Προς το περιεχόμενο

PS5: Βαθύτερη ματιά σε hardware, παιχνίδια και ψύξη

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελειο ειναι  και ορθιο , θα ειναι η πρωτη φορα που θα το τοποθετησω ετσι , Τωρα μενει να το πιασουμε τα χερια μας .Ελπιζω να ειναι την πρωτη μερα κυκλοφοριας .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, whoever81 είπε

To digital edition σε μαύρο παρακαλώ και να ρέουν τα Sony IP's και τα exclusives.

Αλλαξε πλευρο εσυ θα πιαστεις. Το game pass της ms θα καταπιει ολο το gaming σε λιγα χρονια

• Like 1
  • Thanks 1

Η αλήθεια είναι οτι το πρωτο hands on του Ps5 ήταν μαπα. H Microsoft έδειξε λειτουργία εναλλαγής παιχνιδιων και χρόνους loading και η Sony μας έδειξε χαζοχαρούμενους Ιάπωνες να παιζουν astro's playroom. Μέχρι στιγμής το marketing της Sony είναι χάλια. Αν δεν αλλάξει κάτι μεσ' τον Οκτώβριο βλέπω να το χάνουν το παιχνιδι. Ως PlayStation fan δηλώνω απογοητευμένος. 

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

Αλλαξε πλευρο εσυ θα πιαστεις. Το game pass της ms θα καταπιει ολο το gaming σε λιγα χρονια

Άλλο είπε, άλλο λες. Θέλει ένα σε μαύρο και να παίζει Sony IP's. Προτίμηση δήλωσε. Δεν είπε ποιος θα κυριαρχήσει. Ας κυριαρχήσει και η Atari. Αυτός θέλει Sony. Εσύ πάρε gamepass. All happy..

12 ώρες πριν, twidel είπε

Δεν υπάρχει το χάλι του PayStation σε αυτή τη γενιά.. κάθε μέρα και χειρότερα.

Μου άρεσε που γυρίσανε το βίντεο και σε λευκό δωμάτιο με λευκές καρέκλες λες και είναι σε κανένα διαστημικό σταθμό. Το ξέρουν πάρα πολυ καλά πως δεν μπορεί να συνδιαστεί αυτο το έκτρωμα με κανένα συνηθισμένο σπίτι, Tragic! 

Θα βγεί και σε μαύρο, problem solved.

10 ώρες πριν, ELMastas είπε

Ολα staged και "αποστειρωμένα" έδειχναν,ακόμα και οι γωνίες όταν έδειχναν στήν αρχή το μηχάνημα που μπήκε μέσα ο τύπος και καθόταν σαν να ήταν σε άδειο λευκό διαστημικό σταθμό, ήταν συγκεκριμένες πλευρές για να μην δείχνουν τον όγκο του.Για την ψύξη δεν μάθαμε τίποτα συγκεκριμένο εκτός οτι φαίνεται πως ήταν πιο αθόρυβο (Ο Θεός να φύλαγε να μην ήταν και να απογειωνότανε όπως το 4😸).Με αυτά που έδειξαν,ως "αποκάλυψη" του Astrobot,που καλά έκαναν και το έχουν μέσα δωρεάν,καλύτερα να μην έδειχναν τίποτα.Oύτε πιτσιρίκια όταν ανακάλυπταν το Wii σε motion παιχνιδάκια πρίν 15 χρόνια δεν έκαναν έτσι 😔

Οι Γιαπωνέζοι είναι ένας πολύ περίεργος λαός και το συγκεκριμένο event απευθυνόταν σε Γιαπωνέζους, για αυτό και η γλώσσα ήταν στα γιαπωνέζικα. All Japan δλδ.

10 ώρες πριν, GREG79 είπε

Ακούγονται κάτι περίεργα πράγματα τελευταία του τύπου ότι δεν είναι rdan2 το ps5 και είναι rdna 1-1.5 με στοιχεία 2!!!! αν συμβαίνει αυτό κρίμα! Και κάτι άλλο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κοντεύουμε ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της κονσόλας και η Sony δεν την έχει δείξει εσωτερικά ούτε έχουν πει κάτι!!!! Ελπίζω να είναι όλα εντάξει και να βγουν ψεύτες αυτοί που τα είπαν γιατί αλλιώς............? 

Ράδιο αρβύλα εν έτη 2020 στην εποχή του διαδικτύου και ενώ η AMD έχει δηλώσει εδώ και μήνες πως:

https://www.amd.com/en/technologies/rdna-2

10 ώρες πριν, ConstantineP είπε

Kαι εγω το εχω ακουσει, αλλα επειδη το εμαθα απο site φιλικο προς τo Χbox κραταω λιγο μια πισινη, αλλα γενικα υποπτη η Sony με την τοση σιγη ιχθυος, ο απεναντι τα εχει δειξει ολα και οταν λεμε ολα, τα παντα, φυλλο και φτερο το εσωτερικο του, πληροφοριες για backward, smart delivery, quick resume πραγματικος οφελιμος χωρος του δισκου, ...η Sony μου φαινετε την εχει χεσμενη την φωλια της και πεταει αετο για να μην χαλασει τις προπαραγγελειες...

