Xrysa_dd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Xiaomi Mi Note 10 lite (240) Xiaomi Redmi Note 9 Pro (230) Huawei Nova 5T (250) Γεια σας! Μετά από πολύωρη αναζήτηση έχω καταλήξει ότι σε αυτά τα χρήματα αυτές είναι οι αξιόλογες επιλογές. Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο να μου προτείνετε, να μην ξεφύγει όμως χρηματικά. Ποιο από αυτά θα μου προτείνατε; Γιατί έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Χρήση μόνο internet Κατά βάση και κανένα παιχνίδι ίσως. Κάμερα όχι αυστηρές απαιτήσεις απλά να είναι αξιόλογη, ηχεία , ταχύτητα. Από design με ελκύει περισσότερο το Note 10 lite. Το κριτήριο μου φυσικά δεν είναι η εμφάνιση αλλά να αξίζει σαν κινητό.
lillen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Και μενα το note 10 light μου αρεσε μεχρι που έμαθα οτι δεν εχει proximity sensor , μεγα φαουλ απο την xiaomi . Οπότε ειμαστε μεταξυ note 9 pro και nova 5t. To nova εχει καλυτερη ποιοτητα κατσκευής , σουπερ επεξεργαστή (kirin 980) που φοραει και το P30 pro, πιο μικρο 6.26 σε σxεση με την γκουμουτσα 6.67 inch, πιο ελαφρύ φυσικά. Μπαίνει πιο ευκολα στην τσεπη. Δεν εχει θυρα ακουστικών αν σε ενοχλει δεν ξερω και δεν εχει ραδιοφωνο που εχει το αλλο, αλλα σαν κινητο ειναι γενικοτερα πιο γρηγορο. αυτα. 1
osfp1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Nova και απο εμενα.Και εχει και playstore κανονικα γισ τους "απιστους". 1
SeNNinhA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Xrysa_dd είπε Xiaomi Mi Note 10 lite (240) Xiaomi Redmi Note 9 Pro (230) Huawei Nova 5T (250) Γεια σας! Μετά από πολύωρη αναζήτηση έχω καταλήξει ότι σε αυτά τα χρήματα αυτές είναι οι αξιόλογες επιλογές. Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο να μου προτείνετε, να μην ξεφύγει όμως χρηματικά. Ποιο από αυτά θα μου προτείνατε; Γιατί έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Χρήση μόνο internet Κατά βάση και κανένα παιχνίδι ίσως. Κάμερα όχι αυστηρές απαιτήσεις απλά να είναι αξιόλογη, ηχεία , ταχύτητα. Από design με ελκύει περισσότερο το Note 10 lite. Το κριτήριο μου φυσικά δεν είναι η εμφάνιση αλλά να αξίζει σαν κινητό. Note 10 lite: πάχος 9.7mm Για εμένα πολύ χοντρό στο χέρι μου 1
Xrysa_dd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ήξερα ότι δεν έχει θύρα ακουστικών, ευτυχώς μου το ειπατε, σχεδόν όλη μέρα τα έχω συνδεδεμένα στο κινητό μου. Οπότε Note 9 pro.. το είχα σαν τελευταία επιλογή. Αξίζει το έχει κάποιος; Επίσης αν υπάρχει και κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα να μου πείτε. Xiaomi Redmi Note 7 ή Samsung Galaxy A51;; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Xrysa_dd
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, lillen είπε Και μενα το note 10 light μου αρεσε μεχρι που έμαθα οτι δεν εχει proximity sensor , μεγα φαουλ απο την xiaomi . Οπότε ειμαστε μεταξυ note 9 pro και nova 5t. To nova εχει καλυτερη ποιοτητα κατσκευής , σουπερ επεξεργαστή (kirin 980) που φοραει και το P30 pro, πιο μικρο 6.26 σε σxεση με την γκουμουτσα 6.67 inch, πιο ελαφρύ φυσικά. Μπαίνει πιο ευκολα στην τσεπη. Δεν εχει θυρα ακουστικών αν σε ενοχλει δεν ξερω και δεν εχει ραδιοφωνο που εχει το αλλο, αλλα σαν κινητο ειναι γενικοτερα πιο γρηγορο. αυτα. Εννοείται πως έχει proximity sensor. 2020 έχουμε. Απλά είναι buggy από ένα update σε αρκετούς, θα το φτιάξουν. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Μακιαβέλλι
mp123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή και έγω το έψαξα και θα πάρω το xiaomi note 9s ( 190 ευρώ έχει ) δεν αξιζει να δώσεις 40 επιπλέον για το pro. Για μένα βγάλτο από την λίστα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από mp123 1
greekfragma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που βγήκε το Poco X3 σταμάτησε να έχει νόημα το 9 pro Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από greekfragma 3
