Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Federer είπε

Κακα τα ψέματα η λέξη Antivirus έχει ταυτιστεί με ένα όνομα... Norton Antivirus! Με Windows XP και την έκδοση 2002 που προσωπικά έχω, αισθάνομαι 100% ασφαλής στις διαδικτυακές μου συναλλαγές και περιηγήσεις! 

51VP8AHT4SL._AC_SY445_.jpg.2e546f15c18f263fe616b19cbc9f05b7.jpg

Όπως το έγραψες ..."αισθάνεσαι"...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

5 ημέρες κράτηση λόγο ειρωνίας

Είναι σαν το σεξ.

Αμα ξέρεις που μπαίνεις, και χωρις προφύλαξη δεν εχεις θέμα.

Αμα μπαίνεις όπου νά ναι, και στολή αστροναύτη να φοράς(το καλύτερο antivirus), κάπου θα την πατήσεις🤣

Έτσι ακριβώς!! Σαν τα tempered glass στα κινητά,το ότι βάζεις τζαμακι δεν σε εγγυάται κανείς ότι δεν θα σπάσει η οθόνη σου!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, koutport said:

Τελικα δεν εχω καταλαβει χρειαζεται η οχι extra antivirus στα W10 ? Φτανει ο defender?🤔

πριν κάμποσα χρονια είχαν γραφτεί διάφορα για antivirus, πχ ότι κάνουν τις ενημερώσεις τους όχι κρυπτογραφημένα, άρα κάποιος μπορεί να αλλάξει τα definitions, ότι είναι και αυτά ευάλωτα κλπ. Από ένστικτο και μόνον η γνώμη μου είναι καλύτερα βάλε, μπορούν να μπλοκάρουν USB sticks και άλλα πολλά. Τουλάχιστον έχε κάποιο offline, πχ Malware Bytes free.

Σε άλλα OS, πχ FreeBSD, linux δεν χρειάζεται και συνιστώνται για browsing.

Επεξ/σία από eyw
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, athanaso77 είπε

Ένα post που ταξίδεψε με χρονομηχανή!

Είναι βαρύς ο Μόρτον, έχω στα xp έχω τον εσετ, σαφώς ελαφρύτερος.

Δημοσ.

Η καλύτερη πρόληψη είναι 2 πράγματα:

1) Δεν μπαίνουμε όπου να ναι , και αν μπούμε δεν κλικάρουμε ότι δεν ξερουμε

2) Πληρωμες κτλ μόνο από συγκεκριμένο pc και αν είναι εφικτό από συσκευή με βιομετρικά login

Αυτά. Τώρα αν θέλει κάποιος χάκερ να μπει θα μπει ότι και να έχεις. Απλά δεν θα μπει ο μπαμπουρας που σου έστειλε email ότι κέρδισες 80 εκατομμύρια ευρώ!

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stelrp είπε

Είναι βαρύς ο Μόρτον, έχω στα xp έχω τον εσετ, σαφώς ελαφρύτερος.

McAfee μόνο και αν έχεις τούμπανο πισί με 256MB ram τότε μπορείς να βάλεις και Panda.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, dpolal είπε

McAfee μόνο και αν έχεις τούμπανο πισί με 256MB ram τότε μπορείς να βάλεις και Panda.

θυμάμαι που είχα βάλει σε pentium 4 με 1Gb ram και xp τον macaffee (2008 αν δνε κάνω λάθος) και γονάτισε το μηχάνημα. μετα του έβαλα παραπάνω ραμ και έτρεχε αρκετά καλύτερα. μεχρι το 2006 ήμουν φαν του norton internet security. ήταν σχετικά ελαφρύ .. μετά έγινε χειρότερο απ'τον μακαφι. το panda αν και φιλόζωος δεν το συμπάθησα ποτέ για κάποιο λόγο. το ίδιο και το eset.

Επεξ/σία από balt123
Δημοσ.
Στις 5/10/2020 στις 9:35 ΜΜ, balt123 είπε

υπάρχει ακομα ανθρωπος που ενδιαφέρεται για τον defender? Ούτε η Microsoft δεν ενδιαφέρεται καλά καλά και τώρα βγάζουν ενημέρωση γι'αυτόν τι πίνουν εκεί στο σιλικον βαλευ ρε φίλε!?

Όχι μόνο ασχολείται, αλλά βγάζει συνέχεια ενημερώσεις, είναι πια πολύ καλός και πιο σίγουρος από τα "δωρεάν" που πουλάνε τα δεδομένα σου στην αγορά...

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Όχι μόνο ασχολείται, αλλά βγάζει συνέχεια ενημερώσεις, είναι πια πολύ καλός και πιο σίγουρος από τα "δωρεάν" που πουλάνε τα δεδομένα σου στην αγορά...

Καλο ειναι πλεον σε detection αλλα πενταβαρο, ειδικα στον χρονο ανοιγματος εφαρμογων πολλες τις γονατιζει.

Εγω τον Ρωσσο εχω στα Win αστον να πουλαει να ζησει και αυτος...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Καλο ειναι πλεον σε detection αλλα πενταβαρο, ειδικα στον χρονο ανοιγματος εφαρμογων πολλες τις γονατιζει.

Εγω τον Ρωσσο εχω στα Win αστον να πουλαει να ζησει και αυτος...

ρώσο εννοεις τον καρπεσκυ? αυτον τον ειχα δει σε ιντερνετ καφε που βγαίνανε γυμνες γκομενες και ρουλέτες στο desktop με το που άνοιγε ο υπολογιστής να σκανάρει και να σου λεει (μετα απο 1-2 χρονια που τελειωνε το σκαναρισμα) "συγχαρητηρια δεν βρεθηκαν απειλες στο σύστημά σας" και το βλέπαμε με τους άλλους και γελάγαμε. απο τότε δεν τον έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη αν και τελευταια ακουω οτι θεωρειται κορυφη για καποιο λογο.

προτείνω ανεπιφύλακτα bitdefender αν και σπάει @@ όταν θες να προσθέσεις εξαίρεση στο σκανάρισμα ή να το κλείσεις προσωρινά (πας να βάλεις κρακ εχει κλεισει ολες τις ασπιδες και ακομα κι ετσι το εντοπιζει και το σβηνει αν δεν κανεις restart πρώτα) επισης τίμιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο ειναι και το f-secure. και το bullguard ίσως αν και επίσης σπάει @@ στις εξαιρέσεις (ώρες ώρες τις ακυρωνει εντελως για καποιο λογο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/10/2020 at 18:32, koutport said:

Τελικα δεν εχω καταλαβει χρειαζεται η οχι extra antivirus στα W10 ? Φτανει ο defender?🤔

.

On 05/10/2020 at 21:51, eyw said:

πριν κάμποσα χρονια είχαν γραφτεί διάφορα για antivirus, πχ ότι κάνουν τις ενημερώσεις τους όχι κρυπτογραφημένα, άρα κάποιος μπορεί να αλλάξει τα definitions, ότι είναι και αυτά ευάλωτα κλπ. Από ένστικτο και μόνον η γνώμη μου είναι καλύτερα βάλε, μπορούν να μπλοκάρουν USB sticks και άλλα πολλά. Τουλάχιστον έχε κάποιο offline, πχ Malware Bytes free.

Σε άλλα OS, πχ FreeBSD, linux δεν χρειάζεται και συνιστώνται για browsing.

συνέχεια στο δράμα   New Flaws in Top Antivirus Software Could Make Computers More Vulnerable  και είναι και το  avira  μέσα.

Επεξ/σία από eyw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...