Προς το περιεχόμενο

Sony KD-85XH9096 85"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα μια γνώμη για την εν λόγω tv. Έχω διαβάσει ότι ίσως είναι η καλύτερη και πιο vfm περίπτωση για non OLED tv. Με ενδιαφέρει για ps5, Netflix και για αθλητικά από Cosmote tv. 

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να κατέβω σε ίντσες, καθώς η τηλεόραση θα τοποθετήσει στα 4,30m από τον καναπέ. Ακόμα και 75" που παίζει 1.000€ κάτω, νομίζω πως θα χάνω τις λεπτομέριες, λόγω της μεγάλης απόστασης απ' την tv. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και στις 85" ίντσες το φοβάται αυτό, αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλη λύση (διαμόρφωση σαλονιού για μικρότερη απόσταση, κλπ).

Τι γνώμη έχετε για:

1) Ίντσες - απόσταση από tv;

2) για τη συγκεκριμένη tv ως λύση για ps5 σε βάθος χρόνου. Έχετε κάποια άλλη πρόταση;

3) κοιτάω να την πάρω τώρα στα 2.520€ με την επιστροφή go for more από το media markt, ή περιμένω black Friday μήπως παίξει σε αντίστοιχη ή καλύτερη τιμή χωρίς επιστροφή; Ή ίσως κατι αντίστοιχο σε QLED;

Επεξ/σία από alexisss13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Maroutas είπε

Τρομερή τιμή για τόσο μεγάλη!

Κοίτα, οι οι 65-75" έχουν γίνει πιο mainstream, οπότε δεν είναι τόσο απλησίαστες πλέον. 

Οι 85" παραμένουν αρκετά τσουχτερές. Και μην ξεχνάς πως βγαίνει 2.500€ έμμεσα με την επιστροφή. 3.600€ θα πρέπει να δώσω κανονικά. Τεράστια διαφορά. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι έχεις και ένα σεβαστό ποσό σε πόντους να ξοδέψεις :)

Ισχύει, 1.080€.

Αλλά: έχω προπαραγγείλει το ps5 από media markt με 50€ προκαταβολή. Οπότε τα υπόλοιπα 450€ θα καλυφθούν από τους πόντους, καθώς είδα ότι συνεργάζονται με Εθνική για εξαργύρωση. Βάλε κι άλλα 70€ για δεύτερο χειριστήριο φτάσαμε τα 520€. Οκ, τα υπόλοιπα 520 φεύγουν για σούπερ μάρκετ πες. 

Το πρόβλημα είναι πως 3.600€ είναι πάρα πολλά και δεν θα ήθελα να δώσω ένα τόσο μεγάλο ποσό. Εκτός κι αν παίζει να βρω τη συγκεκριμένη ή κάποια αντίστοιχη tv σε καλύτερη τιμή στη BF. 

Για αυτό θέλω γνώμη για αυτά που έγραψα στο αρχικό μου ποστ παιδιά, γιατί το promo με τους πόντους θα παίζει μέχρι την Πέμπτη.

Δημοσ.

Τότε προχωρά. 

Εγώ σκεφτόμουν την 65" να πάρω. Στα 1050€ τελική τιμή. Όμως το ξανασκέφτηκα και θα επιλέξω πιο φθηνή. (Εκτός αν δε πάρω καμιά, γιατί όλη μέρα σκέφτομαι ποια να επιλεξω και έχω καταμπερδευτει)

Δημοσ.

έχω την tv day one σε 65αρα.

Είναι εκπληκτική για την τιμή της πραγματικά.

Και έχω αλλάξει αρκετά μοντέλα. Είναι η μόνη που είπα θα την κρατήσω γιατί πραγματικά αξίζει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

έχω την tv day one σε 65αρα.

Είναι εκπληκτική για την τιμή της πραγματικά.

Και έχω αλλάξει αρκετά μοντέλα. Είναι η μόνη που είπα θα την κρατήσω γιατί πραγματικά αξίζει.

Στις ταινίες από εξωτερικό δίσκο, μπορείς να αφαιρέσεις τα black bars πάνω - κάτω? Σε lg που έχω τώρα, παίζουν full screen by default. Ρωτάω γιατί σε κάποιες ταινίες είναι υπερβολικά μεγάλα τα bars και προσωπικά με ενοχλούν. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexisss13 είπε

Στις ταινίες από εξωτερικό δίσκο, μπορείς να αφαιρέσεις τα black bars πάνω - κάτω? Σε lg που έχω τώρα, παίζουν full screen by default. Ρωτάω γιατί σε κάποιες ταινίες είναι υπερβολικά μεγάλα τα bars και προσωπικά με ενοχλούν. 

Να σου πω την αλήθεια δεν παίζω ταινίες από σκληρό δίσκο. Ούτε αφαιρώ  τις μαύρες μπάρες. Αλλά θα δοκιμάσω μέσα στην ημέρα να σου πω

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/10/2020 στις 5:44 ΜΜ, alexisss13 είπε

Αυτο το κάνεις, αν εχει επιλογή για zoom, μέσω του εκαστοτε video player. Για android tv υπαρχουν παρα πολλοι οποτε δε νομιζω να έχεις θεμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2020 στις 11:24 ΜΜ, Batadoum είπε

Αφου 2.900 εχει τελικη τιμη στον κωτσοβολο , απο που την πηρες ?

Από MM, 3.600 αρχική, μου την άφησαν 3.300 με 30% επιστροφή από Εθνική, και επιπλέον 1% που έχει γενικά το MM για κάρτες Εθνικής,  βγήκε 2.277€ τελικά. 

Έβαλα και την 5ετή εγγύηση στα 300€. Σύνολο 2.577€.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, alexisss13 είπε

Από MM, 3.600 αρχική, μου την άφησαν 3.300 με 30% επιστροφή από Εθνική, και επιπλέον 1% που έχει γενικά το MM για κάρτες Εθνικής,  βγήκε 2.277€ τελικά. 

Έβαλα και την 5ετή εγγύηση στα 300€. Σύνολο 2.577€.

Γαμησετα φιλαρακι , πολλα φραγκα για τηλεοραση μονο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...