Τα είπαμε παραπάνω

https://www.amd.com/en/technologies/rdna-2

9 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

1) 80 ευρώ για παιχνίδι που δεν έχουν δείξει ίχνος gameplay ( destruction all stars)

2) Κανένα νέο για BC

3) Δεν έχουμε δει τίποτα για το UI

4) Αντί να το δώσουν σε κανένα YouTuber και sites της προκοπής το έδωσαν σε κάτι κριντζαρηδες Ιάπωνες που έκαναν λες και έβλεπαν ιπτάμενα αυτοκίνητα 

Όλα αυτά λιγότερο από 2 μήνες πριν την κυκλοφορία. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλα όταν ο ανταγωνισμός έχει δείξει τα πάντα δεν βρίσκω λόγο τέτοιας καθυστέρησης. 

Όσον αφορά το 4, είπαμε, το event απευθυνόταν στους Γιαπωνέζους. Κάποια στιγμή λογικά θα το δούμε και από τους υπόλοιπους. Εκτός αν κάνει δικό της event.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε

Ποιος νοήμων άνθρωπος αντί να πάει να αγοράσει απευθειας αυτό που θέλει, θα αγοράσει μια υπηρεσία που θα του δανείζει παιχνίδια από μια λίστα που θα είναι προσεκτικά φτιαγμένη με μπόλικα παιχνίδια προηγούμενων κονσολών,  ώστε να συνεχίσουν να αρμεγονται τα ψηφιακά των 70€? Και σιγά μην περιμένω πότε θα βάλουν αυτό που θέλω για να μη σκάσω λίγα λεφτά παραπάνω να το κάνω μόνιμα δικό μου. (Γιατί μην έχει κανένας αυταπάτες πως θα γεμίσει την gamepass βιβλιοθήκη με παιχνίδια των 70€)

Συμφωνώ στο pass.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 5

37 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Ποιος νοήμων άνθρωπος αντί να πάει να αγοράσει απευθειας αυτό που θέλει, θα αγοράσει μια υπηρεσία που θα του δανείζει παιχνίδια από μια λίστα που θα είναι προσεκτικά φτιαγμένη με μπόλικα παιχνίδια προηγούμενων κονσολών,  ώστε να συνεχίσουν τα αρμεγονται τα ψηφιακά των 70€? Και σιγά μην περιμένω πότε θα βάλουν αυτό που θέλω για να μη σκάσω λίγα λεφτά παραπάνω να το κάνω μόνιμα δικό μου. (Γιατί μην έχει κανένας αυταπάτες πως θα γεμίσει την gamepass βιβλιοθήκη με παιχνίδια των 70€)

Συμφωνώ στο pass.

Δεν κρατάει κανείς κάποιον απο το να αγοράσει το game - ίσα ίσα σου βάζουν και προσφορές αν έχεις gamepass. Δεν αντικαθιστά την αγορά παιχνιδιών, απλά σου δίνει άπειρα πράγματα να παίξεις ενδιάμεσα στα 2 πολύ σοβαρά AAA παιχνίδια που βγαίνουν το χρόνο. Αυτά δεν τα γλιτώνεις αμα δεν είσαι καζουαλάς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, twidel είπε

Δεν υπάρχει το χάλι του PayStation σε αυτή τη γενιά.. κάθε μέρα και χειρότερα.

Μου άρεσε που γυρίσανε το βίντεο και σε λευκό δωμάτιο με λευκές καρέκλες λες και είναι σε κανένα διαστημικό σταθμό. Το ξέρουν πάρα πολυ καλά πως δεν μπορεί να συνδιαστεί αυτο το έκτρωμα με κανένα συνηθισμένο σπίτι, Tragic! 

Με ξυλινο επιπλο συνδυαζεται ωραια, με λευκο εννοειται, με μαυρο θα ξεχωριζει, οπως το Series X με τη σειρα του θα ξεχωριζει σε λευκο επιπλο...αλλα σε καθε περιπτωση το PS5 δειχνει με διαφορα πιο ομορφο σε ενα μοντερνο σπιτι απο εκεινο το μονοχνωτο μαυρο κουτι...

