spiritclay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 καλησπέρα. λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να επισκεφτώ κατάστημα τράπεζας οπότε ψάχνομαι διαδυκτιακά να δω αν γινεται. δεν ειχα ποτέ στην ζωή μου πιστωτική κάρτα παρα μόνο χρεωστικές για να πληρώνω συνδρομές νετφλιξ pstore και για τις καθημερινες αγορες. θέλω να αγοράσω κάποια επιπλα για το σπίτι και σκεφτομαι να βγαλω πιστωτική. για όσους ξερουν,ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ mastercard και Visa ? επισης, η διαδικασία απότι λένε στην σελίδα ειναι πανευκολη.αν καλυπτω τις προδιαγραφες που χρειάζονται, πληρώνω κάτι για την έκδοση και την συνδρομή της κάρτας αλλά και την ανανέωση της? sorry αν ρωτάω χαζομάρες αλλα ειμαι εντελώς άσχετος με το θέμα.
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, spiritclay είπε επισης, η διαδικασία απότι λένε στην σελίδα ειναι πανευκολη.αν καλυπτω τις προδιαγραφες που χρειάζονται, πληρώνω κάτι για την έκδοση και την συνδρομή της κάρτας αλλά και την ανανέωση της? Στην Πειραιώς έχει στους όρους το κόστος συνδρομής, το οποίο αν θυμάμαι καλά τον 1ο χρόνο είναι μηδενικό, ενώ αν κάνεις ετησίως πάνω από έναν τζίρο είναι και τον επόμενο χρόνο μηδενικό Τώρα για ανανέωση λογικά θα χρεώνουν κάνα τάληρο (είναι η νέα μόδα) Btw, οκ, για την πιστωτική μη πας σε τράπεζα, έπιπλα θα σου πρότεινα να πας να δεις από κοντά, μη τα πάρεις από eshop :P
spiritclay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έπιπλα έχω βρει ήδη.😉 απλά επειδή μαζευτηκε απότομα καλό ποσό δεν ψήνομαι να τα δώσω μπραφ.οπότε σκέφτομαι να τα βάλω σε 2-3 δόσεις Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από spiritclay ορθογραφια
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μαστερ βιζα δεν εχουν καμία διαφορά, αιτήσεις γίνονται πλεον και ονλινε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα