kp1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Xrysa_dd είπε Με βοήθησες, σε ευχαριστώ πολύ. Όχι οτι αποφάσισα 😄 αλλά είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Αλλά μάλλον θα υπερνικήσει κάμερα και μέγεθος ( mi note 10 lite) Το μέγεθος είναι που με προβληματίζει, νομίζω θα είναι πολύ μεγάλο στο χέρι μου, πιστεύω θα είναι αρκετά δύσχρηστο για μένα. Αν δεν το βιάζεσαι φίλε δώσε λίγο χρόνο να πέσει το xiaomi mi 9T lite 5G..Και το μονο που με χαλασε στο nova 5t είναι η μπαταρία οριακά μια μέρα, ζεσταίνονταν,και δεν έχει τις κάμερες των άλλων που συζητάμε και δεν έχει δυνατό ηχείο για μουσική.
Xrysa_dd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Πολύ θέλω να περιμένω αλλά η υπομονή μου εχει εξαντληθεί με αυτό που έχω τώρα, κολλάει πάρα πολύ, δεν παλεύεται. Με το ζόρι κάνω τα βασικά.
kp1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Xrysa_dd είπε Πολύ θέλω να περιμένω αλλά η υπομονή μου εχει εξαντληθεί με αυτό που έχω τώρα, κολλάει πάρα πολύ, δεν παλεύεται. Με το ζόρι κάνω τα βασικά. Και επισης το mi note 10 lite να ξερεις πρεπει να ψαχνεις απο τωρα σοβαρο γυαλι προστασιας γτ εχει την curved οθονη και δυσκολα βρισκεις...Αλλα περιμενε τα 5G μοντελα αν και ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για τετοιες ταχυτητες΄...Αν εισαι απο τα ατομα που το κρατανε 3 με 4 χρονια το κινητο προτιμησε καποιο με 5G και οσο γινεται καλυτερο επεξεργαστη ....Και το μεγεθος μην σε αγχωνει θα το συνηθισεις....!Σορρυ που σε λεω φιλε στα αλλα μνμ απο ταχυτητα δεν ξερω αν εισαι κοπελα ή οχι!Και ενα ακομα καλο του poco ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση επειδω πωλειται απο επισημους διανομεις εναντι 1 του mi note 10 lite. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από kp1 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το poco X3 είναι καλύτερη επιλογή απο τα Redmi Note 9 Pro και Xiaomi Mi Note 10 lite.Λίγο καλύτερο cpu, stereo speakers, OTG, HDR 10, 120 Hz και λίγο καλύτερη ultra wide camera.Το Mi Note 10 lite δεν παίρνει micro αλλά έχει amoled,αν είναι curved είναι μπελάς για tempered glass. Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι το Mi 10 lite 5G με τον Snapdragon 765. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR 1
eko13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To poco X3 συνδυαζει τα απειρα θετικα του Note 9 pro συν καλυτερο επεξεργαστη, στερεοφωνικα ηχεια και την καλυτερη οθονη, χανει σε εναν μονο τομεα που για μενα ειναι μαστ, η διπλη σιμ και η αυτονομη καρτα sd. Ακομα και το πλαστικο πισω μερος που λενε αρνητικο για μενα ειναι θετικο. Αν δεν σε νοιαζει η διπλη σιμ ή καρτα sd, μονοδρομος και σιγουρη επιλογη το Poco. Τοσο καλο που μονο για αυτο θα το κοιταζα και ας μην εχει αυτονομη sd (υπαρχει πατεντα για να δουλευει ταυτοχρονα διπλη σιμ και sd, οταν δεν υπαρχει ξεχωριστη θεση) Οτι και να λενε για Νοβα 5t και 10 lite απο την στιγμη που δεν παιρνουν καρτα μνημης και δεν εχουν ραδιο, δεν τα κοιταω καν. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από eko13 2
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, eko13 είπε To poco X3 συνδυαζει τα απειρα θετικα του Note 9 pro συν καλυτερο επεξεργαστη, στερεοφωνικα ηχεια και την καλυτερη οθονη, χανει σε εναν μονο τομεα που για μενα ειναι μαστ, η διπλη σιμ και η αυτονομη καρτα sd. Ακομα και το πλαστικο πισω μερος που λενε αρνητικο για μενα ειναι θετικο. Αν δεν σε νοιαζει η διπλη σιμ ή καρτα sd, μονοδρομος και σιγουρη επιλογη το Poco. Τοσο καλο που μονο για αυτο θα το κοιταζα και ας μην εχει αυτονομη sd (υπαρχει πατεντα για να δουλευει ταυτοχρονα διπλη σιμ και sd, οταν δεν υπαρχει ξεχωριστη θεση) Οτι και να λενε για Νοβα 5t και 10 lite απο την στιγμη που δεν παιρνουν καρτα μνημης και δεν εχουν ραδιο, δεν τα κοιταω καν. Έχεις δικιο. Και τα note 10 lite , poco δεν παίρνουν sd card που για εμένα είναι βασικό. Κριμα γιατί θα έδινα παραπάνω ένα 50αρικο να το πάρω αντί του note 9s. Το note 10 lite τωρα που το βλέπω είναι ποκυ ωραίο curved οθόνη , καλή κάμερα αλλά δεν έχει sd card. Κριμα. Θα το έπαιρνα ανετα. υ.γ βλέπω το poco nfc στο Σκρουτζ και λέει πως έχει επέκταση μνήμης. Είσαι σίγουρος δε παίρνει κάρτα sd ? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από mp123
eko13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίρνει sd αλλά "θυσιάζεις" την μια θύρα sim. Δεν μπορείς να έχεις δηλαδή νορμάλ (χωρίς πατέντα) και sd και δύο sim. Αν δηλαδή δεν θελεις άλλη sim, δεν έχεις κανένα θέμα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από eko13 1
Xrysa_dd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, kp1 είπε Και επισης το mi note 10 lite να ξερεις πρεπει να ψαχνεις απο τωρα σοβαρο γυαλι προστασιας γτ εχει την curved οθονη και δυσκολα βρισκεις...Αλλα περιμενε τα 5G μοντελα αν και ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για τετοιες ταχυτητες΄...Αν εισαι απο τα ατομα που το κρατανε 3 με 4 χρονια το κινητο προτιμησε καποιο με 5G και οσο γινεται καλυτερο επεξεργαστη ....Και το μεγεθος μην σε αγχωνει θα το συνηθισεις....!Σορρυ που σε λεω φιλε στα αλλα μνμ απο ταχυτητα δεν ξερω αν εισαι κοπελα ή οχι!Και ενα ακομα καλο του poco ειναι οτι εχει 2 χρονια εγγυηση επειδω πωλειται απο επισημους διανομεις εναντι 1 του mi note 10 lite. Κοπέλα είμαι, κανένα πρόβλημα! Ναι αυτό με το γυαλί προστασίας και αλλού το διάβασα ότι είναι δύσκολο να βρεις. 11 ώρες πριν, eko13 είπε Αν δεν σε νοιαζει η διπλη σιμ ή καρτα sd, μονοδρομος και σιγουρη επιλογη το Poco. Δεν με απασχολεί καθόλου ούτε η διπλή sim ούτε η sd, οπότε δεν με σταματάει αυτό. Με πείσατε με τα υπέρ του poco και τελικά μάλλον θα καταλήξω εκεί. Θα πάω να το δω και από κοντά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! 1
mp123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Xrysa_dd είπε Κοπέλα είμαι, κανένα πρόβλημα! Ναι αυτό με το γυαλί προστασίας και αλλού το διάβασα ότι είναι δύσκολο να βρεις. Δεν με απασχολεί καθόλου ούτε η διπλή sim ούτε η sd, οπότε δεν με σταματάει αυτό. Με πείσατε με τα υπέρ του poco και τελικά μάλλον θα καταλήξω εκεί. Θα πάω να το δω και από κοντά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αμα δεν σε χαλάει που είναι πλαστικό και δεν έχει την ποιοτητα τωρα άλλων τότε καλή επιλογή είναι. Εμένα με χάλασε η ποιοτητα.
Xrysa_dd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Αμα δεν σε χαλάει που είναι πλαστικό και δεν έχει την ποιοτητα τωρα άλλων τότε καλή επιλογή είναι. Εμένα με χάλασε η ποιοτητα. Δεν ξέρω, γι' αυτό θέλω να πάω να το δω από κοντά, έτσι δεν θα το πάρω. Στο youtube που είδα παρουσίαση πάντως φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο, θα το δω..
kostis76 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το poco X3 είναι καλύτερη επιλογή απο τα Redmi Note 9 Pro και Xiaomi Mi Note 10 lite.Λίγο καλύτερο cpu, stereo speakers, OTG, HDR 10, 120 Hz και λίγο καλύτερη ultra wide camera.Το Mi Note 10 lite δεν παίρνει micro αλλά έχει amoled,αν είναι curved είναι μπελάς για tempered glass. Ακόμα καλύτερη επιλογή είναι το Mi 10 lite 5G με τον Snapdragon 765. Νομιζω το MI note 10 lite φοραει Corning Gorilla glass, οποτε δεν ειναι απαραιτητο το tempered glass... Το Poco δεν ξερω αν φοραει τετοιο ή απλο γυαλι.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kostis76 είπε Νομιζω το MI note 10 lite φοραει Corning Gorilla glass, οποτε δεν ειναι απαραιτητο το tempered glass... Το Poco δεν ξερω αν φοραει τετοιο ή απλο γυαλι. Και τα 2 έχουν Gorning Gorilla Glass 5.Το αν σπάσει η οθόνη εξαρτάται απο διάφορες παραμέτρους:Υψος, σημείο πρόσκρουσης, βάρος κλπ. Υπόψην πως το Poco έχει προεγκατεστημένο πλαστικό (Τουλάχιστον έτσι το περιέγραψε) στην οθόνη.Μόλις το διάβασα απο κάτοχο που είναι μέλος στο forum. Βλέπουμε πάντως κάτι φθηνιάρικα κινητά με LCD οθόνες που έχουν πέσει πολλές φορές να μην έχουν πάθει τίποτα η να έχει σπάσει εξωτερικά η οθόνη και να λειτουργεί κανονικά μέσα το digiter και άλλα ακριβά κινητά κυρίως με οθόνη amoled (Ειδικά curved) να σπάει εξωτερικά η εσωτερικά (η και τα 2) η οθόνη, νομίζω πως οι amoled είναι πιο ευαίσθητες. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR
Xrysa_dd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Τώρα μπερδεύτηκα ακόμη πιο πολύ. Πολλές διαφορετικές απόψεις. Τα συν και τα πλην ποικίλουν στο καθένα και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Δεν με ενδιαφέρει dual SIM και κάρτα μνημης οποτε αυτο δεν με ενοχλεί σε αυτά που λείπει. Πλεον αναμεσα σε Poco x3, mi note 10 lite, mi 10 lite 5g. 2 ώρες πριν, Nikoleo είπε Δες και στα παρακατω λινκ τις συγκρισεις τους. https://www.bestprice.gr/compare/2156159127_2156101382_2156101381_2156259412_2156111599/xiaomi-mi-10-lite-5g-6gb-64gb-vs-xiaomi-mi-note-10-lite-64gb-vs-xiaomi-mi-note-10-lite-6gb-128gb-vs-xiaomi-poco-x3-nfc-128gb-vs-xiaomi-redmi-note-9-pro-6gb-64gb.html https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10159&idPhone2=10183&idPhone3=10415 Σε ευχαριστώ! Πολύ χρήσιμα τα link. Θα τα συγκρίνω και θα καταλήξω λογικά 🙄
osfp1978 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Το mi 10 note lite πιστευω ειναι η λυση σου (αφου απορριπτεις το nova) κυριως γιατι δεν ειναι "γκουμουτσα" οπως τα poco και τα 9 pro που σου προτεινουν.....θα σε βολεψει.... 1
Xrysa_dd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Και εγώ έτσι νομίζω, απλά με αγχώνει το προστατευτικό γυαλί που λένε τα παιδιά ότι ειναι δυσκολο να βρεις καλό, θα το δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα