Προς το περιεχόμενο

Iphone Xs bricked SOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει η αν είχε παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση.

Το κινητό είναι 64gb και πριν κολλήσει ο χώρος αποθηκευσης είχε γεμίσει. Ετσι κι εγώ το συνδεσα με τον mac για να συγχρονισω ότι ειχα μέσα . Σε κάποια στιγμή το κινητό άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και έκανα επανεκκίνηση, και εκ τοτε εχει κολλήσει στο μήλο. Να προσθέσω πως δεν πρόλαβα να κανω update στην τελευταία έκδοση λογισμικού.

Την επόμενη φορά που το σύνδεσα μου βγήκε η επιλογή είτε για επαναφορά με διαγραφή των αρχείων μου είτε προσπάθεια για update στην 14 εκδοση λογισμικού. Επελεξα το update γιατι θελω να κρατήσω τα αρχεία που έχω μέσα. Δυστυχως το update κολλάει και προφανώς δεν υπαρει χωρος ωστε να εγκατασταθει αφου το τηλέφωνο ειναι γεμάτο.

Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα/εφαρμογή κάτι ώστε να πάρω τα αρχεία μου ??

Το ξέρω πως έπρεπε να έχω κάνει πρόσφατο backup αλλα δυστυχώς αυτό συνέβη ακριβως τη στιγμή που προσπαθούσα να κάνω backup!

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσ.

Συνδέσου στο icloud και δώσε εντολή για Διαγραφή wipe και διαγραφη της συσκευης, οποτε ξανασυνδεεις το apple id μολις καταφερει και ανοιξει.

Κάτι άλλο προσωπικά δεν μου'ρχεται

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Συνδέσου στο icloud και δώσε εντολή για Διαγραφή wipe και διαγραφη της συσκευης, οποτε ξανασυνδεεις το apple id μολις καταφερει και ανοιξει.

Κάτι άλλο προσωπικά δεν μου'ρχεται

αν κάνω διαγραφή θα ανοίξει, αλλά το πρόβλημά μου είνα να πάρω τα αρχεία μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α, λιγο δυσκολο το κοβω.

Γενικά τα iOS δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο στην ανακτηση αρχειων. Θες επαγγελματικα εργαλεια για digital forensics αλλα δεν ειναι απλη υποθεση και σιγουρα δεν μαθαινονται με οδηγιες μεσα απο το ινσομνια..

Ψαξε ωστοσο στο google για ios recovery files κλπ , απλα προσεχε μη κολλησεις malware και μη χασεις τα αρχεία. 

Αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το πει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Για αυτό θέλει iCloud και δεσμό με το iCloud. Για να είσαι ξένοιαστος.

Για αυτό χρειάζεται τα δεδομένα σου να μην τα έχεις μόνο σε ένα μόνο σημείο, ποσό μάλλον μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο . Πες ότι στο κλέψανε ή έπεσε και διαλύθηκε ....

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως ξαναλέω αυτό το έπαθα την ώρα που συγχρόνιζα τα αρχεία μου. 

Εάν υπάρχει κάποιος που έχει κάποια λύση θα του ήμουν υπόχρεος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakisgg είπε

Δυστυχως ξαναλέω αυτό το έπαθα την ώρα που συγχρόνιζα τα αρχεία μου. 

Εάν υπάρχει κάποιος που έχει κάποια λύση θα του ήμουν υπόχρεος

Δεν υπάρχει λύση, ξεχνάς τα αρχεία σου κάνεις restore και η συσκευή δουλεύει κανονικά. Αν ψάξεις στο internet είναι πολύ γνωστό το θέμα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, TitanX είπε

Γιατί δε ρωτάς καμία isystem . Σίγουρα θα πληρώσεις αλλά μπορεί να σωθούν τα αρχεία σου.

Καλό και αυτό το ανέκδοτο. Πότε ενδιαφέρθηκε η apple για τα δεδομένα των χρηστών ;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν πάει δλδ θα των διώξουν; Εμένα πάντως που είχε κομπλάρει ο imac και ήθελα ανακτήση αρχειων μου έδωσαν λυση.
ισως για iPhone να διαφερει δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TitanX είπε

Αν πάει δλδ θα των διώξουν; Εμένα πάντως που είχε κομπλάρει ο imac και ήθελα ανακτήση αρχειων μου έδωσαν λυση.
ισως για iPhone να διαφερει δεν ξερω.

O imac δεν έχει καμία σχέση διότι ο δίσκος του ειναι αποσπόμενος. Πήγαινε με οποιαδήποτε συσκευή με onboard δίσκο η οποία είναι νεκρή για οποιονδήποτε λόγο και ζήτα τα αρχεία σου... 

Παλιότερα άνθρωποι έχαναν δεδομένα ακόμα και από πρόβλημα στη μπαταρία ή το home button (error 53).  

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τότε δεν είναι θέμα εάν η Apple ενδιαφέρεται η όχι για τα αρχεία των πελατών της όπως είπες. Είναι ότι απλά δεν γινεται, φαντάζομαι και πάλι δεν ξέρω αλλά ρωτάω η Sony/lg/Samsung klp θα έδιναν λυση σε αντίστοιχο προβλημα? Δεν είμαι funboy για κανένα λόγο απλά πραγματικά με έκκληση η απάντηση διότι από εμπειρία μου έχει κορυφαίο service η Apple.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TitanX είπε

Αν είναι έτσι τότε δεν είναι θέμα εάν η Apple ενδιαφέρεται η όχι για τα αρχεία των πελατών της όπως είπες. Είναι ότι απλά δεν γινεται, φαντάζομαι και πάλι δεν ξέρω αλλά ρωτάω η Sony/lg/Samsung klp θα έδιναν λυση σε αντίστοιχο προβλημα? Δεν είμαι funboy για κανένα λόγο απλά πραγματικά με έκκληση η απάντηση διότι από εμπειρία μου έχει κορυφαίο service η Apple.

Τι έχει η Apple? Φίλε μου τελείως φιλικά προφανώς δεν έχεις καλή εικόνα. Ψάξε στο Internet να δεις τι γίνεται με τα δεδομένα και γενικά με το service της Apple. Ειδικά με το Error14 το οποίο αντιμετωπίζει ο φίλος έχει γίνει χαμός. 

Δημοσ.

Με ένα γρήγορο ψαξιμο για error 14 μόνο λύσης βλεπω τωρα το χαμό που λες που τον είδες; Παρέθεσε ένα λινκ σε παρακαλώ για να δω το χαμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...