Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

-Γιατρε το apple watch δειχνει προβλημα στην υγεια μου

-Δεν εχεις τιποτα. 50 ευρω

Ακόμα στο 50άρικο έχεις μείνει εσύ; 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εισαι μεσα σε μμμ ή στον δρομο,βλεπεις ποιος σε παιρνει απο το ρολοι ή τις ειδοποιησεις χωρις καν να βαζεις/βγαζεις κινητο.

Μια απο τα ιδια και με την μουσικη. Εχει μεσα μνημη που μπορεις να αποθηκευσεις καποια τραγουδια και να τα ακους απο εκει(και αρα να μην κουβαλας το κινητο),ειτε να κανεις κουμαντο στην μουσικη που ακους μεσω κινητου,παλι χωρις να χρησιμοποιεις το κινητο. 

Επισης θες να αλλαξεις πχ λουρακι με καποιο αλλο?Ειναι πιο ευκολο απο ποτε και η ποικιλια σε αυτα η μεγαλυτερη της αγορας. Εχεις λουρακια για ολες τις περιστασεις μεχρι και τις πιο επισημες και φυσικα ακομα και φθηνοτερες επιλογες περαν των ιδιων της Apple.

Βαρεθηκες την κεντρικη εμφανιση του ρολογιου,αλλαζεις Watch face(ή λουρακι)και ειναι σαν να εχεις αλλο ρολοι.

Αν αγορασεις την εκδοση Cellular(που δυστηχως στην Ελλαδα δεν υποστηριζεται ακομα),μπορεις να παιρνεις τηλεφωνο μεσω του ρολογιου.

Εχει κανονικα και messenger πχ.

Αυτα + ολα τα αλλα περι δραστηριοτήτων/γυμναστικής/υγείας

Με λιγα λογια το Apple Watch βολευει τους περισσοτερους στο να δουλευουν λιγοτερο το κινητο τους,λογω του ρολογιου.

Δεν βγηκε για να αντικαταστησει με την κυριολεκτικη εννοια τα κλασσικα ρολογια. Πολλοι εξακολουθουν και χρησιμοποιουν και τα 2.

Αν δεν το εχεις δουλεψει ή δεν γνωριζεις τι κανει στην πραξη,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το σνομπαρεις.

Το βαρεθηκε η γυναίκα σου και τι εγινε?Ξερεις ποσοι βαριουνται τα κινητα τους καθε 3 και λιγο???

Κανένα σνομπαρισμα, αν διαβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι γράφω το τι ψάχνω σε μια τέτοια συσκευή οπότε και ίσως να το τιμήσω κάποια στιγμή, βασική προϋπόθεση θα ηταν η αναπαραγωγή offline μουσικής που θα κατέβαζα από μια εκ των υπηρεσιών google play η την αντίστοιχη apple καθώς και η σωστή παλμομετρηση. Τα έχω γράψει παραπάνω 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JcD είπε

Πήρε το τρία η γυναίκα μου, το βαρέθηκε σε ένα μήνα, το έχω πάθει με ένα σωρό τέτοια ρολόγια, άσχετα με το θέμα αυτά που λέω

απλά λέω να πάρω το τέσσερα του χρόνου στην αδερφή μου στα γενέθλια της, είναι βαρετά μπιχλιμπίδια που τα χαίρεσαι κάνα μήνα, ωραία για δωράκια κλπ, βέβαια θα υπάρχουν και αυτοί που τα βρίσκουν κάπως ποιο χρήσιμα μάλλον!

Θες δηλαδη να μου πεις οτι αυτο δεν ειναι σνομπαρισμα 🤔

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Θες δηλαδη να μου πεις οτι αυτο δεν ειναι σνομπαρισμα 🤔

Ναι αυτό σου λέω, κάποιοι τα βρίσκουν χρήσιμα γράφω, αν έκαναν αυτό που θέλω κι εγώ θα τα έβρισκα κι εγώ χρήσιμα, προφανώς το συμπέρασμα βγήκε μια ακόμα φορά από την εμπειρία.

Δημοσ.

Μα είναι Apple... Πώς γίνεται να κάνει λάθος? 

Και όμως...

Και πανάκριβο και φόλα. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πειράζει τουλάχιστον έχουνε "Καλή καρδιά"  :D Πάντως έχει πολύ μέλλον το gadget ακόμα και στον τομέα της υγείας.Καποτε όταν έπαιρνες ένα καινούργιο κινητό σε ρωτούσαν,καφε φτιάχνει;;Πλέον είναι άστοχη η ερωτηση,γιατί κάνει τα πάντα,ακόμα και για την υγεία,με τα πλην του φυσικά.

Επεξ/σία από john114
Ορθογραφικό
Δημοσ.

Το ότι το 10% βρέθηκε να έχει όντως πρόβλημα και το 90% δεν έχει μου φτάνει προσωπικά. Ασχέτως της επιβάρυνσης του συστήματος υγείας 1 στους 10 βρήκε ένα πρόβλημα που δεν ήξερε ότι είχε το οποίο θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις λογικα να κοστίσει τη ζωή του μακροπρόθεσμα η βραχυπρόθεσμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα πολλα αλαρμ και αισθητηρες ασφαλειας στα μοντερνα αμαξια οδηγουν σε πολλες επισκεψεις σε μηχανικους και προκαλουν καθυστερησεις και καταπονουν την αγορα επιδιορθωσης αυτοκινητου. 

• Like 1
Δημοσ.

Εεεετσι μπράβο. Ο κύριος λόγος που δεν το έχω πάρει είναι αυτός, περιττό άγχος.  Ας έβγαζε το SE χωρίς τους παλμούς και το έπαιρνα χθες

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, purespyros said:

Εεεετσι μπράβο. Ο κύριος λόγος που δεν το έχω πάρει είναι αυτός, περιττό άγχος.  Ας έβγαζε το SE χωρίς τους παλμούς και το έπαιρνα χθες

Δεν θέλω να σας σοκάρω αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε στο Apple Watch τις ειδοποιήσεις για irregular rhythm notifications, όποτε δεν πρόκειται να σας αγχώσει ποτε... :) 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν θέλω να σας σοκάρω αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε στο Apple Watch τις ειδοποιήσεις για irregular rhythm notifications, όποτε δεν πρόκειται να σας αγχώσει ποτε... :) 

μου ειναι υπερ αρκετο να γνωριζω ότι ειναι εκεί ακόμα και απενεργοποιημένο...υπάρχει πάντα ο παράγοντας της περιέργειας  

Δημοσ.

Είναι προτιμότερο περιτή επίσκεψη..... παρά μια φορά στα 2 χρόνια..η καθόλου. Τώρα αν βαράει και δείχνει στο χρήστη 150 παλμούς, η κάτι άλλο και ο χρήστης γενικά νιώθει καλά μάλλον φταίει η μοημοσύνη του χρήστη που επιλέγει να εμπιστευτεί τα gadget για την υγεία του, καθώς δε περιμένουμε απο το ρολόι να μας πει αν εχουμε θέμα, κάνουμε "τσεκ απ" τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...