1903921351_PS5inalivingroom-Imgur.jpg.fd4f98e765f85eb7010a0c269220d688.jpgEaQurD1U0AAr1s2.jpg

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
  • Thanks 2

15 λεπτά πριν, chncynic είπε

Δεν κρατάει κανείς κάποιον απο το να αγοράσει το game - ίσα ίσα σου βάζουν και προσφορές αν έχεις gamepass. Δεν αντικαθιστά την αγορά παιχνιδιών, απλά σου δίνει άπειρα πράγματα να παίξεις ενδιάμεσα στα 2 πολύ σοβαρά AAA παιχνίδια που βγαίνουν το χρόνο. Αυτά δεν τα γλιτώνεις αμα δεν είσαι καζουαλάς

Το gamepass έχει νόημα μόνο σε αυτό το πενηχρο 5% που δε σνομπαρει παιχνίδια με βάση τα γραφικά τους και δεν αγοράζει κονσόλες με 2000 παιχνίδια για να παίξει 10. Ειλικρινά μπαίνω σε site βιντεοπαιχνιδιών και όλα μα όλα τα post μιλάνε για τα ίδια 10-15 παιχνίδια.

Όταν ανήκεις στο 95% το gamepass δεν έχει καμία λογική αφού άντε να σου δώσει έναν AAA τίτλο. Επίσης αν είσαι άτομο που δουλεύει και σπουδάζει δεν έχει λογική μιας και άντε να τερματίσεις δύο τίτλους το μήνα, που σε physical παίζει να έβρισκες σε παρόμοια τιμή και να σου μείνουν κιόλας.

Αν παίζεις όλη τη μέρα βιντεοπαιχνίδια και είσαι και των indie, ίσως κάτι να γίνεται. Ίσως. Προσωπικά απεχθάνομαι τα digital και δε θα πλήρωνα ποτέ για δανεικά παιχνίδια.

• Like 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Το gamepass έχει νόημα μόνο σε αυτό το πενηχρο 5% που δε σνομπαρει παιχνίδια με βάση τα γραφικά τους και δεν αγοράζει κονσόλες με 2000 παιχνίδια για να παίξει 10. Ειλικρινά μπαίνω σε site βιντεοπαιχνιδιών και όλα μα όλα τα post μιλάνε για τα ίδια 10-15 παιχνίδια.

χαχααχ ώπα ρε - αυτό είναι όλο λάθος. Δεν ξέρεις καθόλου το ποιοί παίζουν τα games με τόσο εύκολο access στην αγορά. Η κοπέλα μου δεν παίζει games όπως εγώ κι εσύ. Μπήκε έπαιξε στο android της κανα 2 άκυρα του game pass και καραγούσταρε. Θα εκπλαγείς με αυτό που θα σου πώ τώρα, αλλα παίζει οι τύποι που γράφουν σε φόρουμ και σάιτ να είναι το 0.1% της αγοράς.  Επίσης προφανώς και οι εταιρίες προμοτάρουν τους AAA τίτλους τους γιατί έχουν σκάσει άπειρα λεφτα.

tl;dr : Όπως έγραψες τα ποσοστά απο πάνω, ακριβώς το αντίθετο μάλλον ισχύει τώρα που το access είναι τόσο εύκολο. 5% θέλει τα 10, 95% θέλει τα 2000

Offtopic έφυγα. Μήν κάνουμε συζήτηση για game pass εδώ. @xaerialtwistx έχει ένα θρέντ για gamepass, αν θες να συζητήσουμε εκεί

Επεξ/σία από Επισκέπτης

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

dbrand αυτοκολλητο

Έχω ιδιοπαθή τρόμο (τρέμουλο) όποτε θα πρέπει να πάρω 3 μέχρι να πετύχω να βάλω το ένα 😂

Επισης , σε Ferrari δεν βάζεις αυτοκόλλητα έτσι ούτε στο ps5 , απλά το θέλω ΜΑΥΡΟ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω με τοσα που λενε τα εχω χαμενα δεν ξερω τι ακριβος θα παω να αγορασω μια ετσι μια γιουβετσι 

απλα το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να κανταντισω  ετσι day one

tumblr_mwcrmlcEAF1r3gb3zo2_400.gif

Επεξ/σία από makhs83

6 λεπτά πριν, makhs83 είπε

εγω με τοσα που λενε τα εχω χαμενα δεν ξερω τι ακριβος θα παω να αγορασω μια ετσι μια γιουβετσι 

απλα το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να κανταντισω  ετσι 

Απορώ πως γίνεται να φοβάσαι κάτι τέτοιο, ειλικρινά. Εκτός αν έχεις σκοπό να πάρεις Fony και όχι Sony..τότε πάσο.

• Like 1

ειλικρινα δεν πιστευω οτι με ολα αυτα που γινονται εσει εισαι καλυμμενος για day one αγορα ουτε Fony δεν θα εκανε τοσες κολωτουμπες 

καθε μερα κοβουν και ραβουν ελεος ποια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...