nikcrf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω ένα iPhone 7 και εκεί που η μπαταρία όλα καλά τώρα δεν κρατάει καθόλου . Έιναι 95% βλέπω ούτε 3 λεπτά ιστοσελίδες, στέλνω μερικά ηχητικά μηνήματα μέσα σε μια ώρα όλα αυτά και έχει πάει 1%. Η κατάσταση στης μπαταρίας μου δείχνει 85% ζωής. Τι μπορώ να κάνω εκτός να το βάψω μπλέ; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από nikcrf
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikcrf είπε Καλησπέρα Έχω ένα iPhone 7 και εκεί που η μπαταρία όλα καλά τώρα δεν κρατάει καθόλου . Έιναι 95% βλέπω ούτε 3 λεπτά ιστοσελίδες, στέλνω μερικά ηχητικά μηνήματα μέσα σε μια ώρα όλα αυτά και έχει πάει 1%. Η κατάσταση στης μπαταρίας μου δείχνει 85% ζωής. Τι μπορώ να κάνω εκτός να το βάψω μπλέ; ε, προφανως αλλαγη μπαταριας..
nikcrf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε ε, προφανως αλλαγη μπαταριας.. Μα είναι στο 85% . Και πριν ένα μήνα τόσο ήτανε αλλά δεν είχε θέμα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από nikcrf
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχουν 2 περιπτώσεις η μπαταρία η πλακέτα .....
TheQueen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ή βάση φόρτισης...αν έβαλες κανένα usb ανεμιστηράκι ενδέχεται να την έχεις πάθει τη ζημιά...
mistr4l Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Το 85% δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γενικά από το 90% και κάτω εμφανίζει τέτοια προβλήματα. Τα ίδια έκανε το δικό μου iphone 6 με 85% health, τα ίδια και δύο SE με 87%, κάπου εκεί. Γενικά στα 2 - 3 χρόνια θέλει αλλαγή η μπαταρία. Συμπερσματικά: Αλλάζεις μπαταρία. Πήγαινε σε επίσημο αντιπρόσωπο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 59Ε αν δεν έχει αλλάξει κάτι με 6μήνες εγγύηση. Σε μία ώρα το κινητό είναι έτοιμο. 1
Zenor Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Βάλε τη συσκευή σε airplane mode με κλειστό wifi και άστην στην άκρη. Αν πέφτει το ποσοστό και μετά από μισή ώρα έχεις χάσει 4-5% τότε το πρόβλημα σου είναι κατά πάσα πιθανότητα το usb ic στην πλακέτα. Όπου το πας για μπαταρία αν το πας κάπου ζήτα να γίνει έλεγχος γιατί διαφορετικά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα και με νέα μπαταρία .
mistr4l Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, Zenor είπε Όπου το πας για μπαταρία αν το πας κάπου ζήτα να γίνει έλεγχος Στα επίσημα service κάνουν ούτως ή άλλως διαγνωστικό έλεγχο πριν προβούν σε αλλαγή μπαταρίας. Το αναφέρουν και στο site αν δεν κάνω λάθος.
taslikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 99% πρόβλημα μπαταρίας. Άλλαξε μπαταρία με αυθεντική (59€ σε document η άλλο official service) και θα είσαι οκ.
tilaverboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, taslikos είπε 99% πρόβλημα μπαταρίας. Άλλαξε μπαταρία με αυθεντική (59€ σε document η άλλο official service) και θα είσαι οκ. Αυτό ισχύει αν η αλλαγή έχει γίνει σε εξουσιοδοτημένους. Εάν η αλλαγή έχει γίνει σε μη επισήμους δεν αναλαμβάνουν οι επίσημοι την αλλαγή μπαταρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα