Aggelos_INSM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, FiR3FoX είπε [ { "vartype": "value", "varid": "device_name", "varvalue": "Speedport Plus" }, { "vartype": "value", "varid": "rebooting", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "router_state", "varvalue": "OK" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_inet", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "provis_voip", "varvalue": "xx0" }, { "vartype": "value", "varid": "save_fails", "varvalue": "0" }, { "vartype": "page_title", "varid": "title", "varvalue": "Speedport Plus Configuration Program" }, { "vartype": "status", "varid": "loginstate", "varvalue": "0" }, { "vartype": "status", "varid": "status", "varvalue": "ok" }, { "vartype": "value", "varid": "datetime", "varvalue": "2020-10-06 20:31:37" }, { "vartype": "value", "varid": "uptime", "varvalue": "12 days, 19 hours, 35 minutes, 31 seconds" }, { "vartype": "value", "varid": "firmware_version", "varvalue": "09022001.00.030_OTE5" }, { "vartype": "value", "varid": "serial_number", "varvalue": "J827AO010142" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_link_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_sync_time", "varvalue": "2020-09-24 00:58:45" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_online_time", "varvalue": "2020-09-24 00:59:10" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_status", "varvalue": "online" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_downstream", "varvalue": "54250" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_upstream", "varvalue": "5495" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_upstream", "varvalue": "53140" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_transmission_mode", "varvalue": "VDSL2-35B Annex B" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_crc_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_fec_errors", "varvalue": "0" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_snr", "varvalue": "34.8 \/ 31.7" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_atnu", "varvalue": "3.5 \/ 13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnu", "varvalue": "13.0" }, { "vartype": "value", "varid": "vdsl_atnd", "varvalue": "3.5" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_ssid", "varvalue": "FIR3HoMe" }, { "vartype": "value", "varid": "wlan_5ghz_ssid", "varvalue": "COSMOTE-979858" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wlan_5ghz", "varvalue": "1" }, { "vartype": "option", "varid": "use_wps", "varvalue": "1" } ] Αυτά τα κινέζικα βγάζει αυτο τσεκαρα { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "230580" ! Τεσπα πηρα και τηλ στην εξυπηρεςτηση δεν ξερουν να μου πουν λεει ειδανε διαθεσιμοτητα ωστοσο ο τεχνικος και μου ειπε μεχρι 200 αλλα εγω μενω στα λεγόμενα του τεχνικου που είχε ερθει σπιτι μου τοτε και μου ειπε μεχρι 100 τοσο θελω αλλωστε! Θα το ψαξω βεβαια λιγο ακομα. Φιλε 200+ μπορεις να πιάσεις.. Εισαι πολυ τυχερος 1
SaFiS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Σωστά δείχνουν να είναι, 230/53. Πιθανότατα όταν πρωτοείχε μετρήσει ο τεχνικός του ΟΤΕ να μην είχε ενεργοποιηθεί ακόμη το 35B στην καμπίνα και να είχε μετρήσει με 17Α...
FiR3FoX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Φιλε 200+ μπορεις να πιάσεις.. Εισαι πολυ τυχερος 39 λεπτά πριν, SaFiS είπε Σωστά δείχνουν να είναι, 230/53. Πιθανότατα όταν πρωτοείχε μετρήσει ο τεχνικός του ΟΤΕ να μην είχε ενεργοποιηθεί ακόμη το 35B στην καμπίνα και να είχε μετρήσει με 17Α... Οπότε να πάω σε 100ρα ε; Δεν θα έχω πρόβλημα ε; Στην Cosmote λέω να μείνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και ας πληρώνω κάτι ελάχιστο παραπάνω ...
Aggelos_INSM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, FiR3FoX είπε Οπότε να πάω σε 100ρα ε; Δεν θα έχω πρόβλημα ε; Στην Cosmote λέω να μείνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και ας πληρώνω κάτι ελάχιστο παραπάνω ... Δε θα εχεις κανενα θεμα
FiR3FoX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες σας μόλις την ενεργοποιήσω θα απαντήσω για να σας πω εντύπωση 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα