Thrylos7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 20/10/2020 στις 6:32 ΜΜ, Batadoum είπε Γαμησετα φιλαρακι , πολλα φραγκα για τηλεοραση μονο . το ακυρο σχολιο της ημερας. ολα συγκριτικα ειναι φιλε μου..... ο ανθρωπος πηρε τηλεοραση σε μεγεθος σχεδον οθονης προβολεα (καποιοι εχουν σπιτια τους οθονες προβολης 92", δεν απεχουν πολυ) Με αυτα τα δεδομενα, μια χαρα ειναι τα φραγκα, δε πηρε 32αρα. Μη μπερδευουμε τη λουτσα με την .....u know καλοδουλευτη @alexisss13 4 1
alexisss13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Η tv είναι πραγματικά φοβερή. Έχω πάθει πλάκα. Σε σχέση με 50" LG του 15' που είχα προηγουμένως, έχω πάθει σοκ. Η χαρά μου μετριάστηκε όμως λίγο εχθές, καθώς ανακάλυψα ένα dead/stuck pixel (δεν είμαι σίγουρος) ψηλά στο κέντρο της οθόνης. Αύριο είναι η τελευταία μέρα του DOA μάλιστα. Πήρα στη Sony, μου άνοιξαν αριθμό υπόθεσης και με παρέπεμψαν στην astra service. Πήρα κι εκεί, καταγράφηκε και μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο από τεχνικό για ραντεβού. Ενημέρωσα και το MM που ενημέρωσαν κι αυτοί με τη σειρά τους τη Sony και περιμένω νεότερα κι από κει. Δεν ξέρω τι πολιτική έχει η Sony για τα pixels ή αν πιάνεται ως DOA, αν και το βλέπω δύσκολο. Επίσης η τηλεόραση δεν θέλω να βγει από το σπίτι σε καμία περίπτωση. Μένω στον τρίτο, χωρίς ασανσέρ και δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι να μεταφέρεται η τηλεόραση χωρίς κουτί για να πάει για έλεγχο/επισκευή. Έχει κάνεις ανάλογη εμπειρία? Τι μου προτείνετε να κάνω; Ακόμα και αντικατάσταση να γινόταν, είναι λίγο τζόκερ με τα pixels. Έχω ακούσει περιπτώσεις που η οθόνη/τηλεόραση αντικατάστασης είχε περισσότερα καμμένα pixels από την αρχική. Από την άλλη όμως, δε μπορώ να δεχτώ ολοκαίνουρια τηλεόραση να έρχεται στον πελάτη με ελάττωμα (έστω και μικρό) και να μην κάνω τίποτα. Το ιδανικό για μένα στην προκειμένη περίπτωση, θα ήταν να μπορούσε να διορθωθεί στο χώρο μου. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 1:43 ΠΜ, alexisss13 είπε Η tv είναι πραγματικά φοβερή. Έχω πάθει πλάκα. Σε σχέση με 50" LG του 15' που είχα προηγουμένως, έχω πάθει σοκ. Η χαρά μου μετριάστηκε όμως λίγο εχθές, καθώς ανακάλυψα ένα dead/stuck pixel (δεν είμαι σίγουρος) ψηλά στο κέντρο της οθόνης. Αύριο είναι η τελευταία μέρα του DOA μάλιστα. Πήρα στη Sony, μου άνοιξαν αριθμό υπόθεσης και με παρέπεμψαν στην astra service. Πήρα κι εκεί, καταγράφηκε και μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο από τεχνικό για ραντεβού. Ενημέρωσα και το MM που ενημέρωσαν κι αυτοί με τη σειρά τους τη Sony και περιμένω νεότερα κι από κει. Δεν ξέρω τι πολιτική έχει η Sony για τα pixels ή αν πιάνεται ως DOA, αν και το βλέπω δύσκολο. Επίσης η τηλεόραση δεν θέλω να βγει από το σπίτι σε καμία περίπτωση. Μένω στον τρίτο, χωρίς ασανσέρ και δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι να μεταφέρεται η τηλεόραση χωρίς κουτί για να πάει για έλεγχο/επισκευή. Έχει κάνεις ανάλογη εμπειρία? Τι μου προτείνετε να κάνω; Ακόμα και αντικατάσταση να γινόταν, είναι λίγο τζόκερ με τα pixels. Έχω ακούσει περιπτώσεις που η οθόνη/τηλεόραση αντικατάστασης είχε περισσότερα καμμένα pixels από την αρχική. Από την άλλη όμως, δε μπορώ να δεχτώ ολοκαίνουρια τηλεόραση να έρχεται στον πελάτη με ελάττωμα (έστω και μικρό) και να μην κάνω τίποτα. Το ιδανικό για μένα στην προκειμένη περίπτωση, θα ήταν να μπορούσε να διορθωθεί στο χώρο μου. