Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω το εξής σύστημα: hp xw8600 workstation, με τις παρακάτω προδιαγραφές:
cpu: 2x Xeon 4 quore 3,33ghz
chipset: intel 5400
motherboard: hp 0A98h
slots: 7 full length slots: 2 PCIe x16 Gen2 Graphics PCIe (x8 mechanically, x4 electrically), 1 PCIe x8 (switchable as x1 or x8), 1 PCI-X 133 MHz slot, and 1 PCI 32-bit/33 MHz slot
ram: 8gb fb ddr2
audio: AMD high definition audio
disks: samsung 860 evo 500gb
2x dvd-ram drives
χθες εγκατέστησα αυτήν εδώ την κάρτα και από τότε ο ήχος χάθηκε. όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις ή στις συσκευές, μου λέει ότι δεν είναι συνδεμένη η κάρτα ήχου, ή ότι δεν έχει ρεύμα. η rx550 απ' ότι είδα, δεν έχει υποδοχή για φις ρεύματος σε περίπτωση που ο ήχος του υπολογιστή έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών. υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;

απ' ότι είδα στη σελίδα της hp μέσω του προγράμματος αναγνώρισης υπολογιστή, ο συγκεκριμένος είχε εγγύηση από το 2010 ως το 2012, άρα είναι τουλάχιστον 10 ή 11 χρονών. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jmj1969 είπε

καλησπέρα,

έχω το εξής σύστημα: hp xw8600 workstation, με τις παρακάτω προδιαγραφές:
cpu: 2x Xeon 4 quore 3,33ghz
chipset: intel 5400
motherboard: hp 0A98h
slots: 7 full length slots: 2 PCIe x16 Gen2 Graphics PCIe (x8 mechanically, x4 electrically), 1 PCIe x8 (switchable as x1 or x8), 1 PCI-X 133 MHz slot, and 1 PCI 32-bit/33 MHz slot
ram: 8gb fb ddr2
audio: AMD high definition audio
disks: samsung 860 evo 500gb
2x dvd-ram drives
χθες εγκατέστησα αυτήν εδώ την κάρτα και από τότε ο ήχος χάθηκε. όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις ή στις συσκευές, μου λέει ότι δεν είναι συνδεμένη η κάρτα ήχου, ή ότι δεν έχει ρεύμα. η rx550 απ' ότι είδα, δεν έχει υποδοχή για φις ρεύματος σε περίπτωση που ο ήχος του υπολογιστή έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών. υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;

απ' ότι είδα στη σελίδα της hp μέσω του προγράμματος αναγνώρισης υπολογιστή, ο συγκεκριμένος είχε εγγύηση από το 2010 ως το 2012, άρα είναι τουλάχιστον 10 ή 11 χρονών. 

αρχικά από τα εύκολα.

δεξί κλικ πάνω στον ήχο, άνοιγμα ρυθμίσεων ήχου, κάνε προεπιλεγμένο το realtek audio

αν δεν λειτουργήσει ξαναέλα

Δημοσ.

καλησπέρα, 

το δοκίμασα, ανοίγει τις ρυθμίσεις και γράφει ότι δεν βρέθηκαν συσκευές εξόδου, ούτε και εισόδου. όταν πατώ πίνακας ελέγχου ήχου, μου βγάζει ένα πινακάκι με 5 ψηφιακές εξόδους AMD High Definition Audio Device, όλες εκτός σύνδεσης. αν πατήσω στη διαχείριση συσκευών ήχου, δεν εμφανίζει τίποτα ούτε στις συσκευές εισόδου, ούτε εξόδου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmj1969 είπε

τελικά το πρόβλημα λύθηκε με μια κάρτα ήχου usb. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Ποια ακριβώς;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jmj1969 είπε

τελικά το πρόβλημα λύθηκε με μια κάρτα ήχου usb. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

μου φένεται περίεργο πάντως να κάηκε μόνο η κάρτα ήχου από την μητρική αν δεν χτυπήθηκε κάπως

Δημοσ.

μια halloa hn-4602 που πήρα από ένα γνωστό, μέχρι να έρθει μια άλλη που έχω παραγγείλει. το κακό είναι ότι έχει σύνδεση μόνο για ακουστικά

59 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

μου φένεται περίεργο πάντως να κάηκε μόνο η κάρτα ήχου από την μητρική αν δεν χτυπήθηκε κάπως

δεν πρέπει να κάηκε, αν κατάλαβα ο ήχος δίδεται μέσω της θύρας dvi-d και η on-board κάρτα απενεργοποιήθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...