Προς το περιεχόμενο

PS5: Βαθύτερη ματιά σε hardware, παιχνίδια και ψύξη

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακούγονται κάτι περίεργα πράγματα τελευταία του τύπου ότι δεν είναι rdan2 το ps5 και είναι rdna 1-1.5 με στοιχεία 2!!!! αν συμβαίνει αυτό κρίμα! Και κάτι άλλο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κοντεύουμε ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της κονσόλας και η Sony δεν την έχει δείξει εσωτερικά ούτε έχουν πει κάτι!!!! Ελπίζω να είναι όλα εντάξει και να βγουν ψεύτες αυτοί που τα είπαν γιατί αλλιώς............? 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιαδήποτε πληροφορία την βγάζουν με το τσιγκέλι για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Θα μπορούσαν να αναφερθούν στο εσωτερικό μέρος της κονσόλας και στο σύστημα ψύξης.

Αχρωμα κουμπιά στο χειριστήριο που τα χρωματιστά είναι σήμα κατατεθέν του PlayStation και όμορφα.Επίσης τα L2+R2 κακώς αν δεν είναι καμπυλωτά.

Το χειριστήριο είναι σαν Xbox Star Wars edition όπως και η κονσόλα που μοιάζει σαν να φοράει ζακέτα απο την μαμά Sony.

Το σώζει το PS4 BC, αλλιώς με 1 Demons Souls οι προπαραγγελίες θα ήταν λιγότερες.Ευτυχώς που υπήρχε ο ανταγωνισμός απο την Microsoft, αλλιώς η κατάσταση θα ήταν ακόμα πιο αδιάφορη και οι τιμές υψηλότερες.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GREG79 είπε

Ακούγονται κάτι περίεργα πράγματα τελευταία του τύπου ότι δεν είναι rdan2 το ps5 και είναι rdna 1-1.5 με στοιχεία 2!!!! αν συμβαίνει αυτό κρίμα! Και κάτι άλλο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κοντεύουμε ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της κονσόλας και η Sony δεν την έχει δείξει εσωτερικά ούτε έχουν πει κάτι!!!! Ελπίζω να είναι όλα εντάξει και να βγουν ψεύτες αυτοί που τα είπαν γιατί αλλιώς............? 

Kαι εγω το εχω ακουσει, αλλα επειδη το εμαθα απο site φιλικο προς τo Χbox κραταω λιγο μια πισινη, αλλα γενικα υποπτη η Sony με την τοση σιγη ιχθυος, ο απεναντι τα εχει δειξει ολα και οταν λεμε ολα, τα παντα, φυλλο και φτερο το εσωτερικο του, πληροφοριες για backward, smart delivery, quick resume πραγματικος οφελιμος χωρος του δισκου, ...η Sony μου φαινετε την εχει χεσμενη την φωλια της και πεταει αετο για να μην χαλασει τις προπαραγγελειες...

Επεξ/σία από ConstantineP
  • Like 11

1) 80 ευρώ για παιχνίδι που δεν έχουν δείξει ίχνος gameplay ( destruction all stars)

2) Κανένα νέο για BC

3) Δεν έχουμε δει τίποτα για το UI

4) Αντί να το δώσουν σε κανένα YouTuber και sites της προκοπής το έδωσαν σε κάτι κριντζαρηδες Ιάπωνες που έκαναν λες και έβλεπαν ιπτάμενα αυτοκίνητα 

Όλα αυτά λιγότερο από 2 μήνες πριν την κυκλοφορία. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλα όταν ο ανταγωνισμός έχει δείξει τα πάντα δεν βρίσκω λόγο τέτοιας καθυστέρησης. 

• Like 9

8 ώρες πριν, selin323 είπε

4k και 60fps να πεζουνε τα παντα , αν δεν ειναι αυτο,ειναι αποτυχια ,απλα,δεν με ενδιαφερει  ο σχεδιασμος η κατι αλλο 

4K60 δεν παίζει ούτε η RTX 3080 τα πάντα. Αποτυχία η 3080. Ρε τι ακούμε.

Ο σχεδιασμός είναι κακός για μένα αλλά Sony γεννήθηκα Sony θα πεθάνω! Όχι κυριολεκτικά, είμαι cyborg της Sony.

To digital edition σε μαύρο παρακαλώ και να ρέουν τα Sony IP's και τα exclusives.

Η "βαθύτερη ματιά" του τίτλου τυπικό clickbait. Δύσκολα θα βρεις πιο ρηχή ματιά. Είχε βάθος στις πολλές στιγμές cringe. Δώσε teardown, UI και όλα τα υπόλοιπα. 

• Like 6

Τόσο χάλια που μάθαμε ότι είναι από τα σχόλια εδώ πέρα, δε θα έχουν κανένα πρόβλημα οι λιγοστοί που ενδιαφέρονται να το βρουν ετοιμοπαράδοτο μέχρι τις γιορτές. Am i right?😁

• Like 4

2 ώρες πριν, GREG79 είπε

Συγνώμη για την ερώτηση τι είναι τo rdna Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο

1 ώρα πριν, Bad boy83 είπε

Συγνώμη για την ερώτηση τι είναι τo rdna Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο

Αρχιτεκτονική της κάρτας γραφικών είναι (της AMD) η προηγούμενη γενιά καρτών είχε την RDNA1 και τώρα στίς νέες κονσόλες είπαν για την 2 χωρίς να έχουν πει λεπτομέρειες,ιδιαίτερα για τό PS5 ανέφεραν κάτι σχετικά με RDNA2 Like η Based και γιαυτό δεν έχουν ξεκαθαρίσει όπως φαίνεται τα πράγματα ακόμη και υπάρχουν ως ένα βαθμό θα έλεγα κάποιες λογικές υποψίες,για το τι ακριβώς είναι τελικά η κάρτα γραφικών.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

4 ώρες πριν, GREG79 είπε

4 ώρες πριν, ConstantineP είπε

Kαι εγω το εχω ακουσει, αλλα επειδη το εμαθα απο site φιλικο προς τo Χbox κραταω λιγο μια πισινη, αλλα γενικα υποπτη η Sony με την τοση σιγη ιχθυος, ο απεναντι τα εχει δειξει ολα και οταν λεμε ολα, τα παντα, φυλλο και φτερο το εσωτερικο του, πληροφοριες για backward, smart delivery, quick resume πραγματικος οφελιμος χωρος του δισκου, ...η Sony μου φαινετε την εχει χεσμενη την φωλια της και πεταει αετο για να μην χαλασει τις προπαραγγελειες...

55 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αρχιτεκτονική της κάρτας γραφικών είναι (της AMD) η προηγούμενη γενιά καρτών είχε την RDNA1 και τώρα στίς νέες κονσόλες είπαν για την 2 χωρίς να έχουν πει λεπτομέρειες,ιδιαίτερα για τό PS5 ανέφεραν κάτι σχετικά με RDNA2 Like η Based και γιαυτό δεν έχουν ξεκαθαρίσει όπως φαίνεται τα πράγματα ακόμη και υπάρχουν ως ένα βαθμό θα έλεγα κάποιες λογικές υποψίες,για το τι ακριβώς είναι τελικά η κάρτα γραφικών.

Το site της AMD αναφέρει ξεκάθαρα ότι και οι δυο κονσολες έχουν RDNA2.

screenshot-www.amd.com-2020.10.06-05_02_58.png

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει για εμένα προσωπικά λίγο ότι νάνε το βίντεο. Ο άλλος άνοιγε δυο ώρες το φερμουάρ και έλεγε «τσεγκουροσιτο» όλη την ώρα και «σουγκοϊ». Σαν ανεμιστήρας (fan) της Sony περίμενα να δω κάτι καλύτερο, καμία σοβαρή αποκάλυψη features η κανένα άσο στο μανίκι. Τσεγκουροσιτο....

Επεξ/σία από Hatsos

Αυτό που λεει  ο προγραματιστης για το ότι δεν ειναι rdna2 το ps5 λέει οτι δεν εχει ολα τα futurers λογο οτι η sony ξεκίνησε 1 χρονο πριν την microsoft την αναπτηξη . Και εγώ ευχομαι να ειναι ψεματα ...... αλλα πολυ φοβαμε πως για να ειναι τόσο σιωπηλη κατι μου βρωμαει. 

Βαθυτερη ματια δεν το λες αλλα να έχουμε να λέμε στο αρθρο .

Ενταξει νομιζω μπορουμε να περιμενουμε αλλο λιγο για το σχετικο teardown, πληροφοριες για το BC, το UI και τα υπολοιπα. Σιγα σε 2 μηνες κυκλοφορει. Εχουμε χρονο. Ρε δεν πανε καλα οι ανθρωποι. Οι απεναντι εχουν δειξει μεχρι και τις βιδες, καλη η μυστικοπαθεια για το hype αλλα εως ενα σημειο. Μετα απο αυτο το σημειο μαλλον οτι κατι παει λαθος και δεν θελουν να το αποκαλυψουν παει η κατασταση και οχι λογω δημιουργιας hype.

Δλδ ειναι λογος για να ΜΗΝ κανεις pre-order πλεον. Καλα προσωπικα αν και SONY, ποτε δεν ειχα κατι αλλο σε κονσολα, εννοειται οτι δεν θα το ακουμπησω μεχρι να βγουν τα πρωτα εξονυχιστικα review. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Crash24 είπε

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου στη χώρα μας, σε δύο εκδόσεις: με blu-ray drive (499€) και digital edition (399€).

εγώ θα σταθώ εδώ , έπρεπε να λέει ίσως , αν , εξαντλημένο μέχρι νεωτέρας κλπ κλπ κλπ

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, alelo είπε

Αυτό που λεει  ο προγραματιστης για το ότι δεν ειναι rdna2 το ps5 λέει οτι δεν εχει ολα τα futurers λογο οτι η sony ξεκίνησε 1 χρονο πριν την microsoft την αναπτηξη . Και εγώ ευχομαι να ειναι ψεματα ...... αλλα πολυ φοβαμε πως για να ειναι τόσο σιωπηλη κατι μου βρωμαει. 

Βαθυτερη ματια δεν το λες αλλα να έχουμε να λέμε στο αρθρο .

Το site της AMD οπως δείχνει και η εικόνα που έβαλα ποιο πάνω γραφεί ξεκάθαρα ότι και οι 2 κονσολες έχουν RDNA2, ας μην αναπαράγουμε ψευδής φήμες.

Επεξ/σία από Raiden5
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...