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Κοιτά, Επειδή το είδες , θα το έχεις στο νου σου συνέχεια. Από την απόσταση που βλέπεις φαίνεται ? Αν δεν φαίνεται και είσαι οκ γενικά με την τβ άστην. Αν όχι το DOA σημαινει την παω πισω και μου δινουν αλλη αν υπαρχει η τα λεφτα μου η παιρνεις κατι αλλο. Τώρα με sony και MM θα περιμενεις και θα περασει το DOA. Δεν ξερω αν σε καλυπτει για ενα pixel. Δεν εχει κακο σερβις η σονυ. 1
alexisss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, alexakos89 είπε Κοιτά, Επειδή το είδες , θα το έχεις στο νου σου συνέχεια. Από την απόσταση που βλέπεις φαίνεται ? Αν δεν φαίνεται και είσαι οκ γενικά με την τβ άστην. Αν όχι το DOA σημαινει την παω πισω και μου δινουν αλλη αν υπαρχει η τα λεφτα μου η παιρνεις κατι αλλο. Τώρα με sony και MM θα περιμενεις και θα περασει το DOA. Δεν ξερω αν σε καλυπτει για ενα pixel. Δεν εχει κακο σερβις η σονυ. Τη Δευτέρα θα έρθει τεχνικός να το δει. Τους ενημέρωσα από Πέμπτη και ανοίχτηκε αριθμός υπόθεσης στη Sony εντός DOA. Δεν νομίζω να περίμεναν να πάρω 85" τηλεόραση και να την πάω στο κατάστημα. Η αλήθεια πάντως είναι πως από τον καναπέ δεν φαίνεται. Και πάλι όμως, μόνο που το ξέρω ότι υπάρχει και δεν είναι από δική μου υπαιτιότητα, θέλω να φτιαχτεί. Δεν καίγομαι για αντικατάσταση, καθώς φοβάμαι μη μου τύχει το ίδιο ή και χειρότερο. Το θέμα είναι μήπως μπορεί ο τεχνικός να κάνει κάτι στο χώρο μου. Εχω δει ότι υπάρχουν βίντεο στο yt που μπορούν να ξεκολλήσουν pixels. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο στην περίπτωση μου, καθώς από ότι καταλαβαίνω είναι dead pixel. Πάντως υπήρξε άμεση ανταπόκριση από Sony. Πέμπτη τους πήρα, Παρασκευή με πήραν για ραντεβού και κλείσαμε για Δευτέρα. Να δούμε και τι θα μας πει ο τεχνικός.... 1
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Θα απαιτούσα αντικατάσταση η έστω επισκευή. Νέα τηλεόραση ειναι, καινούργια την πήρες. Είναι λίγο σκοτεινή η εικόνα ή έτσι φάνηκε σε εμένα; Είδα την 65" στα mediamarkt. Δίπλα στην xh8096 ήταν πολύ σκοτεινή (δεν ξέρω αν είχε χαμηλή φωτεινότητα στις ρυθμίσεις) 1
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, alexisss13 είπε Τη Δευτέρα θα έρθει τεχνικός να το δει. Τους ενημέρωσα από Πέμπτη και ανοίχτηκε αριθμός υπόθεσης στη Sony εντός DOA. Δεν νομίζω να περίμεναν να πάρω 85" τηλεόραση και να την πάω στο κατάστημα. Η αλήθεια πάντως είναι πως από τον καναπέ δεν φαίνεται. Και πάλι όμως, μόνο που το ξέρω ότι υπάρχει και δεν είναι από δική μου υπαιτιότητα, θέλω να φτιαχτεί. Δεν καίγομαι για αντικατάσταση, καθώς φοβάμαι μη μου τύχει το ίδιο ή και χειρότερο. Το θέμα είναι μήπως μπορεί ο τεχνικός να κάνει κάτι στο χώρο μου. Εχω δει ότι υπάρχουν βίντεο στο yt που μπορούν να ξεκολλήσουν pixels. