώ) και έρχεται μετά η Sony από μόνη της και λέει ότι είναι

rdan2 base!!!!!!!!! Και σε κάποια χαρακτηριστικά που έχω δει έτσι το αναφέρει! Τύπου rdan2 (είναι 1-1.5 με χαρακτήριστικα 2)

Αν συμβαίνει αυτό ΦΑΟΥΛ στην Sony διότι δεν λέει αλήθεια και προσπαθεί να αποκρυψη κάτι το οποίο έπρεπε να το έχει πει από την αρχή 

Και κάτι άλλο που ανέφερε ένας φίλος μέσα εδώ! πως φαίνεται που η κονσόλα κυκλοφορεί σε ένα μήνα και ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα; και από την άλλη πλευρά έχουν δείξει τα ΠΑΝΤΑ; 

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ;;;;;; 

14 λεπτά πριν, GREG79 είπε

Όλο αυτό το θέμα με το rdna2 ξεκίνησε ΚΑΤΆ ΛΑΘΟΣ από έναν μηχανικό τέλος πάντων που είπε σε μια συνέντευξη ότι είναι τύπου rdan2. 

Mετα η δήλωση κατέβηκε από τα social media έκαναν ερώτηση στην AMD (δεν πιστεύω ότι αν δεν είναι θα το πει αφού παίζονται δισεκατομμύρια ευρώ) και έρχεται μετά η Sony από μόνη της και λέει ότι είναι

rdan2 base!!!!!!!!! Και σε κάποια χαρακτηριστικά που έχω δει έτσι το αναφέρει! Τύπου rdan2 (είναι 1-1.5 με χαρακτήριστικα 2)

Αν συμβαίνει αυτό ΦΑΟΥΛ στην Sony διότι δεν λέει αλήθεια και προσπαθεί να αποκρυψη κάτι το οποίο έπρεπε να το έχει πει από την αρχή 

Και κάτι άλλο που ανέφερε ένας φίλος μέσα εδώ! πως φαίνεται που η κονσόλα κυκλοφορεί σε ένα μήνα και ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα; και από την άλλη πλευρά έχουν δείξει τα ΠΑΝΤΑ; 

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ;;;;;; 

Φημες του αερα δηλαδη χωρις καμια απόδειξη...Εγω προτιμω να πιστευω οτι λεει επισημα η εταιρια που εφτιαξε τους επεξεργαστες.

Πως εδειξε τα παντα? ειδες κανενα παιχνιδι του series X να τρεχει στην κονσολα εκτος απο παλια BC παιχνιδια? Εγω ακομα δεν εχω δει.

• Like 3

5 hours ago, xaerialtwistx said:

Το gamepass έχει νόημα μόνο σε αυτό το πενηχρο 5% που δε σνομπαρει παιχνίδια με βάση τα γραφικά τους και δεν αγοράζει κονσόλες με 2000 παιχνίδια για να παίξει 10. Ειλικρινά μπαίνω σε site βιντεοπαιχνιδιών και όλα μα όλα τα post μιλάνε για τα ίδια 10-15 παιχνίδια.

Όταν ανήκεις στο 95% το gamepass δεν έχει καμία λογική αφού άντε να σου δώσει έναν AAA τίτλο. Επίσης αν είσαι άτομο που δουλεύει και σπουδάζει δεν έχει λογική μιας και άντε να τερματίσεις δύο τίτλους το μήνα, που σε physical παίζει να έβρισκες σε παρόμοια τιμή και να σου μείνουν κιόλας.

Αν παίζεις όλη τη μέρα βιντεοπαιχνίδια και είσαι και των indie, ίσως κάτι να γίνεται. Ίσως. Προσωπικά απεχθάνομαι τα digital και δε θα πλήρωνα ποτέ για δανεικά παιχνίδια.

Έχω δώσει για το ultimate μέχρι και το Μάιο του 21 αν θυμάμαι καλά περίπου 30€, ίσως βάζω και παραπάνω. 

Μόνο από τα πιο γνωστά έχω παίξει Gears 5, The Outer Worlds, Doom, Doom Eternal, Red Dead Redemption 2, Forza Horizon 4, τα 2 Ori, Hellblade και τώρα παίζω Yakuza. 

Αν βάλω και τα μικρότερα παιχνίδια ο αριθμός ανεβαίνει επικίνδυνα.

Δεν νομίζω μα τα αγόραζα όλα αυτά σε physical και να είχα και ρέστα. 

Ακόμα και την κανονικά τιμή της συνδρομής να έβαζα, 13€ το μήνα, πάλι τα λεφτά δεν βγαίνουν. 

Αρκετά από αυτά μάλιστα τα αγόρασα μετά οπότε έβγαλαν 2 φορές από μένα. 

1 λεπτό πριν, Raiden5 είπε

Φημες του αερα δηλαδη χωρις καμια απόδειξη...Εγω προτιμω να πιστευω οτι λεει επισημα η εταιρια που εφτιαξε τους επεξεργαστες.

Πως εδειξε τα παντα? ειδες κανενα παιχνιδι του series X να τρεχει στην κονσολα εκτος απο παλια BC παιχνιδια? Εγω ακομα δεν εχω δει.

Σιγά η εταιρεία που έφτιαξε τους επεξεργαστές και να ήταν κάτι θα το έλεγε!!!!! Παίζονται πολλά εκατομμύρια για να ξυπνήσουν το λαό και να μην αγοράσει!!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREG79 είπε

Σιγά η εταιρεία που έφτιαξε τους επεξεργαστές και να ήταν κάτι θα το έλεγε!!!!! Παίζονται πολλά εκατομμύρια για να ξυπνήσουν το λαό και να μην αγοράσει!!!!! 

Ναι θα ρισκαρει η AMD να ανακαλυφθει το ψεμα απο κανενα digital foundry δηλαδη αντι να πει μονη της οτι εχει RDNA2 lite, RDNA 1,5  η custom RDNA2 π.χ.

Η ευκολια που μερικοι πιστευετε οτι φημες διαβαζεται αλλα αγνοείτε τα επισημα στοιχεια ειναι απιστευτη...

Επεξ/σία από Raiden5
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...