Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marksk είπε

Από πλευράς χρόνου, τι υποστήριξη πιστεύεται ότι θα έχει; Θα παίζει 10 χρόνια πχ στο pc ή θα την πάρουμε και στην πενταετία δε θα έχει drivers

Εγώ έχω ακόμα την momo και στο πισι παίζει ακόμα μετά από αρκετά χρόνια (>10). Τώρα για κονσόλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εκτός αν λέει συμβατό με PS5 και βέβαια δεν θα εγγυηθεί κανείς για το 6...

Δημοσ.

Για pc με ενδιαφέρει. Είμαστε 4 αγοράκια στην οικογένεια. Το μεγάλο κοντέυω τα 40 και το αμέσως επόμενο στα 8. Εγώ από χρόνο ελάχιστο. Θα προλάβουν να το χαρούν ή καλύτερα να πάρω σε 4-5 χρόνια την g923 σε προσφορά γιατί θα βγει η g933. 

ο καθένας τη γνώμη του

Πάντως έχω δεσμεύσει μια από τον κώτσο μέχρι να το επεξεργαστώ

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, marksk είπε

Για pc με ενδιαφέρει. Είμαστε 4 αγοράκια στην οικογένεια. Το μεγάλο κοντέυω τα 40 και το αμέσως επόμενο στα 8. Εγώ από χρόνο ελάχιστο. Θα προλάβουν να το χαρούν ή καλύτερα να πάρω σε 4-5 χρόνια την g923 σε προσφορά γιατί θα βγει η g933. 

ο καθένας τη γνώμη του

Αφού πρόλαβες να την κλείσεις σε αυτή την τιμή, θα σου πρότεινα να την πάρεις τώρα που έχεις όρεξη να παίξεις. Πιο πολλά χρήματα είναι κρίμα να δώσεις αφού οι υπόλοιποι οδηγοί της οικογένειας δύσκολα θα την σεβαστούν και την εκτιμήσουν..

Εκτός αν θέλεις να ρισκάρεις για τo BF, μήπως πέσει καθόλου η g923 που δεν το βλέπω.. Δεν είναι ότι έχουν και τεράστιες διαφορές, σε αντίθεση με αυτή για το Xbox (G920).

Για επένδυση 10ετίας όπως έγραψα και πιο πριν παίρνεις μία ΤΧ της Thrustmaster και 'χτίζεις' αλλάζοντας στο μέλλον τιμόνι, πετάλια κτλ 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, marksk είπε

ο καθένας τη γνώμη του

Γενικά η τιμονιέρα ( G29) έχει πάρα πολύ γερό μηχανισμό και πλαστικά. Δύσκολα θα στην σπάσουν τα μικρά. Για να φανταστείς αν την ρυθμίσεις να είναι πολύ σκληρή τα δικά μου χέρια τα πάει όπου θέλει. Ωστόσο αν κρεμιούνται από πάνω της θα στην σπάσουν. Σίγουρα τα παιδιά μπορούν να βρουν τρόπο. Με την δική σου όμως επίβλεψη δεν νομίζω να πάθει κάτι και πιστεύω ότι θα το διασκεδάσουν. Άσε που θα έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν ένα συμπλέκτη προτού ανέβουν σε κανονικό αυτοκίνητο αν παίξουν πχ City Car Driving(δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια και πολύ) ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να τους δώσεις μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς μέσα σε εικονικό αυτοκίνητο.

Το μελοντικό μου project το οποίο και θα υλοποιήσω όταν βρω χρόνο, είναι να φτιάξω μια βάση με αγωνιστικό κάθισμα, οθόνη η VR έτσι ώστε όλα να "κουμπώσουν" στις θέσεις που πρέπει. Γενικότερα να έχεις κατά νου ότι με μια καρέκλα γραφείου δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Θα πατάς φρένο και θα τσουρλάς πίσω.

Δημοσ.

την πήρα απο κωτσο 189e και οι πρώτες εντυπώσεις ειναι  θετικές, η πεταλιέρα εχει μια αντιολισθητική βάση και δεν γλιστράει εύκολα

σκέφτομαι όμως ενα αγωνιστικό κάθισμα σαν τα παρακάτω για μόνιμη τοποθέτηση

https://www.skroutz.gr/c/2956/karekles-gaming/m/24943/Playseat.html?from=autocomplete&o=gaming+chair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...