SeNNinhA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Xrysa_dd είπε Δεν ήξερα ότι δεν έχει θύρα ακουστικών, ευτυχώς μου το ειπατε, σχεδόν όλη μέρα τα έχω συνδεδεμένα στο κινητό μου. Έχει ανταπτορα μέσα στο κουτί για τα ακουστικά. Τον κουμπώνεις μόνιμα στα ακουστικά. Αλλά με ελάχιστα ευρώ παίρνεις ένα τέτοιο ανταπτορα και φορτίζεις κι ολας ταυτόχρονα εάν είναι ανάγκη. https://www.skroutz.gr/s/23744492/Remax-USB-C-male-3-5mm-USB-C-female-RL-LA02i-Silver.html Για εμένα δεν είναι λόγος απόρριψης αυτός. 1
Donalhioy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 poco x3 βαλε στην θεση του redmi note 9 pro.... 1
Xrysa_dd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 To poco x3 δεν το ήξερα καν, μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, σας ευχαριστώ πολύ. Πλέον είμαι ανάμεσα σε ''poco x3'' και ''mi note 10 lite'', στο τελευταίο λόγω της Amoled και γιατί είναι λίγο πιο συμμεζεμένο, αλλά δεν έχει πει κανείς σας κάτι καλό γι'αυτό, δεν αξίζει;; 🤔
kp1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Xrysa_dd είπε To poco x3 δεν το ήξερα καν, μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, σας ευχαριστώ πολύ. Πλέον είμαι ανάμεσα σε ''poco x3'' και ''mi note 10 lite'', στο τελευταίο λόγω της Amoled και γιατί είναι λίγο πιο συμμεζεμένο, αλλά δεν έχει πει κανείς σας κάτι καλό γι'αυτό, δεν αξίζει;; 🤔 Φιλε και εγω αναμεσα σε poco x3 ,xiaomi mi note 10 lite ειμαι αν και περιμενω τωρα που βγηκε το xiaomi mi 10T lite 5G επισης πολυ καλο πολλες ομοιοτητες με poco x3 αλλα ειναι 5G και εχει και λιγο καλυτερο επεξεργαστη....Το mi note 10 lite καλυτερη καμερα απο τα αλλα 2 και οθονη λογω amoled αλλα εχει καποια θεματα ο sensor και δεν εχει στερεο ηχεια και λιγο χειροτερο επεξεργαστη+ μπαταρια απο τα αλλα 2 και δεν εχει και 120hz οθονη αν και στην πραξη δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα...Ειχα το nova 5t αλλα το εδωσα αν και πολυ βολικο και πολυ καλυτερο το emui της huawei σε σχεση με miui ..αλλα εγω ηθελα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη μπαταρια αν και εβγαζε την μερα και επισης μου ανεβαζε και θερμοκρασια λογω kirin λιγο...Αν και σε καμερα δεν ειναι καλυτερο απο τα αλλα 3..!!Ελπιζω να βοηθησα! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από kp1
xaralas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Κοίτα το poco x3 το εχω εδω και λιγες μερες, φυσαει το κινητο πραγματικα. Το μονο αρνητικο ως τωρα το μεγεθος, θα το προτιμουσα λιγο πιο μαζεμενο αλλα συνηθιζεται γρηγορα. Το 10 lite δεν το εχω δει οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.
Xrysa_dd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 36 λεπτά πριν, kp1 είπε Φιλε και εγω αναμεσα σε poco x3 ,xiaomi mi note 10 lite ειμαι αν και περιμενω τωρα που βγηκε το xiaomi mi 10T lite 5G επισης πολυ καλο πολλες ομοιοτητες με poco x3 αλλα ειναι 5G και εχει και λιγο καλυτερο επεξεργαστη....Το mi note 10 lite καλυτερη καμερα απο τα αλλα 2 και οθονη λογω amoled αλλα εχει καποια θεματα ο sensor και δεν εχει στερεο ηχεια και λιγο χειροτερο επεξεργαστη+ μπαταρια απο τα αλλα 2 και δεν εχει και 120hz οθονη αν και στην πραξη δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα...Ειχα το nova 5t αλλα το εδωσα αν και πολυ βολικο και πολυ καλυτερο το emui της huawei σε σχεση με miui ..αλλα εγω ηθελα μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη μπαταρια αν και εβγαζε την μερα και επισης μου ανεβαζε και θερμοκρασια λογω kirin λιγο...Αν και σε καμερα δεν ειναι καλυτερο απο τα αλλα 3..!!Ελπιζω να βοηθησα! Με βοήθησες, σε ευχαριστώ πολύ. Όχι οτι αποφάσισα 😄 αλλά είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Αλλά μάλλον θα υπερνικήσει κάμερα και μέγεθος ( mi note 10 lite) 40 λεπτά πριν, xaralas είπε Κοίτα το poco x3 το εχω εδω και λιγες μερες, φυσαει το κινητο πραγματικα. Το μονο αρνητικο ως τωρα το μεγεθος, θα το προτιμουσα λιγο πιο μαζεμενο αλλα συνηθιζεται γρηγορα. Το 10 lite δεν το εχω δει οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Το μέγεθος είναι που με προβληματίζει, νομίζω θα είναι πολύ μεγάλο στο χέρι μου, πιστεύω θα είναι αρκετά δύσχρηστο για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα