Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FiR3FoX είπε

[ { "vartype": "value", "varid": "device_name", "varvalue": "Speedport Plus" }, { "vartype": "value", "varid": "rebooting", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "router_state", "varvalue": "OK" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_inet", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_voip", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "save_fails", "varvalue": "0" }, { "vartype": "page_title", "varid": "title", "varvalue": "Speedport Plus Configuration Program" }, { "vartype": "status", "varid": "loginstate", "varvalue": "0" }, { "vartype": "status", "varid": "status", "varvalue": "ok" }, { "vartype": "value", "varid": "datetime", "varvalue": "2020-10-06 20:31:37" }, { "vartype": "value", "varid": "uptime", "varvalue": "12 days, 19 hours, 35 minutes, 31 seconds" }, { "vartype": "value", "varid": "firmware_version", "varvalue": "09022001.00.030_OTE5" }, { "vartype": "value", "varid": "serial_number", "varvalue": "J827AO010142" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_link_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_sync_time", "varvalue": "2020-09-24 00:58:45" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_online_time", "varvalue": "2020-09-24 00:59:10" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_downstream", "varvalue": "54250" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_upstream", "varvalue": "5495" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_upstream", "varvalue": "53140" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_transmission_mode", "varvalue": "VDSL2-35B Annex B" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_crc_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_fec_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_snr", "varvalue": "34.8 \/ 31.7" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_atnu", "varvalue": "3.5 \/ 13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnu", "varvalue": "13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnd", "varvalue": "3.5" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_ssid", "varvalue": "FIR3HoMe" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_5ghz_ssid", "varvalue": "COSMOTE-979858" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan_5ghz", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wps", "varvalue": "1" } ]

Αυτά τα κινέζικα βγάζει αυτο τσεκαρα { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" !  Τεσπα πηρα και τηλ στην εξυπηρεςτηση δεν ξερουν να μου πουν λεει  ειδανε διαθεσιμοτητα ωστοσο ο τεχνικος και μου ειπε μεχρι 200   αλλα εγω μενω  στα λεγόμενα του τεχνικου που είχε ερθει σπιτι μου τοτε και μου ειπε μεχρι 100  τοσο θελω αλλωστε! Θα το ψαξω βεβαια λιγο ακομα.

Φιλε 200+ μπορεις να πιάσεις.. Εισαι πολυ τυχερος

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά δείχνουν να είναι, 230/53. Πιθανότατα όταν πρωτοείχε μετρήσει ο τεχνικός του ΟΤΕ να μην είχε ενεργοποιηθεί ακόμη το 35B στην καμπίνα και να είχε μετρήσει με 17Α...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Φιλε 200+ μπορεις να πιάσεις.. Εισαι πολυ τυχερος

39 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Σωστά δείχνουν να είναι, 230/53. Πιθανότατα όταν πρωτοείχε μετρήσει ο τεχνικός του ΟΤΕ να μην είχε ενεργοποιηθεί ακόμη το 35B στην καμπίνα και να είχε μετρήσει με 17Α...

Οπότε να πάω σε  100ρα ε; Δεν θα έχω πρόβλημα ε; Στην Cosmote λέω να μείνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και ας πληρώνω κάτι ελάχιστο παραπάνω ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FiR3FoX είπε

Οπότε να πάω σε  100ρα ε; Δεν θα έχω πρόβλημα ε; Στην Cosmote λέω να μείνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και ας πληρώνω κάτι ελάχιστο παραπάνω ...

Δε θα εχεις κανενα θεμα 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες σας μόλις την ενεργοποιήσω θα απαντήσω για να σας πω εντύπωση 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...