Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμη η g920 στα μεγάλα καταστήματα και αμφιβάλλω αν θα είναι λόγω έλευσης της g923.

Επεξ/σία από foler79
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση για καλύτερη τιμή τους επόμενους μήνες ή να την πάρω τώρα;Βλέπω το ιστορικό στο skroutz στα ίδια επίπεδα είχε παίξει πριν καιρό.

Επίσης δίνουν 12 μήνες εγγύηση ενώ σε άλλα μαγαζιά βλέπω δυο χρόνια.Μήπως είναι refurbished;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο κατω απο 150 ευρω την ειχα αγορασει το 2017 απο amazon αγγλιας. Και 30 επιπλεον ειχα δωσει για τις ταχυτητες.

Δεν ειναι λιγο υπερβολη 3 χρονια μετα να δωσει καποιος 200 ευρω μονο για την τιμονιερα? 

Στα 180? 190? επαιζε παλια ελλαδα

Επεξ/σία από argosixna
  • Like 4
Δημοσ.

Υπόψιν έχει βγει ανανεωμένο μοντέλο (g923) και ενδεχομένως να είναι τιμή ξεστοκαρίσματος αυτή. Ίσως πέσει και φθηνότερα αν δεν τους φύγει τώρα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους; Πέρα απ' τη διπλάσια τιμή...

Αν μιλάς για την νέα:

• Για να φύγουμε απ τα περριτά, καλύτερο design η G29 που έχω μοιάζει πολύ με παιχνίδι και λιγότερο με τιμόνι
  • Έχει προγραμματιζόμενο συμπλέκτη που δεν έχω ιδέα τι μπορείς να τον κάνεις. Πχ αν μπορεις να τον χρησιμοποιήσεις σε παιχνίδια με τρακτέρ που ο συμπλέκτης έχει δύο επίπεδα, ένα για το σαζμάν και ένα για το παρτικόφ
  • Θα παίζει σε PS5 και δεν θέλει κανένα κουμπάκι για αλλαγές και δεν έχει κουμπάκι, αναγνωρίζεται και χωρίς αυτό
  • Έχει ενσωματώσει μια νέα τεχνολογία με όνομα trueforce η οποία σου δίνει καλύτερο feedback
  • Ο παλιός shifter ταχυτήτων θα δουλεύει και στην G923

Τώρα όσον αφορά την G29 είναι μέτρια η τιμή. Αν είχε  και τον shifter θα ήταν καλή. Κάπου τόσο την είχε βρει στο e-bay λίγες μέρες μετά αφότου είχε βγει και την είχα τσιμπήσει. Ωστόσο δύσκολο να το βρεις και στην G923 αυτό μιας και είναι καινούρια. Μέχρι να πέσει θα έχει βγει η επόμενη. Οπότε μέχρι 200€ είναι μια χαρά επιλογή ειδικά αν έχει τον shifter.

Τέλος όταν μπαίνω δεν μου δείχνει προσφορά οπότε μάλλον τέλειωσε

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά τα θεωρώ πολλά τα λεφτά, αλλά αν κάποιος ήθελε να ανέβει σε αυτά τα χρήματα θα κοιτούσε ίσως τις αντίστοιχες ΤΧ της Thrustmaster, οι οποίες συνδυάζονται και με άλλα πετάλια, τιμόνια κτλ.

Εγώ είμαι στον φαύλο κύκλο που δεν με ενθουσιάζουν τα racing γιατί δεν έχω τιμόνι αλλά δεν παίρνω τιμόνι γιατί δεν έχω ενθουσιαστεί με τα racing

Δημοσ.

Από πλευράς χρόνου, τι υποστήριξη πιστεύεται ότι θα έχει; Θα παίζει 10 χρόνια πχ στο pc ή θα την πάρουμε και στην πενταετία δε θα έχει drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...