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο στην περίπτωση μου, καθώς από ότι καταλαβαίνω είναι dead pixel. Πάντως υπήρξε άμεση ανταπόκριση από Sony. Πέμπτη τους πήρα, Παρασκευή με πήραν για ραντεβού και κλείσαμε για Δευτέρα. Να δούμε και τι θα μας πει ο τεχνικός.... Να την φτιάξει εκεί που είσαι το ξεχνάς. Το κακό είναι ότι αν πάει για αλλαγή πάνελ , θα ανοιχτεί νέα τηλεόραση. Και ότι ανοίγει δεν κλείνει όπως ήταν. Και θα την πάρουν κατα 99% . Εμένα μια 70αρα που μου είχαν φέρει σπίτι , όταν την έβγαλα είχε σπάσει το frame κατω δεξια. Την πακεταρα και την πηγα στον Κωτσο. Την παρατησα εκει και τους ειπα ενημερωστε με τι κανουμε. Μου έκαναν αντικατάσταση. Δεν έμπλεξα Σονυ όμως. Τώρα εσύ με την 85αρα που να την πας. Θες φορτηγό . Εύχομαι να στην βγάλουν faulty και να σου δωσουν νεα. Είναι λίγο λοταρία σε μεγάλες ίντσες. Επειδή άλλαξα πολλές , ούτε τεστ πατερνς κάνω πια , ούτε την ψάχνω. Κακό στην ψυχολογία σου κανεις. Βέβαια θα μου πεις τόσα λεφτά δίνω θέλω κάτι άριστο. Μαζί σου συμφωνώ.. Αλλά πολλές φορές δεν γίνεται . Έχει πέσει πολύ η ποιότητα για να υπάρχει ανάλωση . 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Θα απαιτούσα αντικατάσταση η έστω επισκευή. Νέα τηλεόραση ειναι, καινούργια την πήρες. Είναι λίγο σκοτεινή η εικόνα ή έτσι φάνηκε σε εμένα; Είδα την 65" στα mediamarkt. Δίπλα στην xh8096 ήταν πολύ σκοτεινή (δεν ξέρω αν είχε χαμηλή φωτεινότητα στις ρυθμίσεις) Δεν είναι σκοτεινή η ΤΒ. Είναι πολύ φωτεινή. Ίσως σου Φανήκε έτσι λόγω ρυθμίσεων. Και ίσως επειδή η 8096 είναι IPS αν θυμαμαι καλα . Αναλογα και τις ιντζες. Ζητα ενα κοντρολ και παιξε αν θες με την τηλεοραση εκει περα. Εχω εβγαζα σκληρο δισκο και τις δοκιμαζα. Η 9096 ειναι η πιο πετυχημενη αγορα που εχω κανει. Εχει πραγματικα τα παντα. 1
alexisss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 @d_gkal μη σε ανησυχεί η φωτεινότητα, είναι πάρα πολύ φωτεινή η tv. @alexakos89 η τηλεόραση για service δεν πάει για κανένα λόγο. Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι στο χώρο μου, τότε θα δω για αντικατάσταση. Αυτό θα κοιτούσα εξ αρχής δηλαδή, αν μπορούσα να την πάρω να την πάω στα MM. Το θέμα είναι, αν την αντικαταστήσω και μου τύχει κατι αντίστοιχο ή και χειρότερο, τι κάνω? Πάλι αντικατάσταση;;;; Επίσης φίλε μου, μιας και έχεις την τηλεόραση κι εσύ, έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στη φωτεινότητα; Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση. Το light sensor το έχω off. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το advanced contrast enhancer που το έχω medium. Ή ακόμα κι από το black adjust και το auto local dimming (medium όλα). Έχω κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κανονικά πρέπει να τα βάλω όλα off και να δω. Δεν είχα όμως αρκετό χρόνο μέσα στη βδομαδα. Το ανέφερα πάντως και αυτό στο Sony support για να είμαι καλυμμένος, σε περίπτωση που δεν οφείλεται σε κάποια ρύθμιση. 1
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexisss13 είπε @d_gkal μη σε ανησυχεί η φωτεινότητα, είναι πάρα πολύ φωτεινή η tv. @alexakos89 η τηλεόραση για service δεν πάει για κανένα λόγο. Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι στο χώρο μου, τότε θα δω για αντικατάσταση. Αυτό θα κοιτούσα εξ αρχής δηλαδή, αν μπορούσα να την πάρω να την πάω στα MM. Το θέμα είναι, αν την αντικαταστήσω και μου τύχει κατι αντίστοιχο ή και χειρότερο, τι κάνω? Πάλι αντικατάσταση;;;; Επίσης φίλε μου, μιας και έχεις την τηλεόραση κι εσύ, έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στη φωτεινότητα; Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση. Το light sensor το έχω off. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το advanced contrast enhancer που το έχω medium. Ή ακόμα κι από το black adjust και το auto local dimming (medium όλα). Έχω κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κανονικά πρέπει να τα βάλω όλα off και να δω. Δεν είχα όμως αρκετό χρόνο μέσα στη βδομαδα. Το ανέφερα πάντως και αυτό στο Sony support για να είμαι καλυμμένος, σε περίπτωση που δεν οφείλεται σε κάποια ρύθμιση. Όταν παίζουν οι υπότιτλοι ? Η γενικά το κάνει ?το έχεις παρατηρήσει ? Επίσης σε όλα τα modes? Netflix , επιγεια ? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από alexakos89 1
alexisss13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Όταν παίζουν οι υπότιτλοι ? Η γενικά το κάνει ?το έχεις παρατηρήσει ? Επίσης σε όλα τα modes? Netflix , επιγεια ? Το είδα αρχικά στο hdmi 4 που έχω το ps4 και στην επίγεια. Όχι, δεν έχει να κάνει με τους υπότιτλους. Είναι αισθητό, και το είδα αρχικά στο gaming που είμαι συγκεντρωμένος στην οθόνη, και το παρατηρώ με μεγαλύτερη ευκολία. Σκέφτομαι μήπως οφείλεται σε κάποια από τις ρυθμίσεις που ανέφερα παραπάνω, αλλά δε μου κολλάει. Ακόμα και auto adjustment να γινόταν στη φωτεινότητα, δε θα έπρεπε να είναι τόσο αισθητό κατά τη διάρκεια της θέασης. Έριξα και μια ματιά στο reddit, δεν είδα όμως κάτι. 1
alexakos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alexisss13 είπε Το είδα αρχικά στο hdmi 4 που έχω το ps4 και στην επίγεια. Όχι, δεν έχει να κάνει με τους υπότιτλους. Είναι αισθητό, και το είδα αρχικά στο gaming που είμαι συγκεντρωμένος στην οθόνη, και το παρατηρώ με μεγαλύτερη ευκολία. Σκέφτομαι μήπως οφείλεται σε κάποια από τις ρυθμίσεις που ανέφερα παραπάνω, αλλά δε μου κολλάει. Ακόμα και auto adjustment να γινόταν στη φωτεινότητα, δε θα έπρεπε να είναι τόσο αισθητό κατά τη διάρκεια της θέασης. Έριξα και μια ματιά στο reddit, δεν είδα όμως κάτι. Σβήσε τα enhancements και δες το τοτε.Δεν εχω παιξει καποιο παιχνιδι ακομα. Βαλε το game mode και ολα σβηστα αυτα τα εξτρα. Μονο το προτελευταιο ασε σε medium 1
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Εντάξει παιδιά, προφανώς ήταν χαμηλή η φωτεινότητα Περιμένω black friday ή γιορτές αν την βγάλουν σε καλή τιμή. 1
alexisss13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Με πήραν σήμερα από astra service και μου είπαν ότι θα ενημερώσουν το κατάστημα να επιστρέψω την TV και να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω. Το θέμα για τη φωτεινότητα δεν κατάφερα να το λύσω και δεν ξέρουν και κάτι παραπάνω να μου που από Sony. Τι κάνω τώρα; Την αλλάζω; Ο υπάλληλος μου μιλήσαμε από Astra ο οποίος ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός, μου είπε πως είναι πάρα πολύ πιθανό σε 85" τηλεόραση να έχω ξανά θέμα με pixels. Η Sony εγγυάται για το 99.9% των pixels, οπότε στα ποσά εκατομμύρια είναι δύσκολο να μην ξανασυμβεί. Μου είπε επίσης πως κανονικά δεν κάνουν επιστροφή για pixels, ούτε εντός DOA. Δεν σας κρύβω ότι αν δεν υπήρχε το θεμα με τη φωτεινότητα, ίσως και να την κρατούσα. Θα μιλήσω και με το κατάστημα για να δούμε και όλα τα γύρω γύρω πως θα τα ρυθμίσουμε (μεταφορά καινούριας, 5ετης εγγύηση, επιστροφή Go 4 more). Εσείς τι γνώμη έχετε για τα pixels. Σε τόσα χρόνια, μόνο άλλη μια φορά μου είχε τύχει να έχω πρόβλημα με monitor LG που είχε 3-4 και το άλλαξα. Λέτε να την αλλάξω και η καινούρια να έχει παραπάνω; Μπλέξιμο.
cool_ted Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) delete post. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από cool_ted
totalius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 @cool_ted Το συγκεκριμενο τοπικ αφορά το προβλημα του Αλέξη με τη τηλεόραση του . Υπαρχει τοπικ γενικά για την XH90 οπου μπορείς να μεταφέρεις την ερωτηση σου Στις 2/11/2020 στις 8:10 ΜΜ, alexisss13 είπε Με πήραν σήμερα από astra service και μου είπαν ότι θα ενημερώσουν το κατάστημα να επιστρέψω την TV και να μου δώσουν τα χρήματα μου πίσω. Το θέμα για τη φωτεινότητα δεν κατάφερα να το λύσω και δεν ξέρουν και κάτι παραπάνω να μου που από Sony. Τι κάνω τώρα; Την αλλάζω; Ο υπάλληλος μου μιλήσαμε από Astra ο οποίος ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός, μου είπε πως είναι πάρα πολύ πιθανό σε 85" τηλεόραση να έχω ξανά θέμα με pixels. Η Sony εγγυάται για το 99.9% των pixels, οπότε στα ποσά εκατομμύρια είναι δύσκολο να μην ξανασυμβεί. Μου είπε επίσης πως κανονικά δεν κάνουν επιστροφή για pixels, ούτε εντός DOA. Δεν σας κρύβω ότι αν δεν υπήρχε το θεμα με τη φωτεινότητα, ίσως και να την κρατούσα. Θα μιλήσω και με το κατάστημα για να δούμε και όλα τα γύρω γύρω πως θα τα ρυθμίσουμε (μεταφορά καινούριας, 5ετης εγγύηση, επιστροφή Go 4 more). Εσείς τι γνώμη έχετε για τα pixels. Σε τόσα χρόνια, μόνο άλλη μια φορά μου είχε τύχει να έχω πρόβλημα με monitor LG που είχε 3-4 και το άλλαξα. Λέτε να την αλλάξω και η καινούρια να έχει παραπάνω; Μπλέξιμο. Πιστεύω οτι για ένα pixel δε θα την άλλαζα με τιποτα . Σε μόνιτορ 24αρι ειχα ένα καμένο πανω αριστερά . Μια φορα που το πρόσεξα οταν τεσταρα το μόνιτορ κ ουτε που με ξανά ενόχλησε . Σα να μην υπήρξε ποτε . Μονο το θεμα της φωτεινότητας πιστεύω πρεπει να σε απασχολεί αν εχει όντως θεμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα