bananes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Έχω 3-4 παλιά μόντεμ-ρούτερ από παρόχους (thomson tg585 από παλιά Forthnet, Technicolor tg788 από Nova κλπ, ένα μισοχαλασμένο Speedport Entry κλπ). Υπάρχει κάποιος λόγος να τα κρατάω; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός συγκεκριμένου παρόχου για γενική χρήση; Θυμάμαι κάποτε στις εστίες του πανεπιστημίου είχα μόντεμ για να κάνω την καλωδιακή σύνδεση σε ασύρματη. Πέζει κάτι τέτοιο ή είναι κατά πάσα πιθανότητα κλειδωμένα στους παρόχους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν κανονικά ρούτερ ή σαν access point ή repeater. Ελάχιστες επιλογές είναι διαφοροποιημένες από το πάροχο. Εσείς τι θέλετε να κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν κανονικά ρούτερ ή σαν access point ή repeater. Ελάχιστες επιλογές είναι διαφοροποιημένες από το πάροχο. Εσείς τι θέλετε να κάνετε; Για access point τα θέλω, στο μέλλον. Υποθέτω μπορώ να τα τεστάρω τώρα 1-1 και να δω ποιο λειτουργεί όπως θέλω και ποιο όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχοντας στην άκρη το προηγούμενο ρούτερ του ΟΤΕ (ZTE H108NS), με την αναβάθμιση στο Speedport Entry 2i, το οποίο εκτός του δωματίου μου δεν πιάνει, το έκανα access point. Ακύρωσα και τη θύρα 4 της συνδρομητικής τηλεόρασης (Ιντερνετ-> Port binding -> ETH_OTETV -> ξεκλικάρουμε το "LAN4" -> Apply) και συνέδεσα τον εκτυπωτή. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα