corsair04 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ενώ στον αέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και ψήνει άψογα εχθές καταλάθος το έβαλα στις αντιστάσεις να ψήσω κάτι δεν περάσαν 5 λεπτά και έβγαζε καπνό από παντού και το φαγητό είχε μαύρα κομμάτια αλλά δεν μύριζε σαν να καίγεται καλώδιο αλλά σαν λίπος-λάδι και υποπτεύομαι ότι μάλλον οι αντιστάσεις είναι βρώμικες ... Σκέφτομαι να την καθαρίσω οπότε εάν κάποιος ξέρει κάποιο καλό καθαριστικό..... Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Ποσα χρόνια εχεις να καθαρίσει τον φούρνο; . Ο φουρνος μετα 1-2 ψησίματα θελει καθαρισμα
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα ενώ στον αέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα και ψήνει άψογα εχθές καταλάθος το έβαλα στις αντιστάσεις να ψήσω κάτι δεν περάσαν 5 λεπτά και έβγαζε καπνό από παντού και το φαγητό είχε μαύρα κομμάτια αλλά δεν μύριζε σαν να καίγεται καλώδιο αλλά σαν λίπος-λάδι και υποπτεύομαι ότι μάλλον οι αντιστάσεις είναι βρώμικες ... Σκέφτομαι να την καθαρίσω οπότε εάν κάποιος ξέρει κάποιο καλό καθαριστικό..... Ευχαριστώ Είτε με αέρα είτε χωρίς, οι αντιστάσεις ανάβουν γιατί αυτές ζεσταίνουν τον φούρνο. Μήπως είχες ανάψει το γκριλ και γι' αυτό σου άρπαξε? 1
corsair04 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ποσα χρόνια εχεις να καθαρίσει τον φούρνο; . Ο φουρνος μετα 1-2 ψησίματα θελει καθαρισμα πριν κανα δίμηνο με σόδα μαγειρική και άσπρο ξύδι ...είχα δει ένα βίντεο στο ίντερνετ 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Είτε με αέρα είτε χωρίς, οι αντιστάσεις ανάβουν γιατί αυτές ζεσταίνουν τον φούρνο. Μήπως είχες ανάψει το γκριλ και γι' αυτό σου άρπαξε? έψαξα στο manual αλλά δεν το αναφέρει τι είναι αυτό σηματάκι είναι μια κυματοειδής γραμμή στην μέση από το κουτάκι η κουζίνα είναι Daewoo dhp6602 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από corsair04
thanasisxask Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Είτε με αέρα είτε χωρίς, οι αντιστάσεις ανάβουν γιατί αυτές ζεσταίνουν τον φούρνο. Μήπως είχες ανάψει το γκριλ και γι' αυτό σου άρπαξε? Κάποιες αεροθερμες κουζίνες έχουν δικιά τους αντίσταση, περιφερικά του ανεμιστήρα.
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, corsair04 είπε πριν κανα δίμηνο με σόδα μαγειρική και άσπρο ξύδι ...είχα δει ένα βίντεο στο ίντερνετ έψαξα στο manual αλλά δεν το αναφέρει τι είναι αυτό σηματάκι είναι μια κυματοειδής γραμμή στην μέση από το κουτάκι η κουζίνα είναι Daewoo dhp6602 Σε όλες τις κουζίνες η λειτουργία χωρίς αέρα είναι δύο ίσιες γραμμές! Δεν νομίζω να μην το αναφέρει στο manual. Ίσως δεν το έχουν σχεδιάσει με ακρίβεια.
corsair04 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Σε όλες τις κουζίνες η λειτουργία χωρίς αέρα είναι δύο ίσιες γραμμές! Δεν νομίζω να μην το αναφέρει στο manual. Ίσως δεν το έχουν σχεδιάσει με ακρίβεια. Η λειτουργία χωρίς αέρα είναι το εικονίδιο που λες αλλά εγώ το είχα σε αυτό (φώτο 1) και στους 200 βαθμούς ....ενώ το grill είναι αυτό νομίζω (φώτο 2) Spoiler Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από corsair04
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Aν και εσωτερικά είναι τόσο βρωμικη όπως στις φωτό .........φυσικό το βλεπω αυτό που έγινε. 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Η λειτουργία χωρίς αέρα είναι το εικονίδιο που λες αλλά εγώ το είχα σε αυτό (φώτο 1) και στους 200 βαθμούς ....ενώ το grill είναι αυτό νομίζω (φώτο 2) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
corsair04 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aν και εσωτερικά είναι τόσο βρωμικη όπως στις φωτό .........φυσικό το βλεπω αυτό που έγινε. φυσική είναι η απάντηση σου ...που δεν προτείνεις ποτέ λύσεις άλλα μόνο κακόψυχους σχολιασμούς .....δεν είναι βρωμιά είναι σκουριά εάν δεις καλά ... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, corsair04 είπε φυσική είναι η απάντηση σου ...που δεν προτείνεις ποτέ λύσεις άλλα μόνο κακόψυχους σχολιασμούς .....δεν είναι βρωμιά είναι σκουριά εάν δεις καλά ... Συγνώμη που δεν έκανα ανάλυση του τι είναι.Λες και δικαιολογείται αν είναι σκουριά. Αμα δεν σου αρεσουν οι απαντήσεις μου μπορείς να βαλεις σε ignore list . 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καθάρισε τον φούρνο και κοίταξε την κατάσταση των αντιστάσεων, αν εχουν γεμίσει με τόσο μάκα που να καίγεται και να βγαίνουν μυρωδιές όταν τις ανάβεις, προσπάθησε να τις καθαρίσεις αλλιώς αντικατάσταση. Πάντως σε φουρνακι αρκετών ετών με άπειρα ψησιματα που ναι μεν καθαρίζουμε αλλά δεν πειράζουμε κάτι στις αντιστάσεις δεν υπάρχει κάποιο θεμα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Βασίλης_29
SB_1957 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, corsair04 είπε Η λειτουργία χωρίς αέρα είναι το εικονίδιο που λες αλλά εγώ το είχα σε αυτό (φώτο 1) και στους 200 βαθμούς ....ενώ το grill είναι αυτό νομίζω (φώτο 2) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και τα δύο είναι γκριλ. Το δεύτερο μάλλον εννοεί γκριλ και πάνω αντίσταση. Όποιο από τα δύο και αν έβαλες ήταν επόμενο να καρβουνιάσει ό,τι έβαλες να ψήσεις. Και αν έπεσαν μαυρίλες πιθανόν να ήταν κολλημένα λίπη στο πάνω μέρος του φούρνου, που με την υψηλή θερμοκρασία καρβούνιασαν και έπεσαν κάτω. "Αυτόματο καθάρισμα"! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, corsair04 είπε Η λειτουργία χωρίς αέρα είναι το εικονίδιο που λες αλλά εγώ το είχα σε αυτό (φώτο 1) και στους 200 βαθμούς ....ενώ το grill είναι αυτό νομίζω (φώτο 2) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτά δεν είναι σκουριά λίπη από τηγάνισμα τα είναι που καθαρίζουν με λίγο έως πολύ τρίψιμο ανάλογα πόσο καιρό δεν τι έχεις καθαρίσει 1
corsair04 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, SB_1957 είπε Και τα δύο είναι γκριλ. Το δεύτερο μάλλον εννοεί γκριλ και πάνω αντίσταση. Όποιο από τα δύο και αν έβαλες ήταν επόμενο να καρβουνιάσει ό,τι έβαλες να ψήσεις. Και αν έπεσαν μαυρίλες πιθανόν να ήταν κολλημένα λίπη στο πάνω μέρος του φούρνου, που με την υψηλή θερμοκρασία καρβούνιασαν και έπεσαν κάτω. "Αυτόματο καθάρισμα"! 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Αυτά δεν είναι σκουριά λίπη από τηγάνισμα τα είναι που καθαρίζουν με λίγο έως πολύ τρίψιμο ανάλογα πόσο καιρό δεν τι έχεις καθαρίσει κάποιο καλό καθαριστικό για μέσα τον φούρνο και τις αντιστάσεις .... το είχα περάσει πριν μια εβδομάδα με ξύδι και σόδα αλλά όπως φαίνεται δεν βοήθησε ...
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Fornet?Αλλά πρόσεχε τα όλα αυτά γιατί είναι πολύ τοξικά και σε αναπνοή μάτια και αν πέσουν στο δέρμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα